NY #3

7.4K 359 15
                                    

Čičinky je tu další část. Doufám, že se bude líbit ❤️❤️❤️

„Super." Falešně jsem se Usmála.

Ráno jsem si dobalila poslední věci, oblékla si Dylanovu mikinu a pak šla s Mikeym do auta. „Takže ještě jedeme pro El ?" Pro jistotu se znova zeptal a já kývla na souhlas.

U domu jsme zastavili a já vystoupila, aby jsem zazvonila. Po pár minutách stále nikdo neotvíral. Když jsem po třetí zazvonila otevřel Cameron. Vypadala hrozně. Určitě byl zase zdrogovanej a opilej. „Jeee čau Ar..." naklonil se a vyzvracel se na trávník. Jo tak ten je určitě mimo. Hooodně mimo.

To už si ze mě dělá srandu ne ?? To nemůže nic dodržet ? Vzala jsem ho za ruku a vedla ho do domu. „Co jsi zase udělal ? Posadila jsem ho na sedačku a koukala na něj. „Nic ti nemusím říkat." Usmál se a napil se z flašky. „Ne !!" Sebrala jsem mu ji z ruky.„Něco si mi slíbil. To El fakt nemiluješ !" Křikla jsem na něj, ale on se jen Koukal na zeď a ignoroval mě.

„Pohlídej ho." Řekla jsem Mikeymu, když přišel dovnitř. „Ale honem Ariano nebo nám to uletí." Řekl a sedl si vedle Camerona.

Vlezla jsem do pokoje kde byla El. Ještě spala, tak jsem ji musela opatrně vzbudit. Když otevřela oči, nechápavě se na mě podívala a pak si sedla. „Cameron mě měl vzbudit. Kde je ?" Zeptala se trochu smutně. „Není mu zase dobře. Nic so z toho nedělej a rychle se obleč." Pohladila jsem ji a vzala její kufr dolů ke schodům.

Netrvalo dlouho a El se objevila v kuchyni. „Zlatíčko, bohužel nestíháme a tak si dáš něco má letišti ano?" El kývla na souhlas. „Kde je Cameron ?" Zeptala jsem se Mikeyho a on mi řekl, že ho raději zavedl do pokoje a ještě zavolal Twistovi, aby se o něj postaral.

„Tak jdeme !" Radostně jsem se na El usmala a ona rychle vlezla do auta.

Pohled Camerona

Když jsem uviděl Arianu u  dveří, vzpoměl jsem si na včerejší noc. Nemohl jsem snést, že už není moje a že jsem si to u ní tak dostal. Když na mě spadla a my se málem políbili, uvědomil jsem si, že ji chci zpátky a že už ji nikdy nepustím.

Ale taky jsem si uvědomil, že se ta pusa nekonala, protože je tu jeden zádrhel a to Dylan. Nejspíš nikdy nebudu jako on a tak jsem se šel opít. Měl jsem jen pár panáků, ale pak jsem potkal známé a šlo to dolů a dolů.

Pohled Ari

Na letiště jsme přijeli naštěstí v dobrém čase. El jsem koupila slíbenou snídani v podobě koláče a já si dala velkou kávu na dnešní den.

Letadle měla El trochu strach a tak jsme ji museli uklidnit. Nakonec na 20 minut usnula, což nechápu jak, ale když jsme doletěli probudila se a byla hrozně nadšená, že už jsme na místě.

Na letišti bylo opět hrozně moc lidí, ale už z dálky jsem poznala Dylana a já se zase zamilovala. Když mě uviděl usmál se a roztáhl ruce. Rozběhla jsem se za ním a skočila na něj. Obmotala jsem kolem něj své nohy a on mě vzal za pas. „Ahoj." Řekl a dal mi velkou pusu.
Už nevypadal tak naštavě jak zněl v telefonu.

„Tak kde máš tu princeznu?" Zeptal se a já se Zasmála a ukázala na El, která šla vedle Mikeyho.

„Ahoj já jsem Dylan." Mile se na ni usmál a ona se roztomilé uculila. „Já jsem El." Zadrmolila a pak mě vzala za ruku. „Tak jdeme." Řekl Dylan a vzal mou ruku a propletl nám prsty.

Venku bylo hrozně hezky. Mikey už šel do domu, ale my se rozhodli, že se půjdeme projít.

El se to moc líbilo a když jsem ji viděla šťastnou, byla jsem já šťastná

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

El se to moc líbilo a když jsem ji viděla šťastnou, byla jsem já šťastná.
Když šel Dylan koupit vodu, El mě zatahala za ruku a pošeptala mi do ucha. „To je tvůj kluk viď ?" Zeptala se a já kývla na souhlas. „Takže ty už nemáš rada Camíka ? Protože já poznám, když on má někdo rád." Řekla a já nevěděla co říct.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now