Hoofdstuk 25

3.1K 144 77
                                    

P.o.v. Sarah

De volgende ochtend word ik wakker met twee warme armen om mij heen. Ik ben helemaal gedesoriënteerd en gelijk in paniek. Ik maak mij dan ook zo snel als ik kan los en spring uit bed.

Ik zie dat Niall verbaasd wakker wordt en dan herinner ik mij gisterenavond. We hebben nog fijn geknuffeld en ik herinner mij dat ik mij geborgen voelde. Ik schaam mij dan ook dood voor mijn reactie.

"Ehm, sorry. Ik werd wakker met jouw armen om mij heen en raakte in paniek", geef ik beschaamd toe. Ik voel dat ik zo rood ben als een tomaat. Ik sta nog steeds naast het bed naar hem te kijken hoe hij de slaap uit zijn ogen wrijft.

"Dat snap ik. Het is ook nog nieuw en even wennen. Het geeft helemaal niet hoor. Kom je nog even liggen?", vraagt hij dan lief. Hij strekt zijn hand uit naar mij om aan te geven dat ik weer naast hem moet komen liggen.

"Heel graag. Sorry nogmaals. Ik wilde je niet zo wakker maken." Ik stap weer het bed in, waarna hij het dekbed over mij heen slaat.

"Het geeft echt niet. Schaam je niet voor mij. En je hoeft geen sorry te zeggen."

Ik kijk in zijn mooie, blauwe ogen en glimlach naar hem.

"Misschien moeten we gewoon meer oefenen dat je in mijn armen wakker wordt", zegt hij ondeugend, terwijl hij mij een knipoog geeft.

Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen en voel mij gelijk weer blozen, waarna ik hem zachtjes hoor grinniken en mij in een knuffel trekt. Het ligt heel fijn en ik zou hier best nog wel een tijdje kunnen blijven liggen.

Even later horen we wat gestommel op de gang.

"Zullen we zo ook opstaan? Ik geloof dat de rest al wakker is, zo te horen", vraagt hij. Ik knik en we gaan samen naar beneden.

Daar aangekomen zit iedereen aan de ontbijttafel. Liam houdt zich bezig met Rose die vrolijk is en Louis en Alice kijken vrolijk toe. Alleen Harry loopt als een gestreste kip op en neer.

"Wat is er, Harry?", vraag ik.

"Nou, ik ben de picknick aan het voorbereiden, maar weet niet zo goed wat ik moet meenemen!", zegt hij lichtelijk in paniek.

"Rustig aan, geen paniek. Ik help je ermee." En hij slaat gelijk een zucht van opluchting.

"Dank je, Sarah. Je bent een topper. Niall heeft maar geluk met jou!", lacht hij.

"Haha. Nou vooruit, wat heb je al bedacht en wat hebben jullie allemaal nog op voorraad dat we kunnen gebruiken?"

***

P.o.v. Harry

Dankzij Sarah heb ik een echte rijkgevulde picknickmand. Ze vindt koken en bakken echt heel leuk en is er ook erg goed in. Als een ware professional ging ze aan de slag.

Ik ben er natuurlijk wel bijgebleven, maar ik had een beetje de indruk dat ik voornamelijk in de weg liep. Normaal kan ik best goed koken, maar ik denk dat de zenuwen voor de date zijn toegeslagen. Ik heb Sarah geassisteerd met wat kleine dingetjes.

Ik heb in ieder geval wat broodjes mee en wat croissantjes. Ook een paar kleine quiches. Daarnaast heeft ze een paar salades gemaakt. Eiersalade en zalmsalade, die ik stiekem al heb voorgeproefd. Echt lekker. Ook heeft ze een vruchtensalade gemaakt met verse mango, meloen, ananas en aardbeien. Ze heeft er wat muntblaadjes overheen fijn gesnipperd, wat het geheel heel leuk laat ogen. En ze heeft zelfs nog muffins gebakken, waarvan ik er twee mee heb. Met glazuur heb ik op ééntje 'Jess' geschreven. Rose heb ik de andere laten doen. Er staat 'Hairy' op, waar iedereen wel heel erg om moest lachen en ikzelf overigens ook. Dat moeten we haar nog maar leren, maar ik vind haar poging om mijn naam te schrijven wel erg leuk. Tot slot heeft Sarah nog een aardbeiensmoothie gemaakt en heb ik sinaasappels uitgeperst.

One Direction Family ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu