4

697 64 8
                                    

Hello babes! Zdravím vás z Mallorcy a posílám další díl ;) Doufám, že se vám bude líbit :)

Taky připomínám, že probíhá letní soutěž, pokud máte zájem, určitě koukněte do knihovny ;) 

Enjoy xx

"Jedeš zničit One Direction? Zničit několik milionů holek po celém světě? Zničit sladkého a nevinného Nialla Horana? Co na to řeknou jeho rodiče? Zbytek One Direction? Sakra, Ad... Delle, proč?! Kolik ti za to zaplatili?!"

Adeline upila ze svého drinku a klidně se podívala na svou přítelkyni.

"Hodně." řekla.

"Nemáš dost peněz? Poslyš, zaplatím ti stejnou sumu, kterou jsi dostala za Horana, ať je jakákoliv, jenom ho, prosím, nech žít!" propadala Alisha zoufalství.

"Pane bože, Alisho, uklidni se!" sykla Delle, "sama moc dobře víš, že nemůžu couvnout. Ne teď. Do dvou dnů bych skončila někde v Brooklynu s kulkou v hlavě. A ty to moc dobře víš."

"Vím," povzdechla si Lish a kývla na barmana.

"Colu s vodkou, a bez té coly!"

Barman se zazubil a postavil před ní sklenici s průzračnou tekutinou. Alisha se na ni vrhla a na ex ji do sebe obrátila.

Adeline ji znechuceně sledovala. "Nějak tě to vzalo, holka."

"Vzalo by to každou Directionerku," řekla Lish, "Niall Horan byl mou největší láskou. Než jsem poznala Simona, samozřejmě. A... Sakra, musela jsi mi to říkat?! Teď bych žila ve sladké nevědomosti o tom, co se chystáš udělat. Bože. Kdo se může chtít zbavit Nialla?"

"Lish..."

"Proč zrovna jeho?! Co komu udělal?! Vždyť..."

"Lish!"

"Ano?" vzpamatovala se trochu Alisha.

"Moc dobře víš, že nevím, kdo se ho chce zbavit. A taky je ti známo, že pokud ne já, postará se o to někdo jiný. Tak prosím tě nevyváděj. Udělám to a ty tomu nemůžeš zabránit."

"Neudělala bys to, kdybys jej znala. Protože on..."

"Lish..."

"On je úžasný. Má dobré srdce. Má nádherný hlas. A ty oči..."

"Lish!"

"Nemůžeš zabít Nialla Horana!"

"Sakra, Alisho! Mám toho dost. Prostě se s tím smiř! Niall Horan je už prakticky mrtvý člověk a ani já, ani ty s tím už nemůžeme nic udělat."

"Fajn," zašeptala Alisha po chvilce mlčení a z oka se jí skutálela jedna neposlušná slza, "ale slib mi, že je necháš vydat nové CD, než...než ho..."

Adeline možná byla necitlivá a dokázala bez mrknutí oka zabít, ale když se trápil někdo, na kom jí záleželo, rozhodně jí to nebylo jedno. A že jedinou osobou, na které jí záleželo, byla Alisha, nakonec kývla. "Dobře. Kdy vydávají CD?"

"V listopadu."

"Doprdele," ulevila si Delle, "to tam mám jako šaškovat půl roku?!"

"Prosím," nasadila Alisha štěněčí pohled.

"Strč si ten pohled do prdele," odsekla Delle, ale pak se usmála. "Jsi děsná, víš to?"

"Alespoň nezabíjím lidi," ušklíbla se Alisha. Věděla, že má vyhráno.

"Fajn," napila se Delle, "pracovní záležitosti stranou. Teď bych si dala nějakého snědšího, tmavovlasého milionáře. Hm...vidíš nějakého?" rozhlédla se po lokále.

Alisha zavrtěla hlavou. "Tohle nepochopím."

"Na to jsem se neptala," ušklíbla se Adeline a potom zmerčila muže na parketě. "Fajn, myslím, že ještě u té práce zůstanu, jen ji spojím se zábavou."

"Jak to myslíš?" zeptala se Alisha opatrně. Neměla z toho dobrý pocit.

Adeline kývla hlavou směrem k muži v bílé košili, který právě tančil s nějakou brunetou. "Danny Lincoln, další na seznamu," objasnila.

"Co to znamená?" zeptala se Lish, i když odpověď tušila.

"Vyspím se s ním. Do pití mu přimíchám prášek na spaní. Prozkoumám bezpečnostní systémy u něj doma a až se vrátím z Evropy, počkám si, až si domů vezme nějakou holku a pak ho zlikviduju. Hádej, kdo bude podezřelý," ušklíbla se Delle.

"Jsem ráda, že jsi moje kámoška a ne nepřítel," přiznala Alisha, "i když mě někdy celkem děsíš."

"Já vím," usmála se Delle a Alishu objala. "Tak fajn, jdu sbalit Dannyho. Zítra odletám, peníze si stáhni. Uvidíme se za půl roku, kočko! Čau."

"Pamatuj, až po CDčku!" zavolala za ní Alisha.

"Však jo. Říkám, půl roku," protočila očima Delle a vydala se doprostřed tanečního parketu.

Danny stál v kroužku ještě několika lidí a něčemu se smál. Bruneta někam odběhla, nejspíš na toalety, a tak měla Adeline prostor. Nepochybovala o tom, že by Dannyho svedla i v přítomnosti brunety, tak to ale bylo mnohem jednodušší.

"Ahoj," oslovila ho, "zatančíš si?"

Danny se zdál překvapený, ale nadšeně souhlasil. Vzal Adeline kolem pasu a dovedl ji na parket. Položil jí ruce kolem pasu a přitáhl ji k sobě. Nemohl tomu uvěřit. Právě se mu plnil sen. Oslovila ho ta nejkrásnější a nejvíc sexy holka v New Yorku, a teď s ní dokonce tančil. Sledoval ji už dlouho a zoufale si přál znát její jméno. Měl však pocit, že někdo jako ona by se na něj nikdy nepodíval. Ale teď...teď ji držel v náručí.

"Jak se bavíš, Danny?" oslovila ho.

Měla sametový, jemně zastřený hlas a jemu se při jeho zvuku nahrnula krev do tváří a...no, tam dolů.

"Ty víš, jak se jmenuju?" vyhrkl.

Delle se usmála. "Samozřejmě. Už dlouho jsem tě sledovala. Jenom jsem neměla odvahu tě oslovit." A ty jsi tak blbý, že mi to sežereš i s navijákem.

Danny překvapeně vydechl. "Já tebe také. Sním o tobě od chvíle, co jsem tě uviděl."

Adeline se zářivě usmála, ale uvnitř se ušklíbla. Jako by to nečekala.

"Odpusť, že jsem tě nechal čekat. A že jsi musela ty oslovit mě. Netušil jsem, že..."

"To nic," zašeptala a jemně se rty otřela o kůži na jeho krku. Líbilo se jí, jak se pod jejím dotekem zachvěl a periferním viděním zaregistrovala nenávistný pohled brunety, která Dannymu dělala doprovod.

"Můžu tě pozvat na drink?" nabídl se.

"Můžeš," přikývla Delle a nechala se vést k baru.

What A Feeling (N. Horan) CZ (PAUSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat