59 -Klip-

8.5K 565 531
                                    

Merhaba. Yoğun bir tempoyla yazılan dolu dolu bir bölüm oldu, sonlarını henüz düzenlemediğim için bölümü ikiye böldüm. Bizim için Viyana'yı gezen, resim ve video çeken güzel insan kurrateayn_'a, multimedyadaki efsane shop için missguard a sonsuz teşekkürler. ^^

....

Playlist:

Harun Kolçak feat. Gökhan Türkmen - Yanımda Kal
Coldplay - Speed of Sound
Coldplay - In My Place
Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna
OneRepublic - Let's Hurt Tonight

_______________

Gökhan Türkmen - Yanımda Kal

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gökhan Türkmen - Yanımda Kal

Yeni bir güne uyanmanın en güzel yanı, sevdiğin adamın kollarında yeni bir güne uyanmaktı. Kokusuyla huzur bulduğum tenin sıcaklığından kalkmak istemiyordum.

"Neden giyinmedin? Üşüteceksin" Gözlerimi açmadan yorganı çıplak göğsüne doğru çekeledim.

"Kalkmama izin vermedin"

Erkeksi sesi tatlı yumuşak bir boğuklukla kulaklarıma ulaşınca neşeli gülüşlerim sesimi kapladı. "Özür dilerim, farkında değilim... Seni ne kadar özlemişsem demek"

Gittikçe alçalan ses tonum yüzümdeki tebessümlerin arasına gizleniyor, yüzüm ise kokusunun yoğunlaştığı boyun girintisinden uzaklaşamıyordu. Kalp atışları teninin altından kulaklarıma ulaşıyordu.

Dün gece, tüm günün en güzel dakikalarını solukladıktan sonra zihnimdeki onca düşünce bedenimin yorgunluğuna yenik düşmüştü. Şimdiyse ruhum ait olduğu bedenin üstünde huzuru soluyordu. Yaşadıklarımızı göz önünde bulundurursam, öyle hissediyordum ki ne geçmiş ne gelecek, sarılmanın huzuruna kilit vurmaya muktedir değildi. Saçlarımla oynayan parmaklar geri çekildiğinde yüzünü hoşnutsuzca buruşturdum. Gözlerimi açmadan elini tekrar saçlarıma doğru çektim.

"Bugün çekim var mı?"

"Evet. Yani vardır, dün yarıda bıraktık diyebilirim. Senin gelişin kadar gidişin de o kadar sarsıcıydı ki... " Saçlarımdaki parmakları durdu. Başımı kaldırıp yatakta hafifçe doğruldum. "Nasıl oluyor Seyhun? Birbirimize bu kadar kızgınken hatta kırgınken bir günde nasıl bu hale gelebiliyoruz? İnsan başka birini böyle kolay affedip yaşananları unutabilir mi?"

"Seksin olumsuz duyguları unutturduğunu okumuştum"

"Ah" elimle omzuna vurduktan sonra yastığa yattım. Gülüştük.

"Gerçekten evlilikte sihirli bir şeyler var. Üzülüyorsun, kırılıyorsun, kavga ediyorsun, nefret ediyorsun hatta. Ama hepsini sineye çekecek bir sabrın, şefkatin oluyor. Biliyor musun bekarken bu imkansız gelirdi. Kadınlar eşlerinin anlayışsızlıklarını, kötülüklerini anlatınca hala o adamla nasıl evli kaldıklarına anlam veremezdim. Bu şekilde bir ilişkinin devam edebileceğini aklım almazdı. Gurur kırıcı, can sıkıcı, tahammül edilemez gelirdi"

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin