Hoofdstuk 44

2.7K 133 120
                                    

P.o.v. Rose

Vandaag gaat het een leuke dag worden. Sarah heeft met de moeders van Emily en Amber afgesproken dat ze vandaag bij mij mogen komen spelen.

Jammer genoeg zijn mijn papa's er niet. Ik had eigenlijk juist vol trots mijn vriendinnen willen voorstellen, maar ik snap wel dat ze moeten werken. Dat moeten andere ouders ook. Zij moeten vandaag overleggen met het management over de tour, die steeds dichterbij komt. En de verwachting is dat de vergadering tot laat zou gaan duren. Dat vind ik ook jammer, omdat ik ze nu alleen maar aan het ontbijt heb gezien en dan morgen pas weer.

Aangezien Emily en Amber het ook leuk vinden om te dansen, heb ik zelfs een verrassing voor hun in petto. Ik heb samen met Sarah naar Kate gebeld en haar gevraagd of ze ook wil komen, zodat we een echte dansles krijgen van haar. Ik ben zo benieuwd hoe ze gaan reageren!

Ik kom samen met Sarah op school aan. Zij is vannacht blijven slapen bij papa Niall. Dus is het ook handig dat ik met haar kan meerijden naar school.

Zodra ik op het schoolplein kom, zie ik Emily en Amber al staan.

"Hey Em en Am!", groet ik hun vrolijk.

"Hoi Rose!", zeggen ze in koor.

"We hadden het er net over dat we er zoveel zin in hebben om straks naar jou toe te komen", zegt Amber.

"Ja, we willen iedereen wel eens ontmoeten. Je hebt nu echt een grote familie", lacht Emily.

"Dat klopt, maar mijn vaders zijn er vandaag niet. Die heb ik alleen vanmorgen bij het ontbijt gezien. Ze hebben het superdruk en hebben een vergadering of zoiets en ze komen vanavond laat pas terug als ik in bed lig, vertelden ze zojuist nog een keer."

"Zijn ze er niet? Maar wie zijn er dan wel?", vraagt Amber verbaasd.

"Nou, we rijden straks met Sarah mee, ofwel juffrouw Sarah als ik op school ben. Maar thuis is ze ook gewoon super leuk. En ik had eigenlijk nog een verrassing voor jullie in petto, maar omdat jullie ernaar vragen, zal ik het toch vertellen.

De vriendin van papa Liam is een professionele danseres. En omdat wij dansen alle drie super leuk vinden om te doen, heb ik haar ook gevraagd om te komen. Ze had eigenlijk een afspraak, maar ze heeft het speciaal voor ons omgezet. Ze is echt heel aardig!

Ze wil ook een dansje met ons instuderen als wij dat leuk zouden vinden. Ik dacht dat, als jullie het een goed idee vinden, we dat dansje kunnen opvoeren bij de Bonte Avond, die over drie weken op school is?
Ze is echt super goed. Ik bedoel: ze heeft zelfs papa Harry leren dansen, wel met hulp van nog iemand anders, maar dan nog! Ik dans vaker met haar en het is altijd super leuk!"

"Dus je vaders zijn er niet?", vraagt Emily nog eens.

"Nee, maar die zouden we waarschijnlijk anders toch niet zien, omdat we dus na school met Kate kunnen gaan dansen."

"Ow", zegt Amber, terwijl ze snel naar Emily kijkt.

"Ehm..., ik bedacht mij eigenlijk nu net dat ik straks muziekles heb. Ja, ik moet na school direct door naar de muziekschool. Normaal zou ik morgen les hebben, maar dat is deze week verplaatst. Sorry, ik kan dus eigenlijk helemaal niet vandaag, bedenk ik mij nu. Maar ik kom wel een keer als iedereen thuis is of zo hoor", zegt Emily nu.

"Ow, wat jammer. Ja, als je les is omgezet, dan moet je daar naar toe inderdaad. Jij komt toch wel, hè Amber?"

"Ehm..., weet je Rose? Ik bedenk mij net dat vandaag een oom en tante op bezoek komen met hun kinderen. En ik ben echt super goed bevriend met hun dochter. Mijn nichtje dus. Zij zijn vorig jaar verhuisd naar een andere stad en ik zie haar eigenlijk nooit meer. Ik zou eigenlijk wel met haar willen afspreken ook. Het is dat ik haar tegenwoordig bijna nooit meer zie. Anders was ik wel gekomen", zegt Amber terwijl ze rood wordt.

One Direction Family ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu