Best Birthday 🎉

7.7K 397 31
                                    

Když se dozpívalo  všichni zatleskali a udělali semnou velké a společné objetí.

Všem jsem poděkovala. Tyhle narozeniny začali moc dobře. Když jsem zfoukla všech 18 svíček, došlo mi, že už jsem dospělá. Můžu být kde chci a můj otec o mě nemusí nic vědět.

„To je úžasný dost." Řekla jsem když jsem ho krájela. „Twist ho nechal udělat. Chtěl to zkusit sám, ale my mu to zakázali." Řekl Chris a všichni se zasmáli. „Zase tak hrozný by to nebylo." Zabručel Twist a podal mi talíře.

„A to ještě není všechno." Usmál se Max a ukázal na skleněné dveře, které mířili na zahradu. Byla hrozně hezky vyzdobená. V bazéně bylo spoustu nafukovacích blbostí a tak. „To je tak dokonalý." Křikla jsema obejmula jsem Twista, který se zrovna cpal dortem.

„Mělo by přijít ještě pár lidí, ale to až odpoledne." Řekl Max a já ho děkovně obejmula. Najednou někdo zazvonil na dveře. Čekala jsem, že tam někdo půjde, ale nakonec poslali mě.

Jestli to bude nějakej boreček mafián s pistolí, tak končím. Otevřela jsem dveře a zastavil se mi dech. Byl to Justin.

„Všechno nejlepší !" Mile se Usmál a já nám něj nadšeně skočila. Obejmul mě a vzal mě za nohy, které jsem následně obmotala kolem jeho pasu. „Co tu děláš??!" Řekla jsem nadšeně. „Tak tvoje narozeniny bych si nenechal ujít. " usmál se a pustil mě dolů.

„Ale jak ses...jak ses sem dostal ?!" Byla jsem tak hrozně překvapená a šťastná. „To Cameron. Domluvil mi to. Jako překvapení." Jakmile zaznělo jeho jméno cítila jsem se hrozně. Musím mu za to aspoň poděkovat.

Když jsem ho pozvala dovnitř, seznámila jsem ho s klukama. Sedli jsme si chvilku na gauč a povídali jsme si. A to asi hodinu v kuse. Bylo to tak fajn být zase s ním.

Pak jsme šli na zahradu za ostatními kluky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Pak jsme šli na zahradu za ostatními kluky. Chris byl už v bazénu a Twist začal grilovat. Všimla jsem si, že tu nebylo jen 5 kluků, ale začalo jich sem chodit víc a víc.

Vždy za mnou někdo přišel a popřál mi. A já je ani neznala. „Mám pro tebe dárek." Usmál se na mě Justin a vzal mě za ruku. „Justi ty sám si dáreček." Oba jsme se zasmáli a já ho ještě jednou obejmula.

„Nee fakt..Je to jen taková blbost, ale ehm snad se bude líbit." Řekl a podal mi zabalený dárek. „To jsi vážně nemusel." Uculila jsem se.

Chtěla jsem si to rozbalit, ale volal mě Mikey, že prý to je naléhavé. Takže jsem tam Justina nechala a dárek jsem položila na stůl.

„Pohni !! Jsi pomalá jak." Ze srandy mě začal buzerovat a já ho bouchla do ramena. Vyšli jsme zadní brannou před dům a on si stoupl a kamsi se Koukal. „Tak co si chtě..."

Ze zatáčky přijelo auto. Nechápavě jsem Pokrčila obočí, dokud se nesklopilo okýnko, ze kterého vylezl Dylan ??!

 Nechápavě jsem Pokrčila obočí, dokud se nesklopilo okýnko, ze kterého vylezl Dylan ??!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„To si ze mě děláte srandu ?!" Nemohla jsem tomu uvěřit. Tohle jsou vážně ty nejlepší narozeniny.

Docela krátká část. Omlouvám se. Zítra bude delší.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now