Hoofdstuk 19

3.2K 158 65
                                    

P.o.v. Sarah

Het is maandag en vandaag is de eerste schooldag voor Rose. Ik vind haar echt heel lief en ik hoop dan ook dat ze zich een beetje op haar gemak voelt bij mij. Gisteren ging het in ieder geval goed tussen ons. Naar school gaan is moeilijk voor haar, heeft Niall mij gisterenavond verteld toen we haar naar bed hadden gebracht.

Met een glimlach denk ik terug aan gisteren. Het was ook zo fijn. Ik heb mijn leven lang nog geen man vertrouwd, maar met Niall voelt het wel al veel vertrouwder dan ik ooit met iemand heb gevoeld. Bij het afscheid heb ik hem zelfs een voorzichtige kus gegeven, op de mond dus. Ik stond van mijzelf te kijken en volgens mij Niall ook. Nadat ik een stukje van mijn verhaal aan hem had verteld eerder die dag, zal hij dat niet hebben verwacht, denk ik. Maar het was fijn. En daar heb ik een goed gevoel aan overgehouden.

Ik sta buiten te kijken naar de spelende leerlingen en dan zie ik alle jongens samen met Rose aan komen lopen. Ze hadden haar gisteren moeten beloven dat iedereen haar samen naar school zou brengen op haar eerste schooldag en Niall zal haar vanmiddag ophalen.

"Goedemorgen allemaal, hoi Rose!", glimlach ik, terwijl ik mijn hand even over haar haren laat gaan.

"Hoi juffrouw Sarah", lacht ze. Dan draait ze zich om om al haar vaders een afscheidsknuffel te geven. Blozend kijk ik naar Niall, die mij glimlachend aankijkt en een kleine knipoog geeft.
'Damn, hij is schattig', denk ik. We hebben besloten dat we op school normaal tegen elkaar doen. Het ziet er namelijk niet echt uit als ik zou gaan zoenen met een vader van één van mijn leerlingen.

Als ze dan allemaal afscheid hebben genomen, neem ik Rose mee naar mijn klas.
"Kijk juffrouw Sarah! Ik heb een mooie rugzak gekregen van mijn papa's", zegt Rose trots. Ze laat mij haar rugzak zien, die inderdaad erg leuk is. Ondertussen is de bel gegaan. Tijd om te beginnen dus.


P.o.v. Kate

Ik heb met Liam afgesproken in de dansstudio om te werken aan zijn solo. Eigenlijk is het meer een duet, want we dansen samen. Thuis heb ik er met Steven ruzie over gehad. Hij wil niet dat ik alleen met Liam ben.

Het is een verhitte discussie geweest. Meer dan verhit. En ook meer dan een discussie. Hij heeft mij zelfs op de grond geduwd en een klap gegeven. Recht in mijn gezicht.

Ik snap er nog steeds niets van. Ik heb deze klus gewoonweg nodig om de huur van mijn woning te betalen. Dat begrijpt hij wel, maar hij snapt niet waarom ik een solo met Liam dans. Heb ik mij ook nog moeten verantwoorden! Ik was zo kwaad op hem! Maar hij heeft zich ook verontschuldigd dat hij mij heeft geslagen. Hij was er zelf van geschrokken, heeft hij gezegd. Ik heb het hem vergeven.

Nu sta ik voor de spiegel in de badkamer. Ik heb haast, want ik ben aan de late kant. Ik heb een blauwe plek op mijn bovenarm. Die is niet zichtbaar, want ik heb over mijn topje toch nog een vestje aan. Maar ik heb ook een blauwe plek op mijn gezicht. Die moet ik verbergen, want zo kan ik echt niet over straat. Ik doe snel wat foundation op en doe er nog wat poeder op, zodat het niet al te erg glanst op mijn gezicht en dan vertrek ik naar de dansstudio.

Als ik aankom, zie ik dat Liam al binnen is. Hij is wel enthousiast, bedenk ik mij glimlachend.

"Goedemorgen", roept hij vrolijk als hij mij ziet.

"Hoi! Ben je al lang hier? Sorry, ik ben een beetje aan de late kant. Maar ik maak het goed met je", lach ik terug.

"Geeft niet, joh. Ik ben er ook pas twee minuten. We hebben vanmorgen samen Rose voor de eerste keer naar school gebracht. Ik heb mij dus ook gehaast om op tijd hier te zien", glimlacht hij.

"Gelukkig maar. Zullen we eerst een beetje rekken om de spieren op te warmen? Aangezien de clip eind volgende week gefilmd moet worden, kunnen we ons geen blessures veroorloven. Dan wordt het trainen een beetje erg moeilijk".

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now