2/5 end

7.2K 348 60
                                    

Moc vám děkuju za 200k přečtení. Je to něco úžasného a vás opravdu miluju ❤️❤️❤️❤️

V ten moment jsem nevěděla co cítím.

„Sama nevím, proč mě to k tobě tak táhne." Řekla jsem a znova se koukla do jeho očí. „Víš proč jsem začal brát drogy ?" Změnil téma a já ho pozorně sledovala.

„Snažil jsem se na tebe zapomenout, protože před tím jsem nikdy nebral lásku a vztahy jako něco velkého. Navíc jsem si tě nezasloužil a tak jsem s tím začal." Dořekl a já zůstala hledět s otevřenou pusou.

„Ty jsi ale pitomec." Zakroutila jsem hlavou a protřela si spánky.

Pak se zničeno nic Cameron zakřenil a nezbedně se usmál. Dal mi ruku na stehno a mírně ho zmáčkl. Přesune se pusou k mému uchu „Chci tě víc než tam ten kluk dole trefit balónek." Zašeptal

Má horký den a svůdný hlas. „Toužím po tobě víc než El po každém kolotoči." Jemně přejede spodním rtem po měkoučkém místečku těsně pod mým uchem a já se celá zachvěju. Nejsem schopna pochybu jen sleduju ostatní lidi dole a poslouchám jeho slova.

„Vidíš tam dole Shawna ? Vždy když je pouť jde hrát o velkého plyšáka a vždy ho dostane." Ještě silněji mi stiskne stehno. „Zajímalo by mě." Šeptne Cameron. „Jestli toho medvěda chce stejně jako já tebe." Celé mé nitro, každý centimetr mého těla vzplane.

„Co kdybychom si zahráli hru ?" Cameron snad ani nečeká, že něco řeknu. Namísto toho mi začne přejíždět palcem po stehně a nakloní se ještě víc ke mně. Zaboří mi obličej do vlasů a přitiskne mi rty k hraně čelisti. Cítím jak se usmívá.„Jestli Shawn dnes večer získá medvěda," Zašeptá mi do kůže. „co kdybychom to zkusili i my ?"

Rozhodně ucítil jak se pod každičkým dotekem zachvěju. Proč na mě Cameron tak působí ? Je mi jasný, že se nepokusíme vyhrát medvěda stejně jako Shawn. Je v tom něco víc. Protože jestli ho vyhraje, znamená to, že to zkusíme i my. Zkusíme to znova spolu.

Chvilku jsem jen mlčky seděla a přemýšlela Nemá cenu to zapírat. Nemá cenu zapírat touhu. Jak bych mohla říct Cameronovi ne ? Jak bych mohla říct ne člověku, do kterého jsem zamilovaná ? Vždy to byl Cameron. Nikdy jsem takové city neměla k Dylanovi. Nikdy jsem se tak netřásla z dotýků od Dylana. Za to z Camerona mi běhá mráz po zádech a to se mi jen podívá do očí.

Konečně se podívám na Camerona. Usmívá se na mě a pod povytaženým obočím mu jiskří karamelové oči. „Souhlasím"

Když jsme zase stáli na zemi celá naše skupinka se postavila ke stánku, kde se střílelo. Právě tam stál Shawn v řádě a čekal až bude moct hrát. Kolem se objevili i ostatní kluci z Magconu a začali se hádat jestli to dá nebo ne.

Když si vzal do ruky pistol, začala jsem být nervózní. Na výhru medvěda měl 3 pokusy.
Namířil na plastové kelímky a když vystřelil zavřela jsem oči. Nechtěla jsem to vidět. Nakonec jsem se koukla. Netrefil se.

Po druhé se opět netrefil a kluci se mu začali smát. Je možný, zle tohle bude jeho první neúspěch. A náš konec s Cameronem.

Po třetí v mém těle proudí adrenalin a mám pocit, že se mi svírá žaludek. Shawn vystřelí poslední ránu a já si dám obličej do dlaní. Najednou všichni začnou tleskat. Kouknu se a Shawn podává El velkého medvěda.

Když ke mně El dojede usmívá se jako sluníčko. „Ari dívej co mi dal Shawn." Medvěd byl pomalu větší než ona a tak jí ho Twist vzal a vedl ji pomalu k autu. Ostatní se nějak rozprchli a já šla za Mattem, který stal u stánku s cukrovou vatou. „Ahooj." Úsměju se na něj a obejmu ho. „Rád tě vidím." Odtáhl se ode mně a já si ho pořádně prohlédnu. Vykulím na něj oči. „To je strniště co vidím ?!" Křiknu na něj a překvapeně se na něj podívám. Matt se stydlivou poškrábe na zaltylku „No co. Už mě nebaví si to holit." Spolu jsme se zasmáli.

Když jsem se s ním rozloučila, šla jsem hledat Twista a jeho auto. Nikde jsem ho ale nenašla. Kde sakra jsou ? To odjeli beze mě. „Řekl jsem Twistovi, že tě vezmu." Cameron se natáhl po mém zápěstí a něžně mě přitáhne před kapotu jeho auta. Nemluví, jenom se na mě ve tmě usmívá a cení zářívé zuby. Jemně mě přitiskne k autu.

Uculí se a karamelové oči mu zajiskří. Přitiskne si dlaně na kapotu a uvězní mě žák mezi svým tělem a svým autem. Setká se s mým pohledem. „Takže Shawn vyhrál medvěda,hm ?" Hledí na mě tak upřímně, že si nedokážu pomoct a musím ze začervenat. „Asi Jo." Zašeptala jsem.

Opravdu do toho jdu ?? Dobře. Poslední šance Dallasi a to jen protože jsem do něj zkurveně zamilovaná a má mě ve své moci.

Přitiskne se ke mně, zvedne druhou ruku, zajede mi prsty do vlasů a ve zlomku vteřiny už má tváři ucítila jeho horký dech. Narazí svými rty do mých, dychtivě, ale něžně mě začne líbat od začátku pronikne co nejhlouběji. Je to tak náhlé a přitom tak povědomé, že mu okamžitě podlehnu.

Rukama, kterýma mi dosud držel obličej, mě pevně chytne za stehna, posadí mě a pak dokonce položí má kapotu. Cameron tichounce zasténá a zkousne si spodní ret. Pak mě znovu začne líbat, dokud neucítím, jak se usmívá do koutku mých úst. Celé mi to přišlo jako sen.

se nám příběh blíží ke konci

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now