OMG again ??

8.3K 367 64
                                    

Pootevřela jsem dveře a nemohla jsem uvěřit tomu co jsme viděla.

A vy to už tušíte. Hailey byla na posteli v pozici psa a Cameron do ní ze zadu trkal. Oba byli nazí a oba si to asi moc užívali. Najednou si mě Hailey všimla. A Né že by byla nějak nervózní. Jen se na mě Usmála a dala si jeden prst před pusu. Pak si mě ovšem všiml Cameron a ztuhl. Okamžitě slezl z postele a šel ke mě. „ Ariano. Ehm nen to tak.." Rozbrečela jsem se a utekla nahoru. „Kurva Ariano !" Křikl na mě Cam ,oblékl se a šel za mnou.

Dylan vykilil oči když mě viděl v jeho pokoji. Zamkla jsem dveře o které jsem se následně opřela. „Co se stalo ?" Zeptal se Dylan. „Ariano kde jsi ?" Uslyšela jsem Camerona, který mě hledal. „Ari ?" Přišel ke mně Dylan.
„On..on se vyspal...vyspal se s Hailey." Dostala jsem ze sebe přes ten brek a bolest kterou jsem měla v sobě. Jakoby mě někdo střelil.

Dylan mě silně obejmul. Nejdřív jsem měla ruce svěšené dolů, ale pak jsem ho taky obejmula. Medvědím objetím jsem se dostali na sedačku, na kterou jsem si sedla. Dylan vzal deku a přikryl mě. Pak vzal Lucifera a dal mi ho do náruče. Začala jsem hladit tu hebkou srst a snažila se uklidnit.

Tahle už to dál nepůjde. „Mám něco co ti pomůže." Řekl Dylan a podal mi hrnek horké čokolady. „Děkuju." Fňukla jsem. „Není nic co by nevyřešila čololáda." Usmál se na mě a sedl si naproti mě.

„Ty tu máš o víc místností ?" Zeptala jsem se. „Joo, je to něco jako můj osobní byt. "  Najednou někdo zaťukal. Zoufale jsem se podívala na Dylana. Došel ke dveřím. „Kdo je ??" Řekl Dylan. „Tady Mikey. Je tam někde Ariana ?" Dylan se na mě podíval a já kývla na souhlas. Otevřel dverě a v nich stál Mikey. Když mě uviděl oddechl si a šel dovnitř. Přišel ke mně a obejmul mě. „Jsi v pohodě ?" Mlčela jsem. „Jo blbá otázka."

„To už ví všichni." Vydechla jsem. „Né všichni ne." Uklíbl se. „Už víš co budeš dělat ?" Zeptal se mě a já přemýšlela. „Nevím, ale teď ho fakt vidět nechci." Chytla jsem se za  hlavu. „Nemáte náhodou společný pokoj ?" Zvedl obočí. „To mi nedošlo."

„Můžeš zůstat tady." Ozval se Dylan. „Fakt ?" Zeptala jsem se. „Jasně. Místa dost." Usmál se a já se na něj děkovně podívala. „Donesl by jsi mi z toho pokoje tašku ?" Zeptala jsem se Mikeyho. „Není problém." Mrkl jedním okem a stratil se za dveřmi.

„Takže spím na tvé posteli." Usmála jsem se. „Ehm počítal jsem, že si vezmeš tam tu zem v rohu vedle Lucifera, ale tak dobře no." Ušklíbl se.

„Chceš se podívat na nějaký film ?" Zeptal se mě a já kývla na souhlas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Chceš se podívat na nějaký film ?" Zeptal se mě a já kývla na souhlas. Když mi Mikey donesl věci převlékla jsem se do pyžama a Dylan pustil film. Konkrétně jsme se koukali na Vyšší inteligenci.

Po skončení filmu bylo 11 hodin. A já měla už 15 zpráv od Camerona. Ani na jednu jsem mu neodpověděla a místo toho jsem se přitulila k Luciferovi. Tohle posral.

Druhý díl za dnešek ? Cítím se nadšeně ❤️❤️ Doufám že se dílo líbil. Zítra čekejte další ❤️❤️❤️

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now