Bitch day :*

12.5K 504 36
                                    

S těmihle slovy se rozutekla pryč.

Chtěl jsem jít za ní, ale určitá část mě na ni kašle. Každopádně jsem si otevřel zprávu. Byla tam Ariana jak je vyfocená před lety kdy byla tlustá. Vaness k tomu napsala "Jednou tlustá, navždy tlustá."

Bože to přehnala. Vypl jsem telefon a zaklepal. Učitel měl blbé keci, ale já je měl někde. Sedl jsem si do volné lavice do zadu a pak se celou hodinu koukal na Vanessu. Proč s ní vůbec jsem ?

Aaaa už vím. Ona je sexy a polulární. Patříme k sobě. Už od doby kdy byla v prváku.

Pohled Ari

Slzy jsem nemohla zastavit. Rychlou chůzí jsem se vydala pryč ze školy. Nechápu proč mi to udělala. Počkat. Už vím. Asi ji dost naštvalo když nás uviděla s Camem spolu. Já sama se tomu divím.

Jdu opačným směrem kde bydlím. Musím se jít prostě projít. Jsem ráda, že otec není doma a já si můžu dělat co chci.

Zastavila jsem se u malé kavárny. Moc lidí tam v tuhle dobu nebyla a proto jsem tam šla.

Uvnitř to vonělo skořicí a vanilkou. Došla jsem k pultu kde stál pán tmavé pleti s bílou zástěrou. „Dobrý den." Pozdravila jsem ho a on se mile usmál. „Dobrý den. Co si dáte ??" Zeptal se a ja si řekla o horkou čokoládu a sedla si ke stolu u okna. Vlastně ten stůl byl ve výloze, takže jsem na všechny viděla a všichni viděli na mě.

Seděla jsem tam asi dvě hodiny a pak se vydala domů. Škola už je u konce, takže se tam vracet nebudu. Určitě ne.

Doma

Přišla jsem domů a našla si instagram, kde jsem měla zprávu od Mikeyho [Majkýho].

Mikey: Jsi v pohodě ? Z Vaness si nic nedělej, je to závistivá mrcha.

Musela jsem se pousmát. Nechápu. Prostě nemá na co žárlit. No už to nebudu řešit. Jsem ráda, že má Mikey stejný názor na Vaness jako já.

Celej den jsem se jen koukala na filmy a cpala se jídlem. Jsem hrozně nenažrané stvoření. Mobil jsem měla vyplej, takže jsem byla odtrhlá od světa. Doslova.

Večer jsem se okoupala a lehla si přimo do postele. Dnešní den byl pěkně na hovno.

Ráno

Líně jsem se probrala a zapla si telefon. Měla jsem tam zprávy od Jasona.

jason.bitch.lover: Ahoj beauty
jason.bitch.lover: Jaký si měla den ?
jason.bitch.lover: Ty mě ignoruješ ?
jason.bitch.lover: To mě bolí
jason.bitch.lover: Jestli se ti něco stalo, tak se zblázdním
jason.bitch.lover: Fajn nechám tě být, ale jestli něco budeš potřebovat napiš.

Neměla jsem náladu mu odpovídat. Už od probuzení přemýšlím jen nad tim, že budu muset jít do školy.

Mám jen dvě možnosti :

1. Jít do školy a všem ukázat, že jsem silná.
2. Jít do školy a nechat se dál zesměšňovat.


Zavolala mi Sel a já ji řekla mé úmysly. „Zlato ! Musiš jí ukázat kdo jsi ! Jsi sexy ! Krásná a minulost už je dávno pryč. Takže si vem krátkou sukni a podkolenky." Tohle mi vždycky zvedne náladu. Mám Sel ráda. Konečně nějaká holka, která je v pohodě.

„Dobře." Odsekla jsem a šla je skříni. „Přijedu pro tebe. Pa." Dala sem si telefon do kapsy a šla se převlíct.

Celé tohle je moc, ale o to přece jde ne ? Občas to chce zkusit něco nového, i když je o "pomstu".

Vzala jsem si batoh a šla před dům, kde na mě netrpělivě čekala Sel. „No páni !" Křikla Sel když mě uviděla. „Tímhle všechny dostaneš." Usmála se a šlápla na plyn.
V tom krátkém oblečení jsem se cítila nesvá. Byly doby, kdy jsem nosila věci o dvě čísla větší. A teď najednou nosím tohle.

Sel zaparkovala pár metrů od vstupu do školy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sel zaparkovala pár metrů od vstupu do školy. Silně jsem se nadechla a vystoupila jsem z auta. Pár lidí šlo kolem a hned se na mě otáčeli.

To nezvládnu. Chtěla jsem se na patě otočit, ale Sel mě vzala za ruku a táhla mě dovnitř.

Všichni se koukali na mě. Kluci se na sebe usmívali a koukali se mi na zadek. Vím, že koukali. Jsou to prostě zasraný prasata bez mozku.

„Trochu se usmívej." Zašeptala Sel a já se usmála jako největší kurva. U dveří stála Vaness a její ovečky. U ní stál Cameron a objímal ji kolem pasu. Žádná změna.

Když mě uviděla spadla jí brada, ale i tak se nenechala rozhodit a musela mě urazit. „No ahoj. Jsi statečná když sem jdeš i přes to jak všichni vědí jak tlustá si byla." Usmála se a její kamarádky se zasmáli. Cameron měl kamenný výraz. Vůbec žádná emoce.

Napadla mě šílená věc. U těch kravek stali  kluci a osmáli se. U dveří mi spadly věci a tak jsem se pomalu a ladně zohla. Zvedla jsem své věci a očkem jsem se koukla po Vaness. Byla hrozně naštvaná. Kluci mě nadrženě sledovali a já se vítězně usmala. Teda skoro. Cameron odešel. Vůbec mě nevnímal. Vlastně mě ani neurážel.  o to s ním je ?

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now