Hoofdstuk 42

2.7K 128 95
                                    

P.o.v. Harry

We zijn weer een tijdje verder en we hebben op die bewuste avond na het interview van James nog kort gesproken met Sarah en Niall. Ze weten nu dus dat wij ook meer weten over het verleden van Sarah, maar gelukkig vindt ze het niet erg.

Ik snap haar wel dat ze bang is voor een uitslag van een eventuele DNA-test. En ik respecteer haar beslissing om het niet te laten testen. Voor Liam en Louis geldt hetzelfde hebben ze mij verteld. Volgens mij vindt Niall haar beslissing wel moeilijk. Hij gunt haar haar echte, biologische dochter terug, maar hij weet ook dat het niet mogelijk is met Rose daarover te praten als het echt zo zou zijn, omdat Rose nog te jong is. Voorlopig heeft hij zich erbij neergelegd.

Ik zit samen met Jess op de bank in de huiskamer, waarbij we fijn tegen elkaar aan zitten.
Een welverdiende pauze, want de jongens en ik zijn hard aan het werk.

We zijn nog steeds bezig met het schrijven van muziek, maar ook worden er veel scènes opgenomen voor de overige videoclips. Die lopen nu allemaal een beetje door elkaar, wat eigenlijk niet zo prettig is. Je krijgt daardoor minder overzicht hoeveel werk er nog ligt.

Ook zijn we bezig met de voorbereidingen van de tour. Dat duurt nog wel een tijdje, maar is eigenlijk altijd een zogeheten 'project in uitvoering'.
De jongens van 5SOS zijn er ook vaker. Zij zijn uiteraard weer ons voorprogramma. Aangezien zij ook meer bekendheid krijgen en hun agenda's voller worden, is het soms ook wel moeilijk om zaken op elkaar af te stemmen en af te spreken.

Tussen Jess en mij gaat het heel goed. We zijn in korte tijd echt naar elkaar toegegroeid. Ik heb haar ouders, zus, zwager en twee nichtjes inmiddels ook leren kennen. De nichtjes zijn grote fan van ons. Die waren dus even volledig over de toeren toen ze mij zagen, maar ze zijn wel heel lief. Ook met Rose kunnen ze het heel goed vinden, wat ik erg leuk vind om te zien. Haar zus en zwager hebben mij met open armen ontvangen en behandelen mij gewoon normaal, zoals ik dat het liefste ook zelf wil hebben.

Ook heb ik haar bij mij thuis voorgesteld en mijn moeder en zus lopen helemaal weg met haar. Dat is twee handen op één buik. En daar ben ik wel heel erg blij om. Mijn moeder heeft heel voor mij gedaan en ik zou het verschrikkelijk vinden als zij en mijn vriendin niet met elkaar overweg zouden kunnen. En met Gemma was er ook meteen een klik.

Jess is de laatste week wel stiller geworden, is mij opgevallen en ook nu we samen op de bank zitten, lijkt het of zij met haar gedachten ergens anders is. Ik maak mij er zorgen over. Ondanks dat we het heel fijn hebben samen, voelt het toch alsof er nu meer afstand tussen ons is. Ik ben bang dat ik iets fouts heb gedaan in haar ogen. Met Rose is ze in ieder geval wel nog steeds even enthousiast. En daar ben ik wel blij om.

"Wat zit je te denken? Je lijkt een beetje afwezig", probeer ik dan toch voorzichtig te vragen.

"Sorry Hazz. Dat is echt niet mijn bedoeling. Ik voel mij gewoon een beetje gefrustreerd. Ik weet niet of ik het goed kan uitleggen."

"Heb ik iets fout gedaan of heb je andere verwachtingen van onze relatie?"

"Nee, helemaal niet. Je bent mijn fantastische vriend. Denk alsjeblieft niet dat ik andere verwachtingen heb. Ik weet niet wat voor verwachtingen ik had vooraf. Mijn verwachtingen of misschien liever gezegd wensen worden meer dan waar gemaakt! Denk alsjeblieft niet dat het aan jou ligt. Zonder jou was ik al helemaal de weg kwijt geweest, denk ik. Het ligt gewoon aan het werk", zucht ze gefrustreerd.

"Wat is er dan gebeurd?"

"Je weet dat ik echt vind dat ik een geweldige baan heb. En het werk op zich vind ik nog steeds even leuk als altijd. Ik heb alleen zo'n irritante collega gekregen.

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now