Hoofdstuk 16

3.3K 172 97
                                    

P.o.v. Niall

Inmiddels is iedereen thuis. Rose komt in een pyjama en onesie naar beneden, gevolgd door Louis. Ik roep iedereen aan tafel. Ik heb Kip Pilav gemaakt met rijst, peultjes en perzik. Lekker gemakkelijk als je niet precies weet hoe laat iedereen klaar is om te eten. Het kan namelijk even op een klein vuurtje blijven staan om warm te houden.

Na het eten gaan Louis en ik naar boven. Wij gaan ons klaarmaken voor een avondje stappen. Liam en Harry blijven thuis om op Rose te passen en zij gaan een filmavond houden. Na het douchen trek ik een zwarte skinny jeans aan met een wit shirt. Dat is eigenlijk mijn favoriete kleding. Ik doe nog snel mijn haren in model met wat gel en ga dan naar beneden.

Ik zie dat Louis al klaar zit in de huiskamer. Hij heeft een rode broek aan met daarop een streepjesshirt. Hij kijkt samen met Rose en de jongens geconcentreerd naar de TV. Ze hebben 'Frozen' op gezet.

"Zullen we dan maar gaan?", vraag ik aan Louis.

"Ja, is goed".

Liam pauzeert de film, zodat we Rose nog even kunnen knuffelen en alvast welterusten kunnen wensen en dan vertrekken Louis en ik naar een populaire club waar we al eens eerder zijn geweest. Het is er nog niet zo druk, maar de DJ draait wel goede muziek. We zijn er al een tijdje en staan op een hogere verdieping die uitzicht geeft op de dansvloer. We hebben allebei al een paar keer iets te drinken gehaald.

"De avond komt wat langzaam op gang, hè", schreeuwt Louis in een poging om boven het geluid uit te komen.

"Wil je anders naar een kroeg?", schreeuw ik terug.

"Is misschien wel een idee".

Dan zie ik twee meisjes binnenkomen, waardoor ik gelijk wil blijven.

"Of toch niet. We kunnen ook blijven", schreeuw ik nog eens. Louis kijkt me raar aan en ik wijs hem aan wie er zijn binnengekomen. Ik zie Louis kijken en hij begint, net als ik, gelijk helemaal te stralen.

"Kom op, we nemen hun mee naar het loungegedeelte van de club! Kunnen we leuk kletsen!", zegt Louis.

We gaan naar beneden en lopen gelijk af op Sarah en Alice, die wonderbaarlijk genoeg samen zijn binnengekomen. Eerst kijken ze ons raar aan. Dan kijken ze elkaar raar aan. "Ken jij hun ook?" roept Alice naar Sarah. Ze knikt en dan moeten ze samen lachen.

"Zullen we naar het loungegedeelte van de club gaan?", roept Louis naar iedereen om weer boven de muziek uit te komen. We zijn het er al snel over eens en samen ploffen we neer op een paar relaxfauteuilles.

"Kennen jullie elkaar?", vraag ik aan de meiden. Sarah kijkt even triest en heeft dan weer een mooie glimlach.

"Ja, we zijn elkaar een paar jaar geleden per toeval tegengekomen. En een tijdje later nog een keer opnieuw per toeval. Het klikte en we kwamen erachter dat we het goed met elkaar kunnen vinden. En toen zijn we vriendinnen gebleven. Sarah is dus ook de vriendin, over wie ik het gisteren had, Louis", zegt Alice.

"Nou, we zijn blij dat jullie binnenkwamen op dat moment. Als jullie vijf minuten later waren geweest, waren deze gozer naast mij en ik waarschijnlijk vertrokken. We hadden het er net over dat de avond wat langzaam op gang kwam. En we waren net in overweging om de club te verruilen voor een kroeg of zo. Ik ben echt blij dat we dat besluit niet eerder hebben genomen, want dan waren we jullie geweldige meiden misgelopen!", zegt Louis.

Ik zie dat Alice bloost en zelf kijk ik met een grote lach naar Sarah, die best verlegen naar mij lacht. Ze is echt schattig en heel mooi. Ze heeft licht bruine haren en grijze ogen. Op de avond dat ze bij ons bleef eten, keken die ogen vaak berekenend, maar nu zie ik er ook een mooie fonkeling in.

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now