Hoofdstuk 102

695 42 8
                                    

Ze was door het dolle heen toen ik in haar ogen 'eindelijk' gearriveerd was. Ze stond als een malle te springen en rende rondjes door het huis heen van enthousiasme en volgens Eva was ze dus zo al de hele ochtend sinds ze wakker was. Nu waren we 'eindelijk' bij bet zwembad aangekomen en na het omkleden konden we dan eindelijk gaan zwemmen. Stella wist het net te brengen alsof het allemaal zo lang duurde. Al was dat misschien ook wel zo als je nog zo jong bent en je niet zoveel besef van tijd hebt. Dan duurt alles lang, behalve als je plezier hebt want dan is het zo snel voorbij.
'Ben je klaar Eef' stond ik al buiten de omkleed hokjes te wachten.
'Ja papa' gaf Stella antwoord.
'Bijna' antwoordde Eva vervolgens ook.
'Mama is wel klaar' vond Stella het te lang duren.
'Wacht maar bij papa dan' ging het hokje open waarna Stella er vast uit kwam en ik een glimp opving van Eva in haar bikini.
'Nog even de spullen in de tas' dook ze gauw terug achter het deurtje.
'Mooi he papa' draaide Stella trots een rondje.
'Jij hebt een hele mooie bikini' knikte ik instemmend. 'Een mooie bikini voor een mooi meisje he' gaf ik haar een knipoog waardoor ze stond te giechelen.
'En lief' straalde ze helemaal.
'En heel lief ja' was ik het ook daar mee eens.
'Net als mama' knikte ze zelf al. 'Toch' lokte ze een reactie bij me uit.
'Mama is ook lief' stemde ik er dan ook mee in.
'En mooi' giechelde ze ondeugend.
'Jij moet toch van iemand die schoonheid hebben' verzekerde ik haar ervan waarna ze alleen nog maar meer ging giechelen.
'Ja mama' was ze afgeleid toen ook Eva eindelijk het hokje uit kwam en ik moest bekennen dat ze er aantrekkelijk uit zag. De groene bikini die goed afstak tegen haar licht gebruinde huid en haar vooral goede figuur.
'Zullen we gaan' stelde ik gauw voor voordat ze op zou merken dat ik alleen nog maar naar haar kon kijken. Ze zag er echt zo fantastisch uit. Zeker weten dat alle mannen naar haar zouden staren. Als ik me dan maar in kon houden. Ze was immers niet van mij. Maar als mannen of jongens haar na zouden roepen zou ik er wel iets van zeggen. Daar had ik altijd al een hekel aan gehad. Vroeger gebeurde dat ook weleens, echt walgelijk. Zo ging je niet met vrouwen om. Ze waren geen lustobject in mijn ogen.
'Papa kom nou' werd ik aan mijn arm mee getrokken.
'Stond je lekker te dagdromen' grinnikte Eva die de deur naar het zwembad open hield.
'Ja sorry zoiets' voelde ik me nogal betrapt. Als ik maar niet de hele tijd naar haar had staan staren terwijl ik zo diep in gedachte was geweest. Wat moest ze wel niet van me denken dan.

Fleva is coming

Vraagtekens (flikken maastricht)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ