Selena ??

9.2K 393 16
                                    

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️Další kapitolka je tu !! ❤️
❤️Taky jsem vám chtěla říct, že jsem ❤️❤️znova začala točit na Musical.ly, takže ❤️mě můžete začít sledovat ať já můžu ❤️sledovat vás !!!  =bea.palikova❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

"Já moc dobře vím co chci Ariano."

Díval se mi přímo do očí. Byl jako nějaká hypnóza. "Takhle dál nemůžu Camerone." Zakroutila jsem hlavou. "Nemůžu se v tobě vyznat. "Koukla jsem se na něj a on mlčel. " Takže to chceš ukončit ?" Zeptal se. "Ne já jen.." Odmlčela jsem se. V ten moment jsem nevěděla co dělat nebo co chci. Vítr mírně foukal a já si připadala jak v nějakém filmu. "Možná jen takovou pauzu." Cameron ze sebe nevydal hlásku.

"Dobře jak chceš, ale aby bylo jasno, já se nevzdám." Řekl a mě v ten moment zamrazilo. Otočil se a zašel zpátky do budovy. Opřela jsem se o zábradlí a snažila se pobrat co se tu právě stalo. A došlo mi, že mám ještě jeden problém. Někdo se dostal na můj účet a píše mým jménem. "Ari? Co tu děláš ?" Objevil se za mnou Matt. " Matte ? Nevíš jak se dá zjistit kdo se dostal na můj účet ?" Zeptala jsem se a on povytáhl obočí.

"Co ? Někdo se dostal na tvůj účet ?" Zopakoval moji větu a já souhlasně kývla. "Právě teď" Doplnila jsem a Matt vykulil oči a mírně se usmál. Vzal si telefon a začal na něm něco dělat. "Ty teď nejsi na FB, že ?" Podíval se na mě. "Ne nejsem." Odpověděla jsema Matt pokračoval v práci. "Matte co děláš ?" Zeptala jsem se a udělala krok do předu. "Víš, že se dá lokalizovat kde se právě daná osoba nachází ?" Usmál se na mě. "Dá ?" Pokrčila jsem obočí. "Jen to musíš umět." Ukázal na mě telefon s mapou. "Je tady na té párty." Vykulila jsem oči.

"Teď tu osobu musíme najít." Zavelel Matt s tím jeho přízvukem a šli jsme dovnitř. Chodili jsme podle té mapy v telefonu a došli jsme do rohu kde byl takový "salonek." uvnitř seděli Magcons boys pár holek, mezi kterýma byla i Selena. "Jak zjistíme kdo to je ?" Zeptala jsem se a koukla se na něj. "Napíšu ti a budeme pečlivě sledovat."

Ja Matt řekl, napsal mi zprávu a my pečlivě sledovali, kdo bude aspoň trochu podezřelý. Bylo to o dost lehčí, protože nikdo nebyl na telefonu. "Koukni na Slenu." Koukla jsem se na ni i přes to, že jsem si byla jistá ,že to ona není. Vytáhla telefon a začala něco psát. Když dopsala dala telefon do kapsy a v ten moment přišla zpráva Mattovi. "Napsala mi, neotravuj ty kreténe ?" Udiveně se zamračil. "Je to Selena." Oznámil mi. "Ne to není možný." Začaly mě pálit oči. To by přece neudělala.

"Tak já ti to ještě víc ujasním." Šel blíž a stoupl si tři metry od ní. Vlastně stál přímo naproti a já vedle něj. Napsal jí "Koukni se před sebe." A já čekala doufala jsem, že to není pravda. Ale víte co ? Byla to pravda. Selena se po přečtení zprávy opravdu podívala před sebe a když nás uviděla zkoprněla. Rukou si zakryla pusu. Otočila jsem se a odešla pryč. Proč to sakra udělala ?

Znova jsem vyšla ven a snažila se nadechnout. "Ariano počkej !" Uslyšela jsem za sebou Selenu, ale nedokázala jsem se na ni podívat. "Promiň....Já nechtěla jsem." Začala a já se na ni otočila. "Ty mi říkáš, že si nechtěla ? Bože a co jsi teda chtěla ? " Mírně jsem zvýšila hlas. " Já..cítím se trapně a fakt fakt jako kráva, ale..." Odmlčela se. "Myslím, že jsem se do něj zamilovala, je to už pár měsícu a když ses najednou objevila ty, prostě jsem žárlila." Dívala se mi do očí a u toho jí slza stékala po tváři. "Počkej o kom to mluvíš ?" Nechápala jsem. "No, o Cameronovi."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now