School disco

10.5K 464 23
                                    

Sedla jsme si a vytáhla své černé tepláky a laškovně jsem na Sel mrkla. Začali jsme se obě smát.

Selena mi nakonec vybrala sama. I přes to, že měla sebou dost šatů na párty, neměla jsem na to náladu. Takže jsem si vzala modré rifle a bílou podprsenku. Takovou tu, kterou si můžete vzít jako crop-top. A nato jsem si ještě přehodila svojí mikinu.

 A nato jsem si ještě přehodila svojí mikinu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přece je to jen školní diskotéka. Byla ve společenské místnosti,která se dost podobala tělocvičně. Lidi už tam tančili. Dokonce i naše učitelky. Eh no příjemnej pohled to nebyl.

Se Sel jsme si sedli k jednomu stolu a někdo nám donesl pití. Samozřejmě bez alkoholu, ale dost lidí si doneslo vlastní pití.

Najednou do místnosti vešli Magcon kluci. Jsou to hrozní šampónci, takže po nich jede každá holka. Navíc teď byli hrozně nagelovaní. Takže všechny holky vlhly.

Nejdivnější bylo to, že šli za náma. Nash si sedl vedle Sel a obejmul ji. Vedle mě si sedl Chris. „Proč netančíte holky ?" Zeptal se Shawn.

Nedokázala jsem je poslouchat, protože jsem nikde neviděla Camerona. Možná toho má moc. „Čau Came." A nebo ne. Přišel k našemu stolu a sedl si přímo naproti mě. Pozorně mě sledoval a já se snažila uhnout pohledem. Asi ho štvalo to, že Chris seděl vedle mě.

„Hej lidi. Jdeme tančit !" Křik Nash a všichni kromě mě a Camerona. „Jseš Ari ?" Zeptal se mě Chris a já očkem koukla na Camerona. „Zachvilku. Musím si zavolat." Mávla jsem telefonem a on odešel na pódium.

Potřebuju zavolat Mattovi. Na výletě není a dost dlouho jsme se neviděli. Zajímalo by mě co dělá. Stoupla jsem a odešla pryč do chodby, která byla uplně prázdná.

Vytočila jsem jeho číslo, ale nebral mi to. Zkusila jsem to ještě 3x, ale nic. Takže jsem šla zpátky a uviděla Vanessu jak se tulí ke Cameronovi. Nevím proč, ale naštvalo mě to. Chlapec si to pokazil. Trochu naštvaně jsem došla na parket a našla Sel a spol. Začala jsem se houpat do rytmu hudby a uvolněně jsem zavřela oči.

Vedle mě se objevil Chris a tak jsem začala tančit s ním. Chytl mě za ruku a zatočil semnou. Hrozně jsme se smáli a já si připadala zhulená. No vážně. Nedokázala jsem se soustředit.

Najednou mě někdo zatáhl silně za ruku a tím mě odtáhl z kruku lidí. Byl to Cameron. „Co to děláš ?" Pokročila jsem obočí. On mě vzal za pas a přitáhl si mě blíž. „Co Vanessa ?" Odvrátila jsem od něj zrak. „Snažila se mě dostat do postele, ale jak jsem řekl. Nechodíme spolu." Pozorně mě sledoval. V ten moment mi došli, že se pohybujeme do rytmu hudby.

„Tohle není dobrý." Koukal jsem se na zem. „Co myslíš ?" Zeptal se mě a já se na něj koukla. „Ještě nedávno jsi mě nenáviděl. Mlátil si mě a teď..." Odmlčela jsem se a Cam taky. „Víš...já tomu taky nerozumím, ale něco mě k tobě táhne Ariano. A nemůžu si pomoct." Koukal se mi do očí a já měla chuť políbit ho.

Please, be my little lady [ Cameron DallasCZ ] Where stories live. Discover now