Kiss

11.2K 414 66
                                    

Naštvaně pokrčil obočí a rychle odešel ze třídy.

Vážně Dallas žárlí ? To není možný. Když zazvonilo přišel zpátky a sedl si na své místo vedle Nashe.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Následoval tělocvik. Moc ho nemám ráda, ale lepší něm nic. Zrovna jsme dělali gymnastiku, takže kotoul a hvězdice byla nutná. Gymnastika mi naštěstí vždycky šla. I přes mou váhu jsem to vždy zvládla.

Po tělocviku jsem zůstala sama v šatně. Převlékla jsem se a šla na další hodinu.
Když v tom jsem uviděla Camerona. Když mě uviděl otočil se a šel k východu. „Camerone !" Křikla jsem po něm.

Pokračoval dál a vyšel dveřmi ven. Já utíkala za ním. Rozrazila jsem dveře a on stále šel pryč. Jednoduše jsem se naštvala a doběhla ho. Zatáhla jsem ho za ruku a on se ke mně otočil.

„Co kurva chceš ?"  Štěkl po mě. V jeho očích byl vztek. „Co to s tebou je ?" Zeptala jsem se ho. On se pořád koukal do země. „ Nevím o čem to mluvíš " To mě dost naštvalo. Zase chtěl odejít, ale já jsem ho nenechala. " Camerone ! Měl jsi mě odvést domů, ale místo toho mě musel odvézt.." Dořekl to za mě. " Chris" A u toho protočil panenky. " Vadí ti to ? Od té doby co jsem se s ním začala bavit jsi protivnej!" Křikla jsem a on se zasekl. " Pořád ti to nedochází co ?" Podíval se na mě a z jeho očí šel strach. Nic jsem neřekla a on se ke mě začal přibližovat dokud jsem nenarazila zády o auto.

"Co mi nedošlo ?" Zeptala jsem se, když byl u mě tak blízko, že jsem cítila jeho dech a z toho jsem měla husinu. " To, že nechci aby jsi s ním něco měla. Aby jsi něco mělas kýmkoli." Dořekl a já ztuhla. Zadívala jsem se do jeho očí a pak jsem sledovala jeho rty. Náhle se spojili a já je konečně mohla cítit.


Pohled Camerona

 Byl to tak úžasný pocit ji konečně líbat. Nebylo to jako s holkama, které jsem kdy líbal. Bylo v tom něco víc. Něco jako touha.  Nechápu co to dělám. Vždyť ona nepatří do mého života. Když jsem si to uvědomil odtáhnul jsem se a odešel. Potřebuju si pročistit hlavu. A rozhodně si musím promluvit s Chrisem.

Pohled Ari

Když se odtáhl a odeše, cítila jsem se divně. Vážně jsem se líbala s klukem, kterého tak moc nenávidím ? S klukem, který může za to co se mi stalo  ? S klukem, která je protivnej jak prdel !? Ale když to bylo tak úžasný.

Zítra se jede na třídní výlet na tři dny. Celkem se těším. Vtipný, protože s náma jedou čtvrťáci a prý pár druháků. Takže jede i Cameron. Nevím, jestli se po tom co se stalo dokážu podívat se mu do očí. Co si o mě teď myslí ?  

Doma byla zase ta debilně veselá nálada. Můj otec byl se svou přítelkyní v pohodě, takže já taky. Mohla jsem si zalést do mého pokoje a koukat se na seriály.  Mám hrozně moc oblíbených seriálů.  Ať už Riverdale, Stranger Things, Scream Queens nebo Teen wolf. Každopádně kamarádka mi navrhla seriál The end of the fucking world. A jako cože ? Tak divnej a sprostej seriál jsem nikdy neviděla.

Koukala jsem se až do večera a pak jsem šla spát.

Rána jsem se rychle probudila a ještě rychleji jsme se koukla na hodiny." 7:30 !! SHITTT !" 





Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat