Capitolul 43

403 29 0
                                    

      Deși am rămas singură, încă sunt în acelaș loc unde eram și mai devreme, la fereastră. În tot acest timp nu am făcut decât să privesc în gol și să mă gândesc la cum mă face să mă simt acest băiat de când l-am cunoscut; la cum a avut puterea să îmi schimbe viața în bine, fără ca măcar să știe. M-a ajutat în momente dificile din viața mea și m-a făcut inconștient să mă îndrăgostesc. Mă gândesc că dacă ar ști toate astea, cum ar reacționa? Mi-ar acorda mai multă atenție și nu s-ar mai comporta așa? Când e simpatic cu mine și îmi dă de gândit că ar ține la mine, când e un nenorocit de primă clasă și nu îmi acordă atenție deloc.

      Uneori emană atât de multă energie negativă, încât mă face să mă gândesc dacă e bine să fiu prin preajma lui. Alteori mă privește atât de cald încât mă topesc în fața privirii lui. Poate că de asta m-am și îndrăgostit de el, datorită privirii lui reci. Ceea ce m-a făcut să înțeleg că e sincer, nu e ca restul care spun minciuni împodobite frumos pentru a-mi capta atenția. El nu, el nu se ascunde. Când mă privește, simt că îi pot citi sufletul, însă asta doar uneori.

     Mă îndepărtez de geam și îi dau un mesaj Taliei.

     ,, La mulți ani, draga mea! Fie ca această zi să fie una plină de iubire pentru tine. Te pup și te îmbrățișez cu drag! "

      Trimit mesajul și aștept răspuns, dar acesta întârzie să apară. Așa că mă pun în pat și mă conectez pe Facebook unde nu mă mai simt atât de singură înconjurată de urările prietenilor, cât și a unora pe care nu îi cunosc personal. Răspund la câteva urări până mă plictisesc și mă deconectez. Între timp am primit două mesaje și le deschid. Unul fiind răspuns de la Talia și unul de la prietena mea.

      ,,  Iti mulțumesc mult, dragă prietenă. Pupici și îmbrățișări multe!"

     Îi trimit câteva emoji și deschid celalalt mesaj.

      ,, La cât mai mulți ani, super prietenă mea majoră! Îți doresc tot binele din lume, îți doresc ca boul de Saul să își facă în pana mea curaj și să îți spună ce simte ( asta dacă simte ceva, dacă nu..îți doresc ca bouu de Saul să simtă ceva pentru tine), îți doresc să ai parte de tot ceea ce îți dorești. Te iubesc o grămadă, supermegaultra prietena mea genială. Îmbrățișări multe din partea mea. Pupici!
Ps: cadoul imediat va apărea "

     Citesc mesajul cu lacrimi în ochi și îi răspund prietenei mele iubite.

     În timp ce îi scriu mesaj, aud soneria de la ușă. Mă sperii uitându-mă la ceas, doisprezece jumătate. Imi amintesc ce a spus Ami în mesaj că, cadoul urmează să vină și îmi dau seama că ea e la ușă. Fug pe scări la propriu și deschid ușa vrând să îi sar în brațe prietenei mele când constat că în loc de prietenă, e prieten.

-Saul? Spun, dar abia că mi se aude vocea.

-Am venit să văd dacă ești bine, spune el.

-Ă, da. Intră, spun și îi fac loc.

     Acesta pășește înăuntru și nu-mi vine să cred că se află aici.

-Stai să ghicesc, spun, te-a trimis Amalia.

-Da, răspunde acesta, m-a sunat și mi-a spus ca să vin repede că tu îți faci rău pentru că ești singură de ziua ta.

     Nebună, de o mie de ori nebună.

-Nu știu ce a vrut să facă, dar observ că ești bine, continuă el.

-Da, spun neștiind ce să zic altceva. Vrei să bei ceva? îl întreb.

Refugiul (finalizată ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora