Coffee problem

14K 498 58
                                    

Pane Bože...Sama se divím, že teď píšu jednu kapitolu za druhou, ale prostě mě to zase začalo hrozně bavit. Nejvíc jste mi ovšem pomohlx vy ! ❤️ Teprve teď jsem odpověděla na vaše komentáře a moc se omlouvám, ale prostě jsem neměla náladu... Jinak hrozně děkuju za každou vaší podporu. Ty komentáře mi dělají opravdu radost. Užijte si část. Love you ❤️❤️
**********************************

Ještě se ke mně otočil a stouhle větou plnou nenávisti odešel.

Co se to právě teď stalo ? Nechápavě jsem se ještě další minutu koukala na dveře, kterýma odešel můj "nepřítel".

Z toho všeho jsem byla hrozně umavená a tak jsem si šla lehnout. Usnula jsem dost rychle ale pořád jsem měla v hlavě Camerona.

Ve škole

Sedíme se Sel na školní zahradě a já ji říkam vše co se stalo. Od kabelky až po Camerona. „Ach je mi hrozně, že jsem tam nebyla pro tebe." Smutně se koukala ma svoje ruce. „To je v pohodě. A co vůbec Nash ?" Zeptala jsem se a Selena se uculila. Byla jako mála holčička. Byla hrozně roztomilá. „No povídej." Zasmála jsem se.

„Je to fajn. Já vím, že je někdy fakt debil, ale jsem s ním hrozně ráda." Usmála se a pak si z batohu vytáhla jablko a kousla do něj.

Pohled Camerona

„Jsi kokot Shawne!" Zasmál jsem se nad tím. „Hej Camerone ? Kámo kam jsi nám utekl včera ? Málem nás chytli." Zeptal se mě Nash a já si vzpomněl jak jsě vlezl Arianě do domu. Musel jsem se na ní kouknout. Seděla se Selenou kousek dál u jednoho stolu.

„Nevím, prostě jsem utíkal a pak jsem vás stratil." Uchechtl jsem se. Nemohl jsem jim řict, že jsme šel k ní. Oni moc dobřé ví jak to s Arianou mám.
Ale v jednom jsem jí lhal. Moc dobře vím kde bydlí. Hledal jsem si to, jo já vím asi si říkáte proč hledám adresu holky kterou vlastně nenávidím. Sám to nevím. Asi už to není tak velká nenávist jak kdysi. Vždyť je tak krásná... Vole Camerone, na co to myslíš.

„Tak to jo... Já s Shawnem jsme utekli do parku. Ti policajti si nemohli dát pokoj." Všichni jsme se zasmáli a pak jsme šli do třídy.

Další hodinu jsme měli spojenou. Tím pádem tam byla i Ariana. Celou dobu sem se na ni musel očkem koukat a já věděl že ji to znorvozňuje, protože mi pohled občas vrátila.

Po hodině jsme šli já a Shawn do automatu pro kafe. Shawn je z kluků asi nejvíc v pohodě. Dřív jsme byli já a Nash jako bráchové, ale časy se mění a s Shawnem si fakt dobře rozumím.

Cestou jsem vytáhl telefon a z nudy jsem si projížděl galerii. Našel jsem tam naši hodně starou fotku s Shawnem.

V té době jsem byl hrozně šťastný

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V té době jsem byl hrozně šťastný. Chodil jsem totiž s Bellou. Byla to moje první láska a dopadla jak jinak než špatně. Vyspala se totiž s Nashem. On mi tvrdil, že nechtěl, ale to mu moc nevěřím. Od té doby jsem se dost změnil. Nechtěl jsem už žádné zlomené srdce a tak jsem se začal chovat tak jak se chovám. Spím s kadou druhou a když chce něco víc pošlu ji do prdele.

Všichni to o mě už ví, ale stejně se tu najde mnoho holek, které by chtěli sténat moje jméno. V téhle chvíli toužím jen po jedné, která by sténala moje jméno.

U automatu byla Ariana se Sel. Ariana si v ruce nesla kelímek a jen tak tak ho udržela v ruce jak byl horký.

Každopádně mě jako Dallase něco napadlo. Když procházeli kolem nás strčil jsem ji pod nohy svou nohu. A víte co ? Ariana spadla na zem a káva se jí vylila na oblečení.

Bylo mi jí i celkem líto, ale pak její mokré tílko obepnulo její tělo, takže jí šla vidět její černá podprsenka. Musel jsem sr kousnout do rtu.

„Děláš si ze mě standu Dallasi !" Zařvala na mě a já se nemohl přestat smát. Stejně jako ostatní. No co? Zaslouží si to mrcha.

Najednou se kolem nás utvořil kruh kluků. Plno nadržených kluků, kteří sledovali Arianu a její mokré tělo.

Pohled Ariany

Stála jsem tam celá od kafe. Měla jsem ma sobě zrovna bílé tílko, které už bíle nebylo. Cameron se hrozně smál a ostatní kluci pískali a něco si šeptali.

Cameron se na všechny kluky koukal se zlostí v očích. Co to s ním je?? V té chvíli kdy mě jeden kluk chtěl vyfotit si Cameron vyslíkl přes hlavu tričko. Přišel rychle ke mně a podal mi ho. „Honem oblíkni si to." Řekl a já ho poslechla. To tričko mi bylo hrozně velký, ale aspoň už mi nebyla taková zima.

Cameron stál předemnou polonahý. A musím říct, že má fakt sexy břicho. Ty břišáky měl dokonalé.  Zčervenala jsem když mě vzal za ruku a vedl mě pryč od toho davu.

Co se to sním děje ? To přece nemůže být ten Cameron, který si ze mě dělá srandu.

Všichni se na nás cestou překvapeně koukali, že vidí zrovná nás dva spolu a já se jim nedivim.. Já mokrá a Cameron polonahý. 

„Camerone ... Ariano. Okamžitě do ředitelny. Co to tady jako nacvičujete."

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now