New House ?

12.1K 475 13
                                    

!!!! Tak jo. Pololetí je u konce a já se konečně můžu soustředit. Pokusím se části přidávat každý druhý den, tak mi držte palce. Zítra taky můžete čekat konec I hate you Dallas ! Mám vás všechny moc ráda ! Chci se omluvit jestli jsem vám někdy neodpověděla na komentář. Je mi z toho smutno :(( Ale opravdu si vás vážím. <3 !!!!!!!


To co pak řekl mě vyděsilo a zároveň vystrašilo.

„A proč jste ji táhli sem ? Ať si s ní udělají co chtějí. Nestojím o další problémy." Cameron se na mě podíval a pak pokrčil obočí. „Nemůžeme jí jen tak nechat Coline [Koline]. Potřebuje pomoc." Řekl Twist

Ten jmenovaný Colin si prolupal prsty. Bože jak já nanávidím, když to někdo dělá. Každopádně zavolal si kluky do jiné místnosti a já tam zůstala se zbytkem. „Colin je z nás ten nejmíň nepříjemnej, ale není tak špatný. My ostatní jsme víc v pohodě." Řekl kluk s hnědými oči a vlasy. Byl hrozně ňuňu.
„Jsem Dylan." Přišel ke mně a podal mi ruku.

" Přišel ke mně a podal mi ruku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak odešel někam pryč. Nervózně jsem přešlapovala a čekala co se bude dít. Když přišel Cameron měl rozbitý ret. Vykulila jsem oči a přišla k němu. „Jsi v pořádku ?" Zeptala jsem se ho a chytla jeho tvář do svých dlaní. Nevím proč jsem to udělala, ale zakoukala jsem se do jeho očí a sledovala jeho rty.

„Jsem v pohodě. Budeš tu moc zůstat." Uvolnil se a pak ode mě odstoupil. „C..co ?? Ale já tu nemůžu jen tak zůstat ! Musim domů. Můj otec dneska přijede celý týden tu nebyl a..." Vyrušil mě Twist. „Ale Ari.. Víš, že jsi teď hledaná ? Takže jdi domů a za nedlouho budeš zavřená a na prodej." Mrkl na mě a odešel.

Cameron už tam dávno nebyl. To jako vážně ?? Nechá mě tu s parou vrahů ? Fakt díky. „Hej Ariano !! Pojď si s náma zahrát !" Křikl na mě Will. Přišla jsem do obyváku a tam seděl s Maxem a Twistem. Sedla jsem si vedle nich na zem do tureckého sedu a Max mi podal herní ovladač.

„Takže..jak jste se dostali sem ?" Zeptala jsem se když jsme začali hrát. „No my tři jsem spolu vyrůstali v děcáku." Řek Will. „Pamatujete na tu starou rašplu ?" Křikl Max. „Kámo kdykoli si vybavím její obličej mám chuť se zabít." Zasmál se Twist.

Will se na mě otočil a pokračoval. Znělo to jakoby to neříkal poprvé. Žádné city. „Byli jsme dost špatní kluci. Samé průšvihy a když nám bylo 18 vypadli jsme z toho hrozného místa. Pak se nás ujal Colin." Dořekl a dál se věnoval hře.

„To není možný !" Křikl rozzuřeně Twist. Po hodině hraní nás to přestávalo bavit. „Porazila nás holka!! Zase !" Zasmál se Max.

Slyšela jsem klapnutí dveří. Otočila jsem se za tím zvukem a uviděla Camerona s mojí taškou. Položila jsem ovladač a šla k němu. „To jsou moje věci ? Byl jsi u mě doma ?" Trochu mě to vyděsilo. „Emm jo byl jsem ti vzít pár věcí." Díval se do země. „A co můj táta ?? Byl tam ?" Začala jsem se vyptávat a nervózně přešlápla. Ta představa když můj otec zjistí, že nejsem doma. „Nechal jsem tam vzkaz." Řekl." „A co jsi tam napsal ?? Jestli můj otec zjistil, že nejsem doma..zabije mě." Bála jsem se, ale to ho vůbec nezajímalo.

„Že spíš u Seleny." Uklidňoval mě. „Jen den, že ?" Zeptala jsem se, ale on neodpověděl. Vzal mou tašku a vedl mě nahoru do patra. Bylo tam hrozně moc pokojů, že jsem se bála, že se tam stratím. No vážně. Jak tak můžou žít ?

„Tady je pokoj pro hosty. Teď je tvůj," Vešli jsme do neutrálního pokoje, který byl hezky laděný. Tašku dal na postel a pak se chytal odejít, ale já jsem se ho na něco musela zeptat. „Camerone ? Takže teď jsme OK ?" Zastavil se na rámu dveří. „Co tím myslíš ?" Otočil se ke mně. „Nemávidíš mě." Zakoukala jsem se do země.

Cameron ke mně došel a vzal mě za bradu. Palcem mi hladil tvář. „Kdo řekl, že tě nenávidím. Možná je v tom něco jiného." Koukal se na mě a já se mu musela koukat na rty. Bože má je tak krásný. „Hej Came !" Někdo zakřičel z dola. Rychle jsme se od sebe odtáhli a já sr k němu otočila zády, aby neviděl že jsem celá červená.

Rozepla jsem batoh a překvapeně jsem se koukala jak je i zabalené. Vzal mi celkem v pohodě oblečení až na červené tanga, které jsem dostala od kamarádky. Jestli si myslí, že se tu v nich budu promenádovat tak to se plete chlapec.

Vzal mi dokonce i nějakou kosmetiku a počítač. Jako by nebalil holce poprvé. Hm. nedivila by jsem se kdyby to poprvé nebylo. Všechny věci jsem si naskládala zpátky a převlékla se do tepláků a černého trička. Najednou se ozval z venku výstřel a mně se zastavilo srdce.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now