Love dance

11.2K 459 21
                                    

"No viděla jsem jak se držíte za ruce, ale dobře." Usmála se a šli jsme dál.

Znovu se mi vybavil autobus a musela jsem se pousmát. Před naším hotelem nám učitelka řekla, že máme dvě hodiny rozchod. Všem nám dala její telefonní číslo, kdyby se něco stalo nebo se někdo ztratil.

"Nevadí když s náma půjde Nash a spol ?" S úsměvem se mě zeptala Sel a já se zamračila. Udělala na mě psí oči, což mě donutilo jí to dovolit. Super. Když se k nám Magcons přidali Selena se s Nashem chytli za ruce a šli jako první. Já šla sama jako posední. Nepotřebuju se tam vtírat.

Cameron se na mě občas otočil, ale nic neřekl. Měla jsem chuť za ním jít a zeptat se ho, co mu sakra je, ale neudělala jsem to. Místo toho jsem odbočila do jiné uličky. Už jsem to nemohla vydržet. Být tam a dělat že nic. Navíc, na konci uličky byl most, takže jsem si a něj sedla. Celý tenhle výlet bude na nic. Selena mě pomalinku vyměnila s Nashem, ale nemám jí to za zlé.

"Co tu děláš ?" Uslyšela jsem hlas za sebou. Otočila jsem se a uviděla Camerona,který si sedá kousek dál ode mě. "Ty mě sleduješ ?" Zeptala jsem se i když jsem znala odpověď. "Nee." Zabrblal. "Ale vypadá to tak." Mírně jsem se usmála, ale bylo to ironický. "Jen ehm." Nevěděl co má říct. "Jen jsi se náhodou otočil a řekl sis :Jé já se vrátím a půjdu to tam té uličky." Zasmála jsem se a vstala. "Jo přesně tak to bylo." Usmál se a vstal taky. "Viděl jsem tě tu samotnou, tak jsem ti přišel dělat společnost."

"Myslíš, že stojím o tvou pozornost ?" Zeptala jsem se a překřížila jsem ruce. Vzal mě za pas a přitáhl si mě k sobě. Když jsme od sebe byli pár centimetrů zašeptal. "Ne nemyslím, já to vím." Protočila jsem panenkama a odstrčila jsem ho.

Otočila jsem se a šla pryč. Cameron mě dohnal a šel vedle mě. "Nemáš být se svou partou nebo se svou holkou ?" Prolomila jsem ticho. "Kluci to zvládnou a žádnou holku nemám." Vytáhl telefon a začal na něm něco dělat.

" Vanessa je tvoje holka." Pokrčila jsem obočí a čekala co řekne. "Už není. Proč nejsi se Selenou ?" Teď se naopak zeptal on mě. "Protože je s Nashem." odpověděla jsem. Šli jsme pomalu přes další most, když v tom začala hrát pomalá hudba. Šla od muzikantů, kteří hráli na konci mostu. Cameron se zastavil a usmál se na mě. "Zatančíš si ?" Zvědavě zvedl obočí. "Tady ?" Podívala jsem se kolem sebe a Cam kývl. Přišel blíž ke mně a vzal moje ruce, které položil na jeho krk. Pak svoje ruce dal na moje boky a trochu si mě přitáhl. Začali jsme se houpat do rytmu hudby.

Bylo to opravdu krásný. Cameron se mi koukal do očí, ale nemohla jsem z nich nic vyčíst. "Proč si takovej?" Zeptala jsem se ho,ale on neodpověděl. "Mlátil si mě, nenáviděl jsi mě a najednou tohle ? Nerozumím ti Camerone." Přestala jsem s ním tančit a on pořád nic neříkal a koukal se do země.

Nahlas jsem vzdychla a odešla jsem. Stejně už máme být zpátky. Když jsem byla dost daleko otočila jsem se zpátky na Camerona. Jen tam tak stál a koukal do země. Do očí se mi nahrnuli slzy. Nevím, co jsem měla čekat. S ním být nikdy nemůžu. Chci to vůbec ?

Před hotelem si nás učitelka začala počítat. Byla tam i Selena s Nashem a ostatní Magcons. Hrozně mě bolela hlava, takže jsem vůbec nevnímala co to učitelka kecá. Byla jsem hlavou jinde dokud jsem neuslyšela větu. "Kde je Cameron ?" Křikla učitelka a kluci z Magcons se na sebe začali koukat a něco si říkat. Selena se podívala na mě, ale já ji uhnula pohledem. "Dobře. Je tu někdo, kdo o něm něco ví? Nepsal někomu z vás ?" Chtěla jsem něco říct. Chtěla jsem říct, že naposledy jsem s ním byla já. Ale co bych jim řekla ? Že jsem mu nadala a on to nejspíš nezvládl ? To sotva. Ale bylo mi jasný, že ho musím najít.  

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora