I can't 🤷‍♀️

6.9K 336 13
                                    

" Čekala jsem co řekne, ale on byl ticho. „Dylane ?"

Začala jsem být zoufalá. „Promiň...ehm Jo jasně není problém." Ozvalo se a mně se ulevilo. „Děkuju moc." Řekla jsem nejistě a když Dylan nic neřekl, zavěsila jsem.

Copak mu to tak vadí ?? Unaveně jsem si lehla do postele a usnula. 

Další 3 dny byli pořád stejné. Byla jsem celý den s El a snažila ji být oporou. Občas jsme se šli spolu projít zatím co Cameron byl pryč.

Poslední den jsem strávila jak s El tak s Cameronem. „Už se moc těším do NY." Řekla radostně El když skončila pohádka. „Co kdybychom ti zabalili věci ?" Zeptala jsem se ji a upravila ji tričko. „ Možná by to chtělo něco nakoupit. El nemá kufr a tak." Řekl Cameron.

„To je dobrý nápad." Usmála jsem se na ni a ona vyskočila z gauče a vzala mě a Camerona za ruku. „Jdeme jdeme." Byla tak hrozně roztomilá.

Všichni jsme nastoupili do auta a Cameron nás zavezl do nákupáku.
El si nakonec vybrala růžový kufr s kytičkama. Byla z něj opravdu ráda.

Když jsme dokončili nákup jeli jsme zpátky do domu. Byl to docela nudný den a Cameron byl hrozně zamlklý. 

Kolem sedmé jsme si pustili Krásku a zvíře. Je to její oblíbená pohádka a já taky ráda zavzpomínala.
Cameron po nákupu odešel za klukama a v osm přišel domů. „Camí pojď se s náma koukat !" Křikla El a udělala na něj psí oči. Cameron se trochu Ušklíbl, ale pak se na ni usmál a sedl se mezi mě a El. „A na co to koukáte ?" Pohladil ji po vláskách a chvilku se opravdu Koukal. Musela jsem se na něj pořád koukat a usmívat se.
„Copak ?" Zeptal se Cam aniž by se na mě podíval. Jak si toho sakra všiml. „Ale nic." Přestala jsem se usmívat a koukla na El, která spala. „V kolik zítra jedeš ?" Zeptal se Cam. „V devět musíme být na letišti. A co ty ?" Zeptala jsem se se ho a chystala se napsat Twistovi.

„Až zítra večer. " Odsekl a vypl televizi. Když jsem napsala Twistovi. Vstoupla jsem a když jsem udělala krok, zakopla jsem o koberec a spadla na Camerona. Nejistě mě chytl kolem pasu, abych nespadla na zem.
Koukali jsme na sebe a pomalu se dotýkali nosy. Když jsem se kousla do rtu uvědomila jsem si, že tohle prostě nemůžu.

„Heh. Promiň..." vstoupla jsem a Cameron taky. „Nic se nestalo" odkašlal si a vzal El do náruče. „Vemu ji spát." Koukl na ni a já kývla na souhlas. „Tak zítra." Mírně jsem se Usmála a odešla pryč.

Co to sakra bylo ?" Malém jsme se políbili. Jsem ráda, že jsme to zarazila, protože to bych Dylanovi neudělala.

Nastoupila jsem do auta a zapla si pásy. „Tak jak to dneska šlo ?" Zeptal se Twist. V pohodě jen jsme málem políbila Camerona. „Super." Falešně jsem se Usmála. 

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang