1/5 end

6.9K 331 10
                                    

Z dálky jsem slyšel hlasy kluků a když jsme vešli do obýváku tak tam všichni seděli, dokonce i Ariana.

Pohled Ari

V obýváku se objevil Cameron a El, která kr mně radostně přiběhla a obejmula mě. „Ahooj !" Mile jsem ji pozdravila. Opravdu mi ta malá potvora chyběla.

Koukla jsem na Camerona, který nás sledoval neurálně kamenným výrazem. Odvrátila jsem od něj pohled a snažila se na něj nemyslet. Pořád musím myslet na to co řekl Dylan. Jsem opravdu pořád zamilovaná do Camerona ?

El si sedla na mé nohy a já ji obejmula. Cameron si mezi tím sedl vedle kluků a všichni se začali koukat na fotbalový zápas.

„Dneska je ve městě pouť. Půjdeš tam semnou Ari ?" Zeptala se mě El a udělala psí oči. „Ehm no to víš, že půjdu." Usmála jsem se na ni a ona radostně vyskočila. Vzala m za ruku a táhla mě pryč. „Hej Ariano ? My jdeme taky, tak můžeme jít všichni." Ozval se Twist a já na všechny počkala.

Možná mi to pomůže zapomenout na poslední týden. Všichni jsme pak vyšli z domu a nastoupili do aut. Já jela s El a Mikyem.

Když jsme se objevili na pouti, už to tam dávno žilo. Všude plno lidí, kteří jsou na kolotočích a na dalších atrakcích. Vůně nezdravého jídla se táhla po celém place. El se nemohla rozhodnout kam první a byla strašně nadšená. Podkalovala kolem nás a já se bála, ať si něco neudělá.

El vzala mě a Camerona za ruku a vedla nás k prvnímu kolotoči. Oba jsme na sebe očkem koukali, ale já se snažila soustředit má El. I když to vlastně nešlo.

El si sedla na sedačku a když se začal točit, radostně nám zamávala. „Je úžasná." Koukala jsem na ni Usmála se. „Jo to je." Řekl Cameron, ale i tak u nás panovalo nepříjemné ticho. „Vím, že o tom nechceš mluvit, ale i tak se chci zeptat jak ti je." Řekl po chvilce Cameron s já ztuhla. „Je mi fajn." Nekoukla jsem se na něj, protože by poznal, že lžu.

„Zapomněla jsi na mě ?" Vyslovil otázku, kterou jsem nechtěla slyšet. „Camerone." Otočila jsem se na něj a on si mě pečlivě prohlédl. „ Chci jen upřímnou odpověď nic víc." Pořád se mi Koukal do očí. „Tady Né." Odsekla jsem a otočila se k El, která se k nám radostně blížila.

Celý den jsem byla zmatená z té jeho otázky. Ostatní kluci se bavili jako děti na kolotočích a horských dráhách. Když se začalo stmívat El šla s Twistem na Velké oko. Bylo to něco jako to v Londýně, ale menší.(samozřejmě) Twist má El opravdu rád a ona ho taky.

Když si Twist a El sedli do sedačky, El dostala nápad. „Camí pojď taky !!" Křikla El „S Arianou" Ukázala na mě a já se zarazila. „Né Zlatíčko, jen jděte sami." Usmála jsem se na ni, ale z ničeho nic mě Cameron vzal za ruku a stáhl mě na sedačku. „Vlastně je to skvělí nápad." Usmál se na El.

To si dělá srandu žejo ??? Co to s ním najednou je ?? Kolo se rozjelo a mi se bezeslov pohybovali. „Takže...." začal. Koukala jsem se dolů s sledovala lidi. „Takže si o tom chceš promluvit Dobře." Začala jsem, protože se tomu nevyhnu. „Kde začneme ?" Řekla jsem, ale nemohla jsem se na něj kouknout. „Nejdřív mi řekni, že jsi na mě zapomněla. Jen to přiznej a nebudu tě dál otravovat. " začal a já přemýšlela.

Další dvě minuty jsem byla potichu. Musím si to přiznat. „Neřeknu ti to.." Šeptla jsem. „Co?" Zeptal se zmateně. „Neřeknu ti to protože jsem na tebe nezapomněla." Konečně se mu podívám do očí. Do jeho hnědých očí, které  zářily. A šli vidět, že je zmatený.

„Zapomenout na tebe mi potrvá mnohem déle Camerone." Vydechla jsem a odvrátila od něj zrak. „Ale vždyť jsem se choval jako kokot. Ublížil jsem ti a začala jsi chodit s Dylanem." Začal a já nevěděla co říct. Opravdu. V ten moment jsem nevěděla co dělat. V ten moment jsem nevěděla co cítím.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now