Hoofdstuk 45

2.7K 131 157
                                    

A/N: Mijn excuses lieve lezers. Ik had dit hoofdstuk gepubliceerd en merkte achteraf toch nog een fout op. Ik noemde de stiefvader van Louis Mark in dit hoofdstuk. Hij is inderdaad opgevoed door Mark Tomlinson, maar op dit moment in het verhaal is de partner van zijn moeder inmiddels Daniel Deakin. Ik heb de naam dus aangepast.
Nogmaals mijn excuses en nog veel leesplezier!


P.o.v. Liam

Het is een lange dag geweest. We hebben de hele tijd overleg gehad met het management om de aankomende tour te bespreken. We zijn nu eigenlijk voornamelijk in kaart aan het brengen naar welke landen we zouden moeten en kunnen gaan. Concerten geven bevordert de verkoop van albums en andere merchandise en andersom. Dus overal waar we een bepaald aantal albums hebben verkocht, moeten we naar toe. Een paar jaar geleden had ik dit nooit gedacht, maar het lijkt erop dat het weer een wereldtour gaat worden. En hoe meer landen we naar toe gaan, hoe langer de tour zal duren natuurlijk. Het begint nu allemaal langzaam vorm te krijgen.

Eindelijk komen we thuis aan. Zodra we binnenkomen, komt Sarah vanuit de huiskamer de gang ingelopen. Niall rent blij op haar af om haar te knuffelen.

Als ze klaar zijn met knuffelen, vraag ik:

"Hoe is het vandaag gegaan met Rose? Zijn die vriendinnetjes komen spelen?"

Ik zie gelijk aan het gezicht van Sarah dat gebeurd is, waarvoor wij hebben gevreesd.

"Het zal toch niet", mompel ik enigszins chagrijnig.

"Hoe heeft ze zich eronder gehouden? Was ze erg teleurgesteld?", vraagt Harry.

"Eigenlijk best wel, ja. Emily en Amber zeiden eerst nog dat ze zin hadden om te komen, maar nadat Rose vertelde dat jullie er niet waren, wilden ze het verplaatsen. De rest van de dag hebben ze haar genegeerd. Ze is zelf tot de conclusie gekomen dat ze met haar omgingen om jullie te ontmoeten. Ik heb haar proberen op te vrolijken door haar te trakteren op een ijsje en heb Kate ook uitgenodigd. Op die manier hebben we er maar alsnog een beetje een meidenmiddagje van weten te maken."

"Lief van je", glimlacht Niall.

"Liam, heb jij nog iets gehoord van Kate trouwens? We hadden vanmiddag afgesproken dat we vanavond zouden appen, maar ze reageert niet op mijn app. Het kan natuurlijk zijn dat ze met iets bezig is van het huishouden of dat ze aan de telefoon is of onder de douche staat of zo. Genoeg redenen om niet te reageren, maar ik vind het niets voor haar."

"Ik heb haar inderdaad ook laat in de middag geappt en ook niets meer gehoord, nee. Ik zal haar eens bellen".

Gelijk bel ik naar haar mobiel. Hij gaat wel over, maar er wordt niet opgenomen. Ze heeft ook nog een vaste telefoonaansluiting en die bel ik ook meteen. Weer geen gehoor. Dit is wel vreemd. Ze zou vanavond gewoon thuis zijn. Althans dat is wat ze eerder heeft verteld. Ik krijg er een naar voorgevoel van.

"Jongens, ik denk dat ik anders even naar haar appartement rijd. Ik ben er eigenlijk niet gerust op", zeg ik.

"Zal ik met je meegaan?", biedt Harry aan.

"Ja, dat is goed. Hopelijk is er niks aan de hand en in dat geval zijn we ook zo weer terug."

Harry en ik pakken onze jas en vertrekken op weg naar Kate. Harry merkt dat ik mij zorgen maak.

"Het komt vast goed, Liam. Misschien heeft ze haar telefoon uitgezet of zo, had ze hoofdpijn en is ze vroeg naar bed gegaan", probeert hij mij gerust te stellen.

"Dan nog, Haz. Dan zou ze waarschijnlijk toch wel opnemen op de huistelefoon. Iets zegt mij dat er iets niet klopt. Ik hoop alleen dat ik het fout heb."

Al vrij snel komen we aan bij haar appartementencomplex. Het eerste wat mij opvalt als ik de straat inrijd, is dat haar auto op de gebruikelijke parkeerplaats staat. Ze zou dus gewoon thuis moeten zijn.

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now