58 -Viyana-

9.5K 705 1K
                                    

Selamun aleyküm.
Söylenecek o kadar söz var ki, hepsi de bir o kadar kifayetsiz... Başımız Sağ olsun. Vatan sağ olsun. Ama askerim polisim sivilim vatan için yaşasın, ölmesin. Rabbim ülkemize de tüm islam alemine de felah ve huzur nasip eylesin, zalimin zulmünü bozsun en kısa zamanda. Çok yüreğimiz yanıyor.

Çok beklettim ama, Bölüme geçmeden Önce Lütfen Okuyun;

Oy sınırını okuyucu için koymadım. Son zamanlarda bölüm aralıkları çok uzuyor, kendimi sınırlamak için koydum ki hikayeden uzaklaşmayayım. Ancak insanlar ölürken inanın hayalleri konuşturmak mümkün olmadı.

Okuyucusunu azarlayıp tehditle bölüm atan, basamak gibi kullanan kişilerden sonra, ben tek bir yorumu bile önemseyerek açıklama gereği duyuyorsam size değer veriyorum demektir. Ben hiç okumadığım bir hikayeye dahi, girip baktığımda oy veririm. Hani Öğretmeninizin verdiği kompozisyon ödevinin başına geçip de ne yazacağım diye düşündüğünüz zamanları bilirsiniz. İnanın iki satır kurgulayıp yazmak bile emek istiyor, bir yıldıza basmak lütuf değil.

Maatteessüf benim için değerli. 2 buçuk yıldır gecemi gündüzüme katarak yazmışım, okuyan bir yıldıza basmış basmamış tribinde değilim. Hele bugün bunca insan ölürken ne yazdıklarım ne sanal ortamın bir önemi kalmıyor. Beğenip destek olana da, olmayana da eyvallah.

Ve rica ederiyorum oy için sahte hesap açmayın. Onlara ihtiyacımız yok bizim. Bu cümleyi bir şeyle süsleyemem ancak samimiyetimi hissedeceğinizi umuyorum; Sizi seviyorum.

________

Playlist :
Teoman - Aşk Kırıntıları
Alanis Morissette - Guardian
Alanis Morissette - Hands Clean
The Parakit - Save Me
Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener
Alanis Morissette -Jagged Little Pill
Halestorm - Better Sorry Than Safe (Son Sahne)

*Multimedya'da bir okurumun çizdiği Nisa var. Ellerine sağlık Zehra'cım. Çok mutlu oldum^^

________

"Ben Hayrunnisa'yı değil, sadece Nisa'yı istiyorum"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Ben Hayrunnisa'yı değil, sadece Nisa'yı istiyorum"

Odadan çıkarken söylediği sözlerle attığım adım yarım kaldı.

"Bir şey mi söyledin?"

Ağzının içinde mırıldandığı şeyi duyamamıştım. Dönüp soran gözlerle Özgür'e baktığımda şaşkınca duraksadı.

"De-demedim bir şey"

Bakışlarını kaçırarak önüne döndü. Tuhaf tepkisini anlamlandırmaya çalışırken ikinci kez çalan kapıyla, hızlıca antreye geçip kapıyı açtım. "Hoşgeldin hayatım"

Bu sıradan kelime, ona söylemek üzere dudaklarımdan çıktığı her sefer, mucizevi anlamlarla çoğalarak hayatıma anlam katan bir ifadeye bürünüyordu. Aşıkların sürekli kullandığı ve bana basit gelen sözcüklerin, hiç bilmediğim yönlerini keşfediyordum dile getirdikçe.

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin