5

693 61 7
                                    

Hello loves! Zdravím vás (už zase) z Mallorcy a přeju vám krásný pondělní večer s dalším dílem téhle povídky. Pevně doufám, že si časem získá trochu přízně, i když je to takový trochu experiment :D

Připomínám o letní soutěži, budu ráda, když se zúčastníte ;)

Enjoy xx

"Dvakrát whisky," poručil Danny.

Barman se tázavě podíval na Adeline a ta přikývla. Bylo na čase se trochu uvolnit.

"Půjdeme si sednout?" navrhla.

"Dobře. Posaď se, přinesu ti pití," souhlasil Danny a když se Delle vydala ke stolu, nemohl odolat pohledu na její dokonalé pozadí.

"Tady je ta whisky," přerušil ho barman, Danny mu hodil na pult padesátidolarovou bankovku, vzal dvě sklenice se zlatavou tekutinou a vydal se ke stolu.

"Pro tu nejvíce sexy holku v baru," postavil před Delle sklenici a posadil se vedle ní.

Adeline se usmála a přisunula se blíž k němu tak, že se dotýkali stehny. Dannymu se po těle rozlilo teplo.

"Chci znát tvé jméno," zašeptal jí do ucha a navinul si na prst pramen jejích tmavých, perfektně vlnitých vlasů. Adeline se usmála.

"Jsem Della." zašeptala zpátky rty se mírně otřela o kůži na jeho krku. Dannymu naskočila husí kůže.

"Della," zopakoval, "zní to jako jméno bohyně. A ty jsi bohyně," položil jí ruku na stehno a jemně zmáčkl.

"Vážně?"

"Ano."

"Hmm, co kdybych ti řekla, že jsi ještě o něco lepší než bůh?" vrátila mu lichotku a prsty jemně přejela po vnitřní straně Dannyho stehna. Ten tiše vzdychl.

Adeline se pousmála, stáhla se tak, že se najednou vůbec nedotýkali, a napila se whisky.

Danny nespokojeně vydechl. "Co mi to děláš...?"

Adeline zmerčila rostoucí bouli v Dannyho značkových, perfektně padnoucích kalhotách a v duchu zajásala. Měla ho v hrsti.

"Nepůjdeme?" naklonila se k němu a Danny horlivě přikývl. Kopl do sebe celou whisky, vzal Delle za ruku a začal se prodírat směrem ven z klubu. Oba ignorovali závistivé a nenávistné pohledy ostatních a o chvíli později už seděli v taxíku a mířili směrem k luxusním vilám na Long Island.

Danny byl na pokraji svého ovládání, měl chuť z Delly strhat oblečení. Ta mu moc nepomáhala svými rádoby letmými doteky, které byly ve skutečnosti přesně mířené. Adeline moc dobře věděla, co dělá, a rozhodně v tom nebyla žádná začátečnice.

Když byli na místě, Danny se sotva udržel na nohou. Ne, že by toho vypil tak moc, spíš byl úplně mimo. Ano, alkohol v tom nebyl úplně nevinně, ale mnohem víc za to mohla Delle. Strčil řidiči do ruky stodolarovou bankovku a vydal se směrem k domu. Adeline mezitím vytáhla ze své kabelky malé, ale šikovně udělátko: vypadalo jako zrcátko, ale ve skutečnosti to byla malá kamera. Della přesně nevěděla, na jakém principu funguje, ale stačilo jí, že to ví Alisha. Zatímco alkoholem a chtíčem otupený Danny nevěnoval moc pozornosti tomu, aby ochránil složitou číselnou kombinaci kódu na jeho dveřích, Adeline se se spokojeným úsměvem prohlížela v zrcátku s vědomím, že s pomocí kamery nebude nic jednoduššího, než se dostat na pozemek Dannyho vily.

Když se brána otevřela, schovala zrcátko a vešla za Dannym do zahrady. Ihned se směrem k nim rozběhl obrovský hlídací pes rasy, kterou Adeline neznala, vzhledem k tomu, že ji zvířata pranic nezajímala. Pes se začal Dannymu lísat k nohám a když se k němu Adeline sklonila a promluvila na něj klidným hlasem, přišel si pro pohlazení i k ní. A přesně o tohle jí šlo. Věděla, že až sem půjde příště, pes nebude štěkat ani trhat, ale lísat se jí k nohám. Divný hlídací pes, neměli by být takoví spíš agresivní?

"Blesku, místo!" rozkázal psu Danny a Della se ušklíbla. Jak originální jméno.

Pes se poslušně vydal do kotce a Danny momentálně popadl Adeline za ruku a táhl ji směrem k domu. Jeho nedočkavost by se dalo krájet. U dveří se znovu zastavil a klíčem začal odemykat složitý zámek.

"Zatraceně," vymumlal, "debilní zámky! Budu je muset vyměnit. Otec má pořád paranoidní představu, že se sem někdo v noci vkrade a práskne mi kulku do hlavy, ale kdo by to sakra dělal?"

Já, idiote.

"Já přece nepotřebuju takovou bezpečnost! Jsem obchodník, ne mafián! No řekni, proč by mě měl někdo chtít sundat?"

"Protože jsi bohatý. Ohrožuješ někoho byznys. Tvůj otec někoho naštval. Možností je hodně. Raději ten zámek nech tak, jak je," řekla, a aby svým slovům dala větší důraz, přitáhla si Dannyho za límec jeho košile a jemně mu zkousla ret.

"Máš pravdu," vymumlal Danny, otevřel dveře a sotva se ocitli uvnitř, natlačil Adeline na stěnu a začal ji hladově líbat. Ta se v duchu usmála. Zámky by byly vyřešeny. Nevěděla, jestli je Danny opravdu tak naivní, nebo to je směsí vzrušení a alkoholu, a nebo prostě ona vypadá nevinně a bezbranně, podstatné bylo, že šlo všechno podle plánu, možná ještě líp.

Teď byl čas na tu příjemnější část večera. Adeline několika nacvičenými pohyby rozepnula Dannyho košili, stáhla ji dolů a prsty přejela po jeho perfektně vypracované hrudi. Potom jediným pohybem rozepnula zip svých šatů.

Danny zalapal po dechu. Boule v jeho kalhotách se pořád zvětšovala a on věděl, že to už dlouho nevydrží. Popadl tedy Adeline do náruče, ta mu obtočila nohy kolem pasu, a spolu se přesunuli do Dannyho prostorné, luxusní ložnice.

What A Feeling (N. Horan) CZ (PAUSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat