ZOO part 2

11.1K 419 47
                                    

Jsem hroozně ráda, že vás to baví :)) Taky mám novou zprávu ato, že no asi v 17:00 vyjde první díl I HATE YOU DALLAS 2 !!! Mám vás ráda :))) <3

Pohladil mě po tváři a pak vzal mou bradu a políbil mě.

"Já veděl, že to na tebe zabere." Šibalsky se usmál a já protočila panenky. Když jsme se blížili k medvědům zrychlila jsem svou chůzi až na úplný běh. Doběhla jsem co nejblíž ke kleci a sledovala jsem jednoho z nejkrásnějších zvířat. Víte, měla jsem i slzu na krajíčku. Moc nemusím Zoo a cirkusy. "Máš pravdu, jsou super." Objevil se zamnou Cameron.

Naklonila jsem se na něj a usmála se. "Kam chceš jít teď" Zeptal se mě, když jsem opět stála na cestě. Procházíme se tu už nějakou hodinu. "Je mi to jedno, ale musíme se pomalu vrátit."

"Tak jdeme!" Radostně zavolal. Tentokrát jsme se nedrželi za ruce. Prostě jsme šli v naprostém tichu, což mě přivádělo k šílenství. Sledovala jsem svoje boty a občas jsem po něm hodila očko. Cestou jsme potkali Vanessu. Když nás uviděla protočila oči a pak mě zlostně sledovala. Necím proč to udělal, ale vzal mou ruku a pomalu nám propletl prsty. U toho se na Vanessu usmál a to jí spadla brada. Mírně jsem se usmála.

Spolu ruka v ruce jsme se od ní vzdalovali, pak jsem sebrala odvahu a zeptala se ho na otázku, kterou jsem měla v hlavě už nějakou dobu. "Co se vůbec mezi váma stalo ?" Mírně jsem šeptla  a koukala na něj. Snažil se vyhnout mému pohledu. "Už dlouho nám to neklapalo . Byli jsem spolu...no vlastně nevím proč." Odsekl. "Já jen, že si tu semnou a ne s ní." Koukala jsem na cestu před sebe. "Proč bych nemohl?" Zeptal se mě a u toho se mi hluboce podíval do očí. "No přece víš....ona je populární královna. Noa já jsem...no...já."

Najednou se zastavil a koukal na mě. "Jen aby jsi věděla. Jsi víc než ona. Nejsi tak hloupá, nemyslíš jen na sebe a na to jak vypadáš. Jednoduše si nemyslíš, že jsi něco lepšího než ostatní. Byl jsem s ní a taky jsem si myslel, že jsem něco víc, ale už mě to nebaví, s tebou ten pocit nemám a tak se od ní chci držet dál. "

Nevěděla jsem co na to říct a tak jsem se jen usmála. Připadala jsem si hrozně blbě a cítila jsem jak se červenám. "Hej Camerone !" Někdo na něj zavolal. Byl to Shawn a Nash, kteří stáli pár metrů od nás. Stála tam celá třída, takže jsme se přidali. Snažila jsem se ignorovat pohledy ostatních. Skutečnost, že se bavím s Cameronem a, že k němu něco cítím je neuvěřitelná.

"Čau kočko." Obejmula mě Sel když jsem k ní došla. Před námi se objevila učitelka a začala nám říkat historii této Zoo a další kecy. Nechápu,proč nám to neřekla před tím, než jsme se rozešli, ale tak dobře. Kolem se ozývali zvuky telefonů. Všem totiž přišla esemeska. Když došla i Sel rozklikla ji a náhle si zakryla pusu rukou, aby nekřikla. Nechápala jsem proč tak vyvádí. Dokud se na mě všichni nezačali koukat a něco si šeptat. Mně zpráva nepřišla a tak jsem si půjčila telefon od Seleny. Vykulila jsem oči na fotku mě a Camerona, jak se líbáme. Sakra.Sakra. Sakra......




ˇV

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat