52 -Hayal-

12.2K 822 848
                                    

Uzun bir aradan sonra Merhaba. Nasıl bir haftaydı o öyle, Sübhanallah! Rabbim bu ülkeye, bu millete zeval vermesin. Bir daha ne darbeyi ne darbe girişimini yaşamamak duasıyla, birlik ve dirliğimizi bozmasın. Bu millet ezelden ebede, yaşlısıyla genciyle, sağcısı ve solcusuyla omuz omuza ülkesi için sokaklara dökülecek inşaallah.
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet.
Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal! Selam ve dua ile.

*Bölüme başladığım ilk günler yazdığım notu silmek istemedim onu da şuraya iliştireyim:

Vay be, ne kadar sessiz bir kalabalığımız varmış. Bu hafta bildirimler susmak bilmedi. Oysa ben aramızdaki samimiyeti hepiminizin hissettiğini düşünüyordum. Ve, "Canlarım benim sizi çok çok seviyorum. Bakın bunlar kalbime sığmayan sevginiz kalp kalp kalp ♥♥♥♥ Gördünüz mü canısılar ne çok seviyorum sizi. Siz de sevginizi işte şu ☆ yıldızı doldurarak gösterin bakayım. Ha, tabi yorumlarınızı da esirmeyin, uslu bir çocuk olursanız falanca oyda yeni bölümü görebilirsiniz" olaylarına girmeye gerek görmemiştim.

Bir haftada 4 bin oy alabiliyor olmamıza sevinip, "ahanda burdan yardırıp giderim" diye havaya mı girsem, yoksa "bir yıldır okuyup oylamayan okuyucuyu fişekledim" diye kendime mi kızsam emin değilim. Neyse...

Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Güldüğünüz, ağladığınız, düşündüğünüz ve hissettiğiniz her şey ile biz koca bir aileyiz. Her halükarda sizi Allah için seviyorum. Burada kalp göremiyorsunuz çünkü ben sizi görmeden sevdim. En güzele emanetsiniz.

______
Playlist:

Badem - Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber
Yirmi7 - Sokak lambası
Ayşegül Aldinç - Durum Leyla
Buray - Davetsiz Misafir
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri
Işın Karaca - Dert Bende
Mabel Matiz - Bir Hadise Var
Mabel Matiz - Yaşım Çocuk
Ceylan Ertem & Mabel matiz - Kör Heves👌

______

(Çalışma için feridenurcan a teşekkürler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Çalışma için feridenurcan a teşekkürler. Kızlar çok tatlı çalışmalar yapıyorsunuz, hepsini ekleyemiyorum ama yorumlara bırakabilirsiniz resimleri)

__________

Son bir adımla arabaya ulaştığımda, ruhumdaki ağır yükü bedeniminle birlikte koltuğa bıraktım. Dudaklarımı birbirine bastırırken kalbimdeki ağrının azalmasını diledim. Evden nasıl çıktım farkında değildim, Seyhun bana öyle bakarken, ela gözler gözlerime işlerken hiç bir şeyin farkında değildim. Tek bir cümle daha kursaydı her şeye tekme atıp kollarına atlayacaktım.

Akmaya hevesli yaşları engellemek için kirpiklerimi kırpıştırdım. Asansörde zor da olsa dindirmeyi başardığım ağlamam, her an tetikte bir asker gibi kirpiklerimin ucunda nöbet tutuyordu.

"Geldiğine göre gidebiliriz"

Hakan abim arabayı çalıştırırken Enes gülerek arkaya dönmüş ve bana hitap etmişti. Yüzümdeki ifadeyle kaşlarını çattığında bakışlarımı kaçırdım.

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin