Hoofdstuk 7

3.9K 195 271
                                    

P.o.v. Liam

We hebben net Rose naar bed gebracht en nog een liedje gezongen voor haar.

"Ehm, jongens... ze vindt het nummer heel leuk, geloof ik, maar het nummer gaat juist over feesten in de avond en het tempo vind ik eigenlijk ook wat te snel om daar echt haar slaapliedje van te maken. Nu was ze gewoon heel moe, maar misschien moeten we het repertoire een beetje afwisselen met wat rustigere nummers om makkelijker in slaap te vallen", zeg ik als we haar kamer uit zijn en de deur dicht hebben.

"Ja, daar heb je misschien wel een goed punt", lacht Harry ook.

We lopen allemaal weer naar beneden en ploffen op de banken.

"Ik wil toch nog even met jullie praten, voordat we nog wat TV kijken of de spelcomputer opstarten. Hoe vonden jullie het vandaag gaan?", vraag ik.

"Ik vond vandaag een geweldige dag", zegt Niall gelijk. "Het lijkt langer dan slechts een halve dag geleden dat we haar zijn gaan halen in het weeshuis. Ik denk echt dat we een goede keuze hebben gemaakt door haar te kiezen. Ik vind haar echt een lieve meid."

"Het gaat allemaal als vanzelf. Natuurlijk is het voor iedereen nog wennen, maar ik wil haar eigenlijk ook al niet meer missen", zegt Harry.

Louis knikt instemmend en zegt:

"Het is echt een leuke meid. Zoals ze vanavond uit zichzelf dat grapje maakte over de worteltjestaart. Volgens mij begint ze zich echt al op haar gemak te voelen bij ons. En als ze helemaal los komt, denk ik dat het nog veel leuker gaat worden met haar. Ik ben echt blij met haar. Wat vind je zelf dan, Liam?"

"Eerlijk gezegd heeft deze dag mij heel erg ontroerd. Ik heb nu pas gemerkt hoe leuk ik het echt vind dat wij nu voor zo'n kleintje kunnen en mogen zorgen. Ik wil er alles aan doen om haar gelukkig te maken. Ik vond het misschien wel één van de beste dagen uit mijn leven sinds wij elkaar allemaal zijn tegengekomen. Het versterkt onze band onderling nog meer en met Rose erbij voelt het als een echt gezin".

"Mooi gezegd, Liam", zegt Niall nu. Ik hoor dat hij een brok in zijn keel heeft ervan.

"Thanks, bro. Maar ik ben echt heel blij dat we er allemaal zo over denken en dat we allemaal Rose willen houden en beter willen leren kennen. Zullen we morgen gaan winkelen voor haar? Ze heeft echt kleren nodig. En ik heb haar ook potloden en stiften beloofd", zeg ik.

"Top idee", zegt Harry.

"Zo, nu dat is gezegd..., wie wil een potje FIFA spelen?", lach ik.

"Ik zorg voor de chips", roept Niall nog terwijl hij al naar de keuken rent.

***

De volgende ochtend zit iedereen aan het ontbijt. Samen met Louis heb ik een grote stapel pannenkoeken gemaakt en we moeten weer lachen om de reactie van Rose.

Alsof het het lekkerste is, dat ze ooit heeft gegeten. Met mes en vork eten lukt haar nog niet zo goed. Ze heeft de pannenkoek met haar handjes vast terwijl ze er gewoon telkens een hap van neemt. Dat moeten we haar nog maar leren, want we hebben stroop gedaan op haar pannenkoek en die zit inmiddels tot haar ellenbogen bijna, merk ik grinnikend op.

"Na het ontbijt gaan we naar de stad, Rose. We gaan kleren voor je kopen en nog wat spulletjes die je nodig hebt", zegt Louis.

"Ook potloden en stiften?", vraagt ze.

"Natuurlijk! Dat heb ik je gisteren toch beloofd?", zeg ik.

Enthousiast knikt ze en doet dan een gek vreugdedansje, waar we allemaal om moeten lachen.

Voordat uiteindelijk iedereen is aangekleed en klaar is om te vertrekken, blijkt het toch al vroeg in de middag te zijn. Dat komt natuurlijk ook omdat we laat hebben ontbeten, maar onze magen zijn genoeg gevuld om het winkelen een paar uurtjes vol te houden.

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now