Hoofdstuk 38

2.7K 141 86
                                    

P.o.v. Niall

We zijn inmiddels twee uur verder. Het gemeenschappelijke interview hebben we samen gehad. En ik heb mijn eigen vragen ook al beantwoord. Ik mocht uiteraard niets zeggen tegen de rest, want anders weten zij wat de vragen worden. En ik ben niet gek. Ik ben competitief ingesteld. Dus ga ik ze echt niets zeggen inderdaad.

Op dit moment is Louis op het podium bij James om dezelfde vragen te beantwoorden. Voor mij is het nu dus een kwestie van wachten tot de rest ook klaar is.

"Ehm Harry, had jij nog die foto van vanmorgen?", vraag ik hem.

"Ow ja, helemaal vergeten. Wacht, ik stuur hem je gelijk door".

"Wat voor foto?", vraagt Liam.

"Rose lag vanmorgen tussen Sarah en Niall in bed en ze zagen er met zijn drieën zo lief uit. Moet je kijken, Liam!"

En ik zie nu ook de foto binnenkomen op mijn telefoon. Rose is aan het lachen, terwijl ze haar knuffelhond vasthoudt en knuffelt. En Sarah is aan het lachen, terwijl ze Rose vasthoudt en knuffelt. En ik lig er eigenlijk gewoon een beetje naar te kijken met een grote lach op mijn gezicht. Ik herinner mij inderdaad meteen weer het gevoel van pure geluk dat er toen door mij heen ging.

"Eigenlijk lijken die twee echt heel erg op elkaar. Ze hebben exact dezelfde kleur haren en ook allebei een beetje slag erin. En hoe Rose naar haar knuffel lacht, zo lacht Sarah precies naar Rose. Alleen hebben ze een andere kleur ogen. Rose heeft blauwe ogen en Sarah grijs, toch? Anders zou je kunnen zweren dat ze familie zouden zijn!", merkt Liam grijnzend op.

Ik knik. Sarah heeft inderdaad grijze ogen, maar ik zie nu wel wat Liam bedoelt. Ze lijken inderdaad heel erg op elkaar. Ook precies dezelfde huidteint en ze lachen inderdaad exact hetzelfde. Dat mij dat niet eerder is opgevallen.

"Rose heeft blauwe ogen met een klein vlekje grijs hoor", zegt Harry nu.

"Serieus?", vraag ik.

"Yep. Zeker weten", zegt hij.

"Niall, alles goed?", vraagt Liam bezorgd als ik stil blijf en de foto maar blijf bestuderen.

"Ehm", maar meer komt er niet uit.

"Niall?", vraagt Harry nu ook bezorgd.

"Wat is er?", vraagt Liam nog een keer. Als ik mijn ogen losruk van de foto zie ik Harry, Liam en Lou allemaal naar mij kijken. Ik schud mijn hoofd en mompel dan: "Sorry, ben zo terug. Moet even nadenken".

Ik loop de kleedkamer uit en Liam komt meteen achter mij aan.

"Hebben we iets verkeerd gezegd? Zeg het dan gewoon alsjeblieft. Dat was echt niet de bedoeling."

Ik draai me om en kijk Liam verward aan.

"Gaat het wel goed, jongen? Je ziet een beetje bleek", zegt hij nog steeds bezorgd.

Ik ga in de gang op de vloer zitten, leunend tegen de muur. Liam komt naast mij zitten.

"Boh, Liam. Ik weet het niet meer. Sarah heeft jou best veel verteld over haar verleden die ene zondag. Je weet meer dan Louis en Harry weten. Maar je kent het hele verhaal nog niet.

Ze is niet alleen jarenlang opgesloten, mishandeld en misbruikt geweest. Ze is ook twee keer zwanger geweest. De eerste keer heeft die klootzak haar zo lang in de buik getrapt dat ze een miskraam heeft gekregen en bijna is gestorven aan de gevolgen daarvan. De tweede keer heeft ze een meisje ter wereld gebracht, dat meteen van haar is afgenomen. Ze heeft haar nog niet eens mogen vasthouden. Die Jack heeft haar later die dag verteld dat haar kindje in de wieg is gestorven.

One Direction Family ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu