36

317 25 1
                                    

Hello loves! Jak jsem slíbila, tak činím 😉 posílám Vám další díl a doufám, že se Vám bude líbit :)

Love,
Miky xx

"Klidně tady počkej, zkusím to s ním po dobrém."

"Fajn, zlobit se nebudu. Ale kdyby to nešlo, dej vědět, vytáhnu na něho smlouvy, soudy a podobné kraviny," kývl Paul a sedl zpátky do svého auta.

Harry mezitím vešel do hotelu, vyjel na příslušné patro a zaklepal na třetí dveře vpravo.

"Nialle, to jsem já. Otevři, prosím."

Chvíli se nedělo nic, potom se uvnitř ozvaly kroky a dveře se otevřely.

"Pane bože," lekl se Harry, "ty snad vypadáš ještě hůř než Adele. Ale na koncert půjdeš, na rozdíl od ní to máš povinné."

"Nikam nejdu," vymumlal Niall a hodil sebou o postel. 

Harry vešel do pokoje a zavřel za sebou dveře. "Fuj, tohle je fakt hnus, Horane. Větral jsi tu někdy? A říká ti něco pračka?"

Nedočkal se žádné pádné odpovědi, jenom zabručení a tupého zírání na polštář.

"No tak, Nialle. Vstávej, běž se osprchovat a jedeme. Je to poslední koncert v LA. Můžeš mi vysvětlit, co máš za problém?"

"Ne."

"Takže... chceš zklamat všechny ty holky, které na tebe čekají?"

"Stejně jako to dělají ony mně?"

Harry si povzdechl. "No tak to vyklop."

"Co?"

"Sakra, nedělej ze mě blbce! Mám snad oči, ne? Oba vypadáte hrozně, oba jste nespali, oba máte děsnou náladu, nic se vám nechce, nevnímáte, co se vám říká, ale oba budete mlčet jako hrob! Co si tím snažíte dokázat?! Z Adele jsem to možná nedostal, ale z tebe to dostanu!"

Niall najednou ožil. "Ty jsi s ní mluvil? Co ti řekla?"

Harry se chytil za hlavu. "O tom přece mluvím. Neřekla mi nic. Čekám, že to uděláš ty."

"Nemám náladu o ničem mluvit."

"Do prdele, Horane! Kdy už pochopíš, že se ti snažím pomoct?! Každý den se dívám na to, jak hltáš každé její slovo, směješ se každé kravině, kterou řekne, a pak jsi v depresi a piješ, když se pohádáte. Chceš něco vědět? S nikým jiným se nehádá. Nikdo jiný než ty ji totiž nechytá za každé slovo, nikdo jiný jí neubližuje jenom proto, aby sám sobě dokázal, že ji nemiluje. A pomáhá to?"

"Ne."

Harry se triumfálně rozesmál. "Vidíš, mám tě! Miluješ ji!"

"Super," pronesl Niall ironicky, "a co s tím, když ona nemiluje mě?"

"A to víš jak?"

Niall se obrátil na záda a zadíval se do stropu. "Včera, když jsme se vrátili z klubu... šel jsem za ní. Chtěl jsem se jí omluvit, nějak to všechno vysvětlit... Ale nebyla u sebe v pokoji, tak jsem se vydal zpátky do toho svého. Jenomže když jsem byl na schodech, ozvalo se cinknutí výtahu a vyšla z něj ona. Nepřemýšlel jsem nad tím, co dělám, prostě jsem ji chytil za ruku a... políbil."

"Cože jsi?!" vykulil oči Harry, "No to si... ty jsi vážně debil."

"Díky za info, bez tebe bych to asi nevěděl," ušklíbl se Niall a pokračoval. "Čekal jsem, co řekne. Ale ona jenom stála a vyděšeně na mě koukala. Nic neříkej," zastavil Harryho, když viděl, jak se nadechuje k nějaké poznámce. Ten sklapl pusu a kývl. "Tehdy jsem vystřízlivěl. Došlo mi, co jsem právě udělal, a že jsem si nemohl vybrat horší okolnosti, došlo mi, že mě nemiluje, došlo mi tohle všechno... tak jsem se sebral a utekl do svého pokoje jako největší zbabělec. A právě proto dneska nejdu na koncert. Nemůžu ji vidět. Nemohl bych se podívat do těch nádherných očí. Bojím se, co bych tam viděl. Nemůžu..."

Harry si povzdechl. "Kdybys aspoň trochu poslouchal, co ti říkám. Adele dneska na koncertě nebude. Šla si lehnout. V noci nespala."

"Nespala?" rozšířily se Niallovi oči údivem. "Ale proč? Víš, někdy mi přijde taková... necitlivá. Cynická. Oba víme, proč. O to víc mě ale překvapuje, že včera v noci nespala. Na jednu stranu se bez výčitek vyspí s chlapem, kterého nezná, a na druhou nespí kvůli tomu, že jsem ji políbil? Ona vážně není normální."

"Podle mě to znamená jenom jedno," řekl Harry a zadíval se Niallovi do očí, "k němu nic necítí. K tobě ano."

"Tomu nevěřím."

"Já vím. Jinak bys včera nedělal ty kraviny v klubu."

"O čem to mluvíš?" nadzvedl Niall obočí.

"Jak jsi provokoval toho barmana. Nemohl jsi vystát pocit, že spal s ní, že ano? Proto jsi se na ni lepil jako včela na med! Nevím, jak ostatní, ale já vás sledoval. Točil ses kolem ní, jako by byla jediná na světě. Ano, někdo by možná řekl, že to byla jenom hra, ale já si to nemyslím. Vypadal jsi jako blb, stejně jako všichni, kdo jsou v tom až po uši. A ona hrála s tebou, aniž by tušila, že to myslíš vážně. A právě její hra byla důvodem, proč se barman vztekl a zavolal paps. Představ si, jak se musel cítit! Jednu noc ji měl v posteli..."

Niall zaúpěl. "Musíš mi to pořád připomínat?"

"Promiň. Co tím chci říct... kdyby k němu něco cítila, nikdy by na tuhle hru nepřistoupila. Už chápeš?"

"Jo."

"Fajn, tak pojď. Potřebujeme tě dneska na pódiu, chlape."

"Já... musím to zpracovat. Ale budu tam."

 Harry přikývl. "Počkám tě dole."

What A Feeling (N. Horan) CZ (PAUSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat