Hoofdstuk 72

903 42 24
                                    

Een paar minuten lang bleven we zo zitten. Helemaal in onze eigen wereld. Vergeten waar of dat we eigenlijk waren. Tot ze de knoopjes van mijn overhemd los begon te knopen en haar hand door mijn borsthaar gleed. Of beter gezegd waar ze mijn borsthaar door haar vingers liet glijden. Zoals ze dat vroeger ook altijd deed, omdat ze wist dat ik dat ontspannend vond als ze dat deed. En op die leeftijd voelde ik me een hele man met mijn borsthaar. Veel leeftijdsgenoten hadden het immers niet gehad, en ik had het wel, en was er reuze trots op.
Ik kwam weer bij uit die gedachte toen Eva bovenop mijn schoot gekropen was en haar shirt over haar hoofd trok waardoor haar borsten mijn uitzicht was.
'Dit kan hier niet' huiverde ik toen ze ook haar bh nog losmaakte.
'Er komt toch niemand binnen als ik er niet om vraag' wuifde ze het weg terwijl hij hand over mijn buik naar beneden gleed om daar de riem van mijn broek los te maken. En ik lag daar als verdoofd. Ik kon niks, als ik alleen al naar haar keek was ik betoverd. En ik kon niet ontkennen dat het iets met me deed dat ze me uitkleedde, dat ze half naakt voor me zat.
'Jij wilt dit toch ook' kroop ze terug op me terwijl ze haar hand in mijn broek liet glijden en me kuste.
'Ahhh' kon ik niks anders meer uitbrengen. Haar hand gleed mijn boxershort in en vond mijn geslachtsdeel waarna ze de rest van mijn kleding ook maar uittrok aangezien het al snel begon te knellen.
'Ik weet dat jij dit fijn vind' liet ze zich even later op me zakken nadat ze ook zichzelf van haar onderkleding had ontdaan. En ze had er gelijk in, ik hield van die dominantie van een vrouw. Om in haar macht te zijn tijdens de seks. Het verlangen en de drang en er niks aan kunnen doen. Vroeger hadden we dit zo vaak gedaan, zo deed ik het, het allerliefst. Ik hoefde de leiding niet zo nodig te hebben. Ik verwende een vrouw graag, maar ik werd ook maar wat graag verwend door mijn partner.
Al gauw gingen we dan ook helemaal in elkaar op terwijl zij recht bovenop me zat en ik het beste uitzicht had. Haar borsten die op en neer danste bij elke beweging die ze maakte. Beter kon ik het niet hebben, ik kon ze zien, ik kon ze aanraken, ik kon ze voelen, en ik kon ermee doen wat ik wilde.
'Ah ja ga door' moedigde ik haar aan terwijl ik mijn handen om haar heupen had geslagen om haar dichter tegen me aan te drukken.
'Oh ik kom hoor' gooide ze haar hoofd in haar nek waardoor haar borsten nog meer naar voren uitstaken.
'Ga door, ga door' kreunde ik terwijl ze kracht zette omdat ze haar hoogtepunt bereikte. Ik voelde het omdat ze haar spieren aanspande, waarna ze voor mij nog enkele tellen door bleef gaan zodat ook ik mijn hoogtepunt zou bereiken. Een voor mijn gevoel luide oerkreet kon ik dan ook niet onderdrukken. Dit was zo fantastisch, dit was waar ik zo hield. Dit was waarom ik zo van seks met een vrouw hield.

Vraagtekens (flikken maastricht)Where stories live. Discover now