Dylan 💕

8.4K 411 31
                                    

Tohle jsou vážně ty nejlepší narozeniny.

Auto zastavilo kousek ode mně a Dylan vyskočil s kyticí růží. Blížil se ke mě a já cítila jak rudnu. „Všechno nejlepší Honey." Usmál se na mě a já ho obejmula.

„Co tu děláš ?" Nadšením jsem ho držela a doufala, že to není sen. „Přece bych si to nenechal ujít. " odtáhl se a podal mi růže.
Bylo jich hrozně moc a krásně voněly.

„ Děkuju." Uculila jsem se a vzala ho za ruku. Vedle jsem ho na zahradu, kde už to jelo v plném proudě. „Vždyť jsou 4 hodiny. To už paříte??" Zasmál se Dylan. „Už od rána kamo." Křikl Mikey a radostně zvedl ruce.

„A to tu ještě nejsou všichni." Dodal a šel pryč.
Dylana jsem přesdstavila Justinovi. Nemůžu úplně říct, že byl nadšený.

Za to já byla. Měla jsem tam Justina i Dylana. Tohle je prostě úžasný. Skoro 2 hodiny jsme všichni seděli na zahradě a povídali si. Všude bylo plno jídla a pití a když se začalo stmívat hlasitost hudby se zvýšila a my tancovali.

„Do kdy tu jsi ?" Zeptala jsem se Justina, když nám donesl pití.
Dylan se někam stratil, takže jsem se ho chystala najít. „No bohužel už zítra. Moje mamka má narozeniny však víš." Trochu se pousmál a ja taky.

Pak jsem šla hledat toho svatého Dylana, který někam zmizel. Našla jsem ho seděl na kraji bazénu a nohy si máčel ve vodě.

Došla jsem k němu a sedla si vedle něj. „Copak ?" Zeptala jsem se a on se trochu lekl. „Budu tu až do neděle." Usmál se na mě a já se Uculila. „Doufám, že mě tu provedeš...já byl dost dobrý provaděč..." poklepal se po rameni a já do něj trochu drcla. On trochu zakolísal až skoro spadl.

„To co bylo ?!" Vykulil na mě oči a pak se žertovně usmál. Strčil do mě a já spadla do bazénu. Cítila jsem jak je mé oblečení mokré. Voda sice nebyla studená, ale i tak jsem byla naštvaná.
Uviděla jsem Dylana, který se smál a chtěl vstát, ale já ho chytla a stáhla do vody.
„Tak to jsi neměla ?!" Křikl, vzal mě do náruče a hodil mě kousek dál do vody.

Docela dost jsem se napila vody, ale to jsem neřešila a snažila se potopit Dylana, ale nic. Skočila jsem mu na záda a obmotala si kolem něj nohy. „O co se jako snažíš ?" Smál se mé neschopnosti.

Najednou jsem se objevila před ním a on mě natlačil na okraj bazénu. Koukal se mi přímo do očí a já ho tak moc chtěla políbit, až jsem to nevydržela a udělala to. Nejspíš byl v šoku protože neresgoval. Odtáhla jsem se od něj a koukla se do vody. „Promiň ehm já jsem..." bylo mi dost trapně.

Když v tom vzal mou bradu do své ruky a své rty položil na mé. V břiše mi lítalo tisíc motýlků. Dylan mě vzal za boky a vyhoupl mě nahoru na kraj. Pořád jsme se líbali a bylo to tak dravé jakoby to v nás bylo s konečně se to dostalo ven. Mluvím o té touze. Své ruce jsem obmotala kolem jeho krku a přitáhla si ho blíž k tělu.

Když nám došel dech, Dylan se odtáhl a řekl. „Ani nevíš jak moc jsem to chtěl udělat." Řekl a já ho znova políbila.

„Čau kamoo !" Ozvalo se ze zadu

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

„Čau kamoo !" Ozvalo se ze zadu. „Co ty tu Camerone ?" Znova se ozvalo a já ztuhla.
Cameron je tu ? To mu budu muset poděkovat. Nejraději bych dělala, že tu nejsem, ale to by nešlo.

Moc se vám omlouvám, že jsem nedodržela svůj slib. 😭 Byla jsem nějakou dobu pryč. Miluju vás ❤️❤️

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt