27

489 52 4
                                    

Hello loves! Další díl je tady a mě by zajímalo, co si myslíte o tom, jak se děj vyvíjí ;)

Přeju vám všem krásný den a příjemné počtení ;)

Love, M. xx

"Tohle je v pořádku, můžete to tam dát všechno. Ale tohle," zamávala Adeline papírem ve vzduchu, "ani náhodou. Na tohle se ptát prostě nebude."

"Dobře, jak si přejete, slečno, vzkážu mu to," přikývl jeden z přibližně sta mužů, kteří právě pobíhali ve studiu, kde se nacházela také Adeline, Paul, James Corden a celé One Direction, a někam odběhl. Adeline si oddechla a posadila se na své místo vedle Paula.

"Jako by neměli jiné téma než Niallovu ex přítelkyni," protočila očima, "kdo to má furt cenzurovat."

"Ty," šťouchl do ní Paul s úsměvem, "a to proto, že odvádíš dobrou práci."

"Víš, co by mě zajímalo? Cos dělal před tím, než jsi mě zaměstnal."

"Totálně nestíhal," přiznal, "a tohle jsem absolutně nezvládal. Tolik zničených show a rozhovorů..." zavrtěl resignovaně hlavou.

"A máš pocit, že by to snížilo jejich popularitu?" kývla Adeline směrem ke čtyřem postavám, které o několik metrů dále s úsměvy na tvářích rozdávali podpisy nadšeným dívkám.

Paul zavrtěl hlavou. "Spíš naopak."

"Vidíš? Tak v čem je problém? Niall byl za mučedníka a dotkl se tak srdcí všech praštěných holek, které milují brečet u dojemných příběhů. Čili pokud to převedeme do mně známého jazyka, nevydařené rozhovory a Niallova superschopnost psychicky se zhroutit pokaždé, když někdo zmíní Amy, zajistily klukům další statisíce fanynek, co znamená asi tak milion liber ročně navíc, není to tak?"

"Nechápu, kde lidi přišli na názor, že se ženy nehodí pro byznys, protože jsou moc citlivé," zavrtěl hlavou Paul.

"Kravina."

"Největší. Lepšího byznysmena než jsi ty, jsem v životě nepotkal. Jsem rád, že nepracuješ pro konkurenci. Přivedla bys nás na mizinu."

"Pro konkurenci? Třeba Biebera?"

"Fuj," ušklíbl se Paul a Adeline se uchechtla.

"Dámy a pánové, posaďte se na místa, začínáme!" ozvalo se studiem a veškerý ruch se zdvojnásobil, aby následně úplně ustal. 

Delle honem zkontrolovala situaci. Kluci seděli na sedačce, výjimečně nedělali kraviny a vypadali mnohem upraveněji než obvykle. Taky si na nich stylistky daly záležet. Adeline si prohlédla každého z nich, u Nialla zůstala o trochu déle. Kruhy pod očima nebyly vidět, vlasy vypadaly taky celkem dobře, všechno bylo v pořádku. Nebo to tak alespoň vypadalo. Niall jako by ucítil na sobě její pohled, zvedl hlavu. Delle zvedla palec do vzduchu a přikývla. Niall se usmál, a pak odvrátil pohled na Jamese Cordena, který právě začínal mluvit. 

Byla to jedna z jeho úžasných "The Late Late Show", asi jedna z mála věcí, o kterých Delle mohla říct, že je má opravdu ráda. Milovala Jamesův humor a celkově provedení a tak dále. Taky si ještě před show za doprovodu chechtajících se členů 1D došla za Jamesem pro fotku. No a co, taky může být někoho fanynkou, ne?

"Nialle," začal najednou James důrazně, až se Adeline probrala ze zamyšlení, "všichni víme, co se stalo před rokem. Všech se nás to dotklo, a můžu říct za sebe a pravděpodobně i za všechny vaše fanynky, že jsme plakali jako malí. Jak ses vyrovnal se smrtí své milované?"

V sále se rozhostilo hrobové ticho a v Adeline hrklo.

Kurva. Vždyť jsem jim říkala, ať to vyhodí pryč!

Niall zůstal sedět jako přikovaný a zíral na Jamese jako na zjevení. 

Sakra, nedívej se na něj. Sem se podívej, no tak! Sem!

"No... uhm..." vymumlal a sklopil zrak, aby schoval slzy, které se mu nahrnuly do očí. Proč se na to zase museli zeptat?! To neví, jak to bolí?! Neví. Nikdo to neví. Nikdo, jenom... ano, Delle!

Niall zvedl hlavu a podíval se směrem, kde seděla.

Díkybohu. Teď se na mě dobře dívej.

Adeline rukama ve vzduchu naznačila hluboké dýchání a pak zvedla palce nahoru. Niall pochopil a podíval se zpátky na Jamese. Ten vyčkával na odpověď.

"Totiž... uhm... nevyrovnal. Hrozně mi chybí," vymumlal Niall a oči se mu zalily slzami.

Do prdele.

"Stop!" vyskočila Adeline ze svého místa a rozběhla se k místu, kde všichni seděli. Popadla překvapeného Nialla a vystrčila jej ze dveří studia.

"Co... kam...?" nechápal James.

"Musím ho dát trochu dohromady. Takhle přece nemůže odpovídat. Tu poslední otázku vystřihněte, za pět minut je zpátky," vyhrkla a zabouchla za sebou a Niallem dveře. 

"Můžeš mi říct, co děláš?" vyjekl.

"To mi řekni ty! Chceš mít v The Late Late show zarudlé oči jenom proto, že se tě někdo zeptal na Amy? Doprdele, vzmuž se, Nialle!"

"A jak to mám asi tak udělat, nevíš?! Já se snažím, ale nejde to! Ne každý je tak necitlivý jako ty! My ostatní milujeme, víš?! A bolí nás, když přijdeme o toho, kdo pro nás znamená všechno!"

Po těch slovech se na chodbě rozhostilo ticho. Dívali se na sebe, jako by si každou  chvíli měli skočit po krku, ale pak se najednou Niallův pohled změnil. Došlo mu, co právě řekl.

"Delle, promiň, já... nemyslel jsem to tak," chtěl ji obejmout, ale odstrčila jej. 

"Nech-mě-být. Už na mě nikdy nemluv!" vycedila Delle skrz zuby a rázným krokem se vydala k východu.

"Počkej, kam jdeš?!"

Delle se zastavila a otočila se. "Víš, jaký je první krok? To, že se přestaneš litovat a rozhodneš se posunout dál. Pro začátek bych doporučovala vymazat její obličej z tapety, a pak přestat ubližovat všem kolem sebe," téměř vyšeptala, vypochodovala z budovy a zabouchla za sebou dveře. 

V tu chvíli jí bylo úplně jedno, co na to řekne Paul nebo kluci a jak dopadne rozhovor. Měla toho všeho až nad hlavu. Rozhodla se s touhle šaškárnou ihned skoncovat, slib neslib. 

Promiň, Lish. 

What A Feeling (N. Horan) CZ (PAUSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat