40

246 8 0
                                    

Ladies and gentlemen!

Ano, já vím, byla to příšerná doba. ALE! Jsem tady! A jsem vážně opravdu ráda, že vy pořád taky 😊

Konečně se mi povedlo překonat pisatelský blok a nakopnout tuhle povídku nějakým určitým směrem. Doufám, že s ním budete spokojeni 😉

Tak dost mých keců a enjoy!

Love,

Miky x

"Dobré ráno," ozval se známy hlas.

Delle se otočila od výtahu a setkala se s úsměvem blonďatého kluka. "Dobré," oplatila mu úsměv, "na snídani? Neodpovídej, já vím, že ano," zastavila jej, než stačil něco říct.

Niall se rozesmál. "Nojo, znáš mě. Můžu se přibrat?"

Adeline přikývla, vešla do výtahu a Niall za ní. Když se za nimi zavřely dveře, otočila se na něj. "Poslyš, Nialle, je třeba, abychom zachovali jistý postup, pokud nechceme, aby večer celý svět věděl, co se včera stalo. Takže se na mě nedívej, jednoduše mě ignoruj, jako bych tam nebyla. Dobře?"

"Jak si přeješ," zazubil se Niall, přitáhl si Delle k sobě a lehce ji políbil.

"Nech toho, co když tu jsou kamery?" odstrčila jej Delle.

Niall se uchechtl. "Bojíš se, že někde u ochranky sedí Harry a nahrává si nás?"

"Ten magor je schopný všeho," ušklíbla se Delle a vyšla z výtahu. Niall se vydal za ní, ale zastavila ho. "Já jdu první, ty přijď až tak za minutu. A hlavně se, prosím tě, netvař tak šťastně. Nashle za chvíli," kývla na něj a zmizela v restauraci.

"Dobré ráno," přivítaly ji úsměvy čtyř postav u stolu.

"Dobré," odpověděla a posadila se vedle Liama.

"Neviděla jsi Nialla?"

"Ne, Lou, neviděla," zalhala přesvědčivě a Louis přikývl. 

"Tak třeba... a, tady je. Dobré ráno."

Niall jenom něco zamumlal a posadil se mezi Louise a Paula. Delle po něm střelila pohledem a v duchu se spokojeně usmála.

Jsi lepší komediant, než jsem si myslela.

"Takže plán na dnešní den," začal Paul se svou obvyklou ranní přednáškou, v deset vyjíždíme do arény, zvukovka, maskování, obvyklý postup. Večer žádné kluby, pěkně zpátky na hotel, sbalit a na letiště, ve tři odlétáme do Minneapolisu. Potom nás čeká Chicago, Indianapolis, Detroit, Cleveland a Philadelphia. Všechno rychlé zastávky. Déle se zdržíme až v New Yorku, ale to vám ještě povím. Dotazy?"

"Ano, Nialle, můžeš se přestat takhle cpát?" obrátil se Liam na blonďáka. Ten se zazubil a pokračoval v jídle. 

Pane bože, říkala jsem ti, ať se netváříš jako slunce na hnoji.

Kluci si vyměnili zmatené pohledy. Delle ucítila, že se na ni někdo dívá a když zvedla hlavu, setkala se s pohledem zelených očí. Tázavě nadzvedla obočí a nakonec to byl samozvaný detektiv Styles, kdo první uhnul pohledem. Ovšem ne ke svému talíři, ale k Niallovi.

"Eh, Horane... Šlehl sis?"

"Co?" zvedl Niall hlavu.

"Povídám, jestli sis šlehl."

"Ne?"

"Dej mu pokoj, Harry," zastal se Nialla Louis, "vždyť včera nevečeřel."

"Fajn," odsekl Harry. Ale jestli si někdo myslel, že přestane otravovat, šeredně se pletl. V tom okamžiku se totiž otočil na Delle a sladce se na ni usmál.

"A jak se máš ty, Adélko?"

"O co ti jde? Přestaň na mě vejrat a usmívat se jako debil. Ty jediný tady vypadáš, jako by sis šlehl. Oh, promiň, já zapomněla, že ti tak narostl obličej," zchladila ho Delle.

Po jejích slovech tři čtvrtiny One Direction vybuchly hurónským smíchem, až se na ně ostatní hosté pohoršeně koukali. Dokonce Paulovi škubalo koutky úst.

Bingo, Adeline, jsi prostě tak vtipná, že bys hravě zastoupila všechny hostitele televizních show v Americe.

Jenom Harry se nesmál. Nebo alespoň se snažil. V očích mu jiskřilo tak, že světla v restauraci téměř vyzkratovala, a nasadil výraz, který ani Delle nedokázala rozluštit. Byl tak trochu zlověstný. Vyzývavý. A taky hrozně sexy.

Jen kdybys nebyl takový idiot, Stylesi.

"Hele vy dva," přerušil zlověstné vizuální jiskření Paul, "zabíjet pohledem se můžete i později. Teď raději snězte tu snídani a pojeďte na stadion."

"S radostí," zazubila se Delle a dala se do jídla. 

O několik minut později už sedala do taxíku k Louimu a Liamovi a všichni se vydali na cestu na stadion.

"Adele? Proč ti píše Niall?" podivil se Louis, který seděl vedle ní.

Adeline sklouzla pohledem ke svému mobilu, na kterém svítila Niallova ikonka, a v duchu zanadávala.

Já tě zabiju, Horane.

"Nevím, je mi to jedno," pokrčila rameny.

"Pořád se na něj zlobíš za tu věc s paps?" zajímalo Tomlinsona.

"Lou, nech to být, prosím," zaúpěla.

"Promiň, já jen... Harry se chová divně. Niall se chová divně. Ty nikomu nechceš nic říct. A já jsem z toho zmatený. Nelíbí se mi, jak se jeden druhému vzdalujeme, vždyť já už vůbec nevím, kdo Niall je. Chová se, jako by byl znovu čerstvě nešťastný kvůli lásce, jako by se vrátil o rok zpátky... a pak zase jako by byl čerstvě zamilovaný..."

Tehdy jako by Louimu něco došlo a on se překvapeně podíval na Delle.

"On se zamiloval do tebe!"

Jeho prohlášení bylo tak překvapivé, že upoutalo pozornost i Liama, který do teď o něčem diskutoval s řidičem. Tázavým pohledem probodl nejprve Louiho a potom Delle a oba kluci čekali, co jim k tomu řekne. Ta v duchu znovu zaklela.

Kurva, co teď? Jak mám dál hrát, že nevím, co se děje?!

Navenek však na sobě nedala nic znát, jako obvykle. "A na to jsi přišel podle toho, že mi píše? Jenom se snaží něco urovnat, to je vše."

"A proto ti píše teď, když jste se viděli před pěti minutami a za chvíli se uvidíte znova?" zatvářil se pochybovačně Liam.

"Já nevím, stačí? Chová se prostě divně."

"Tak proč si nepřečteš tu smsku?"

"Hele, to že to tak moc zajímá tebe, neznamená, že to zajímá i mě. A ne, nemůžeš si to přečíst," zastavila Delle příliv otázek, ještě než nastal.

Louis sklapl pusu a jenom se zamračil. Nelíbilo se mu to. Posledních pár dní si dodával odvahy, aby tuhle vzpurnou, protivnou a sarkastickou potvoru, která ale byla zároveň naprosto úžasná, vtipná a krásná, pozval na rande. Adeline byla hodně podobná Amy. Alespoň tedy po fyzické stránce. A právě to Nialla rozhodilo do té míry, že se choval jako idiot. A to znamenalo jenom dvě věci: buď ji nesnášel, nebo ji miloval. Lou si chtěl být jistý, že blonďákovi nepoleze do zelí, proto za ním byl hned, co se objevila, pro požehnání.

Jenže teď se mu zdálo, že Niall změnil názor.

Z myšlenek ho vyrvala další vibrace mobilu a Lou se ušklíbl.

"Tak, a už toho mám dost," naštvala se Delle a hodila mobil do kabelky. Právě tehdy taxík vjel do areálu koncertní haly a zastavil.

"Tohle mi ještě vysvětlíš," mrkl na Delle Louis, otevřel dveře a vyskočil z auta. Adeline ho následovala a když periferním viděním zaregistrovala blonďatou hlavu, zamračila se.

Ten skřet evidentně vůbec nepochopil nic z toho, co jsem mu říkala. Asi mu to budu muset objasnit.

What A Feeling (N. Horan) CZ (PAUSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat