Hoofdstuk 33

2.9K 144 73
                                    

P.o.v. Kate

Twee weken zijn voorbij sinds Steven mij voor het laatst heeft geslagen en ik bijna met Liam heb gezoend.

Ik voel mij weer helemaal fit. Ook heb ik de vervolgafspraak gehad voor mijn nier en Dr. Goodman heeft bevestigd dat mijn linker nier zich dankzij de medicijnen goed heeft versteld, maar dat het wel mogelijk is dat deze in de toekomst misschien iets zwakker zal zijn dan de andere nier. Ik zal dus in de toekomst wel waakzaam moeten blijven en als ik pijn heb, moet ik direct naar de dokter. Maar ik hoef in ieder geval geen medicijnen meer en kan weer gewoon dansen.

Ik heb Steven in een app laten weten dat hij op zoek moet naar een andere danspartner. Ik voelde mij niet comfortabel genoeg om met hem af te spreken om erover te praten. Gelukkig heb ik Steven in die twee weken dan ook niet meer gezien. Hij heeft wel nog een paar keer een app gestuurd met smeekbedes en geschreven hoeveel hij van mij houdt. Maar ik heb er niet meer op gereageerd.

Hij heeft ook een paar keer bij me aan de deur gestaan, maar dankzij Liam kan hij nu niet meer mijn appartement binnenkomen. Ik vind het ergens nog steeds jammer dat het zo is gelopen. Ik heb zo lang hard getraind voor de kampioenschappen, maar met mijn besluit om elke relatie dan ook met Steven te beëindigen, heb ik ook mijn droom van de kampioenschappen moeten uitstellen. Het is zelfs mogelijk dat ik de Europese en mogelijk de wereldkampioenschappen nooit meer zal halen.
Ergens doet mij dat pijn, maar ik ben er ook achter gekomen dat ik het leuk vind om een choreografie te verzorgen. En misschien moet ik mij daarop dan ook meer gaan richten.

Naast de videoclip waarvoor ik ben ingehuurd door het management van de jongens, maken ze nog twee clips. En hoewel daarin niet wordt gedanst, wordt zo'n clip wel helemaal in scène gezet. Dat is dus eigenlijk ook een soort van choreografie, waarbij ik hun dus help. De jongens halen veel spontane grappen uit. En veel van die beelden zijn ook heel leuk om te verwerken in clips. De jongens hebben mij ook gevraagd om mee te gaan als achtergronddanseres als ze op tour gaan. Qua carrière is dat eigenlijk wel een stap achteruit, maar ik heb het er voor over.

Ik ben blij dat ik dan bij Liam kan zijn. De jongens zijn allemaal heel aardig, maar als ik diep in mijn hart kijk, vind ik Liam toch wel echt heel leuk. Misschien wel meer dan heel erg leuk. En hij is ook heel erg lief. Hij heeft veel voor mij gedaan en dat besef ik goed. Ik weet dat Liam nooit zoiets zou doen als Steven heeft gedaan. En we hebben soms momenten die best als intiem betiteld kunnen worden. Tegelijkertijd ben ik nog mijn relatie met Steven aan het verwerken. En ik wilde niet te snel een relatie met Liam beginnen.
Wat dat betreft ben ik dus ook blij dat Liam en ik nog niet hebben gezoend. Hoewel hij echt voor mij klaar staat. Hij kent mij inmiddels ontzettend goed en hij is in korte tijd mijn beste vriend geworden. Een beste vriend op wie ik verliefd ben. Voor mezelf durf ik dat wel toe te geven. Ik weet alleen niet zeker of Liam hetzelfde voelt of dat hij mij alleen als een gewone vriendin ziet.

Ik moet even glimlachen als ik aan gisterenavond terugdenk. Liam had mij uitgenodigd om bij hun thuis te komen eten en nadat ik nog snel langs mijn eigen appartement was gegaan om op te frissen, kwam ik bij hun thuis aan.
De vriendin van Harry was er ook. Jess maakte de deur voor mij open en gebaarde dat ik haar stil moest achtervolgen naar de keuken.

Inmiddels kwamen daar heerlijke geuren vandaan en het bleek dat alle jongens samen met Rose aan het koken waren. Het was zo leuk om te zien. Ze zat er met haar snoetje continu bovenop. En van Liam mocht ze af en toe voorzichtig door een pan roeren, terwijl hij haar dan optilde. Hij had haar wel enorm grote ovenhandschoenen aangedaan voor de zekerheid. En die grote handschoenen kwamen ongeveer tot haar ellenbogen. Het zag er echt hilarisch uit.

Vandaag zijn de laatste opnames afgerond voor de videoclip waarin we samen moeten dansen. Ik ben enorm trots op Liam. Hij heeft echt zijn best gedaan en boven verwachting gepresteerd. Hij heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt met wat we uiteindelijk hebben gedanst, maar hij wilde het zelf heel graag.

One Direction Family ✔Where stories live. Discover now