Operace El ❤️

7.3K 342 23
                                    

Moc se omlouvám, že dlouho nebyla kapitola. Byla jsme na dovolené. Doufám, že si užijete kratší kapitolku ❤️❤️

El nemůžu nechat jen tak být.

Po zbytek dne jsem byla u Camerona a byla s El. Je fakt úžasná. To mi dává větší důvod se o ni postarat. Ale jsou tu dva problémy. Ten první je Dylan, který na mě už čeká, protože spolu máme prožít celé léto. Ale teď si tím nejsem vůbec jistá.

Přece nemůžu po tom všem Dylana nechat. Asi by to i pochopil, kdyby jsem mu vysvětlila v jaké situaci se nachází El, ale nemůžu ho zklamat.

„Mám tě ráda Ariano

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Mám tě ráda Ariano." Řekla ospale El, když jsem ji přikryla peřinou. „Já tebe víc." Usmála jsem se a pohladila ji po vláskách. „A teď už spinkej." Vstala jsem z postele a šla ke dveřím. „Dobrou El." Vypla jsem světlo a mírně přivřela dveře.

Dole na gauči seděl Cameron. „Tak ehm..." odmlčela jsem se, aby si mě Cam všiml. „El už spí, takže půjdu." Cam se na mě podíval a vstal. „Chtěl jsem ti ještě jednou poděkovat. Sám bych to asi nezvládl a možná to ani teď nezvládnu." Řekl a koukl se na své boty. „A co máš v plánu ? Už víš jak to bude fungovat." Zeptala jsem se zvědavě a opřela se o zeď. „Netuším. Mám ještě nějakou práci s klukama. Pak jedu do NY, takže ji budu buset vzít sebou." Začal a já přemýšela, jak bych jim mohla pomoct.

„A na jak dlouho máš to s kluky ?" Zeptala jsem se. „Asi na týden jedeme do Francie. Ale ji vzít nemůžu, to snad chápeš." Koukl na mě a já kývla na souhlas. Mafiánské prostředí rozhodně není pro malou holku.

„Chápu. No...já za čtyři dny jedu právě do NY. Možná bych ji mohla vzít sebou. A jak bys přijel  tak by jsi ji rovnou vzal zpátky domů." Sama jsem se zamotala do toho co jsem prvém řekla, ale pochopil mě. „To by jsi udělala ? To by bylo super, protože z těl Francie letím přímo do NY. Ty jsi fakt úžasná." Rozzářily se mu oči, ale pak si uvědomil, co řekl a zarazil se.

„V pohodě. Slíbila jsem, že pomůžu a tohle je to nejmenší." Usmála jsem se a dala se na odchod. „Ještě se zeptám Dylana, jestli to nebude problém, ale myslím si, že to určitě nebude vadit." Když uslyšel slovo "Dylan" trochu se Zamračil a úsměv z tváře mu zmizel. „Dobře." Odsekl a otevřel mi dveře. „Tak čau." Jednoduše řekl a rychle zabouchl dvěre.
Co to s ním je ?

Ještě před odchodem jsem zavolala Twistovi, který je z téhle "Operace El" , jak tomu říká, celý hotový, aby pro mě přijel.
Všechno jsem mu to řekla a taky se nabídl, že mi s tím pomůže. To bych do něj vážně neřekla.

„Je super, že mu pomáháš." Řekl když jsme vešli do domu. „Dělám to jen kvůli ní." Twist se na mě podíval a usmál se. „To ti tak věřím." Mrkl na mě a já ho bouhla do ramene. „Auu!" Křikl uraženě a oplatil mi to. „Hej !" Utekla jsem od něj, když to začal brát vážně.

„Je šílená !!" Křikl Twist na kluky. „Je šílená, ukažme si na ni !!" Ukázal na mě prstem a já se začala smát, protože to říkal tím černošským přízvukem, který já prostě miluju.

Kluci ho vůbec nechápali, takže to nechali být a dal se cpali jídlem. Já zatím vyšla na zahradu a zavolala Dylanovi.
„Ano krásko ?" Ozvalo se z telefonu a já se musela uculit. „Ahoj...ehm já chtěla jsem se zeptat, jestli bych sebou nemohla na týden vzít malou holčičku." Řekla jsem nejistým hlasem a doufala, že se nebude dál ptát. No bohužel.

„A proč , stalo se něco ?" Ozvalo se z telefonu s já si řekla, že mu nebudu nic tajit. „Je to Cameronova sestra. Umřela jim mamka a jelikož se Cameron chová jako idiot a nemá na ni čas, tak jsem si řekla, že mu s ní pomůžou. Za týdne by si ji vzal domů." Čekala jsem co řekne, ale on byl ticho. „Dylane ?"

Taky jsem přidala první část mého nového příběhu. Takže kdyby jste někdo chtěl může si přečíst a napsat, jestli vás to zaujalo ❤️❤️❤️ (Příběh Just boys)

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now