Hoofdstuk 27

3K 136 49
                                    

P.o.v. Niall

Vanmorgen heeft Sarah Harry geholpen om de picknickmand voor te bereiden. Ik vind het echt super lief van haar. Zij geeft echt om anderen, dat is mij wel duidelijk.

Harry is inmiddels met mand en al vertrokken en Louis en Alice zijn samen met Rose naar boven naar de opnamestudio gegaan. Alice wilde namelijk nog meer zien op de computer. Die vindt dat echt interessant, geloof ik. En Rose wilde graag weer een keer met Alice mee en zij en Louis vonden dat geen enkel probleem.

Liam, Sarah en ik zitten dus in de huiskamer. En Liam vroeg naar het verleden van Sarah, waar ze hem ook meer over heeft verteld. Ze heeft niet zoveel verteld aan Liam als dat ze aan mij heeft gedaan, maar hij weet nu wel meer dan de rest. Hij wil echt voor haar klaar staan als goede vriend. Dat zie ik gelijk.

Ik vind het enorm fijn dat ze het zo goed met hem en de andere jongens kan vinden. En ik denk ook dat het goed is voor Sarah om erover te kunnen praten. Ze heeft er veel te lang alleen voor gestaan in het leven en elke keer als ze haar verhaal vertelt, werkt dat een beetje therapeutisch, denk ik.

Ik merk ook meteen dat ze zich weer iets beter kan ontspannen bij Liam in de buurt. En ook dat vind ik heel positief. Ze moet echt weer vertrouwen krijgen in de wereld om haar heen. En de jongens zijn ook gewoon te vertrouwen.

Liam is gewoonweg een fantastische jongen. Hij is altijd oprecht bezorgd en geïnteresseerd in anderen. Hij staat altijd voor een ander klaar en zal altijd helpen als dat nodig is of als hij dat kan. Soms biedt hij al een helpende hand aan zonder dat je door hebt dat je hulp nodig hebt. Hij heeft daar echt een extra zintuig voor, heb ik soms het idee.

We zijn net aan het bespreken wat we doen met eten en ik heb voorgesteld om te gaan barbecueën. We weten namelijk niet of we Harry moeten verwachten voor het eten en wellicht ook Jess. Dit is dus leuk, lekker en gemakkelijk. Het vlees gaat toch wel op, als het aan mij ligt.


P.o.v. Louis

Ik ben samen met Alice en Rose in de opnamestudio. Ik heb Alice alles uitgelegd wat ik weet van de verschillende programma's, maar volgens mij weet zij nog veel meer.

"Hebben jullie hier al jullie muziekbestanden en videomateriaal opgeslagen?", vraagt Alice.

"Ja, klopt. We hebben hier de gemonteerde videoclips en concerten op, maar we hebben ook veel ongebruikte archiefbeelden en oefenmateriaal van audio en video hierop. Ook laden we onze eigen foto's op deze computer. De privé foto's dus. Of althans de foto's die iedereen van de jongens mag zien, zoals van Rose, onze familie of vakantie en zo. We hebben deze computer dan ook zwaar beveiligd en deze is niet verbonden met het Internet, zodat dit ook niet van buitenaf gehackt kan worden", leg ik uit.

Ik zet een stukje van een concert op en Rose wil bij mij op schoot. Ze laat zich lekker tegen mij aanleunen. Ze kijkt mee naar het grote scherm en wijst enthousiast naar het beeld als de jongens en ik erop verschijnen.
Stiekem moet ik lachen: Alice kijkt om de haverklap verkikkerd naar het scherm en dan weer met dezelfde blik in haar ogen naar Rose.

Als we een heel stuk hebben gezien, besluiten we weer alles af te sluiten en met zijn drieën naar beneden te gaan. Daar aangekomen blijkt dat ze willen barbecueën. Wij vinden het meteen een leuk idee allemaal. Alleen Rose snapt nog niet zo goed wat barbecueën is. Dat krijgt ze vanzelf wel te zien, denk ik.

Net als we allemaal naar de keuken willen gaan om voorbereidingen te treffen, komt Harry binnen. Hij loopt hand in hand met een meisje en ik realiseer mij meteen dat dit Jess moet zijn. Allebei krullen. Ze zien er samen heel leuk uit, vind ik.

"Hey iedereen. Dit is Jess", zegt Harry. Iedereen stelt zich voor aan Jess.

"Ow, ik moet jou meteen ook bedanken! Ik heb gehoord dat jij het voortouw hebt genomen om die voortreffelijke picknickmand samen te stellen!", lacht Jess tegen Sarah.

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now