64 -Sadakat-

7.6K 463 952
                                    

Kesitler için instagram sayfamızı takip edebilirsiniz: @pinktasticc


....

Watty_Sovalyeleri hikayemizi okuma listesine eklemiş. Adminlerden okuyan mı vardı, yahut siz mi önerdiniz bilmiyorum ama teşekkür ederim. Hesap, güzel bir amaç için açılmış, keşfedilmemiş güzel kalemleri amaçladığı kitlelere ulaştırmasını umuyorum.
______________

Playlist:

Sezen Aksu - Manifesto
İçimdeki Duman - İlyas Yalçıntaş
Teri Meri - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Galio Teri - Aashiqui 2
____________

Sezen Aksu - Manifesto İçimdeki Duman - İlyas YalçıntaşTeri Meri - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?Galio Teri - Aashiqui 2____________

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Enesle gülüşerek mutfağa girerken gördüğümüz manzara karşısında duraksadık. Nurlana tezgahta kremayı hazırlarken Fatih tam arkasındaydı. Elini saçlarına uzattığında şaşkın gözlerle onları izlediğimizden habersizdiler.

"Ne yapıyorsun Fatih?"

Nurlana beklenmedik hamlesine hiddetle çıkıştığında Fatih geriledi "Saçın.." yüzüne gelen tutamı işaret etti. "Kremaya değmesin diye geri alıyordum"

"Kəndim yaparım sağol"

Garipsemiş şaşkın haliyle parmakları ile saçını kulağının arkasına sıkıştırdı. Durumu anlamaya çalışırken, Enes atıldı. "Seni rahatsız mı ediyor?"

"Hayır, və bu səni ilgiləndirmez"

Nurlana sinirle Enes'e çıkıştı.

"Sana sormamıştım" Enes'in cevabıyla sinir ve utançla kızardı. Fatih başını eğip gülmemek için dudaklarını birbirine bastırmıştı. "Kendi sağlığın için bu cadıdan uzak dur kardeşim"

Enes ciddiyetle verdiği öğütten sonra Fatih'in yanına giderken Nurlana'ya bilmiş bi bakış attı. Nurlana ise onu öldürecek gibi bakıyordu.

"Ben Enes" Elini Fatih'e uzattı. "Ben Fatih, memnun oldum"

"İçimden bi ses çok iyi anlaşacağız diyor" Enes Fatih'e gülerken Nurlana'ya gönderme yapmıştı. Fatih'in tebessümü ise mütevaziydi. "Öyle sanıyorum. Nisa senden baya bahseder. Bazen Nurlana'yı sana benzetiyor hatta"

"Hayır! Fatih"

"Ne? Hayır"

Nurlana ile aynı anda itiraz ettiler. Ardından ikisi de birbirine bakarak omuz silkti. "Eşsiz karakterimin hiç bir zerresi bu huysuz cadıya benzeyemez"

"Aman, nə eşsiz, nə eşsiz. Bəziləri kəndini bulunmaz Hind kumaşı zənn edir sanırım"

"Mesele beni bulmak değil, sahip olmak bebeğim" kaşlarını kaldırarak ukalaca güldü.

Nurlana Yüzünü ekşitti. "Bebəğim?" tezgahtaki bıçağı alarak Enes'e doğru diklendi. "Bir daha bebeğim demədən əvvəl iyi düşün istərsən"

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin