49 -Bar-

14.9K 825 1K
                                    

"Bize bunu yapma"

*Yetişkin içerik bulunmaktadır.*

____

Playlist:
Twiligt - Turning Page
Ayla Çelik & Beyaz - Bağdat
Mabel Matiz - Ahu
Kutsi & Meral Kendir - Söz Konusu Aşk
Aashiqui - Milne Hai Mujshe Aayi
Aashiqui - Bhula Dena Mujhe
R. E. M - Losing My Religion
__________

Hangi gün şükrediyoruz gözlerimizi açabildiğimiz sabaha? Takvimden koparılan yapraklar ömrümüzden eksiliyor, her yeni güneş, bir gün daha çalıyor, biraz daha azaltıyor, tüketiyor bizi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hangi gün şükrediyoruz gözlerimizi açabildiğimiz sabaha? Takvimden koparılan yapraklar ömrümüzden eksiliyor, her yeni güneş, bir gün daha çalıyor, biraz daha azaltıyor, tüketiyor bizi. Azalmaktan öte kaybetmek korkutuyordu insanı.

İçime çektiğim derin nefesle gözlerimi araladım. Geceki rüyamın son kırıntıları hala aklıma damla damla batarken telaşla soluma döndüm.

Burdaydı işte. Tüm korkularımdan uzak, öyle güzelce uyuyordu yanı başımda. Sefa'mdan sonra, Sema'mdan sonra yanımdaydı bu adam. Onu kaybetme korkusu, hayatımda sevdiklerimden birini kaybetme korkusu öyle güçlüydü ki, uğruna her şeyi feda edebilirdim.

Dün olanları bir bir aklımın vitrinine taşırken minnetim ve huzurum yavaşça çekildi hüznün yolundan. Derya'nın anlattıkları, yaşadıkları, bizim yaşadıklarımız...

Sıkıntıyla nefes vererek başımı tavana çevirdim. 'Ben onu çok sevdim. Canımdan bile çok sevdim'

Kulağıma çalınan sözleri yine bir ağrı gibi battı kalbime. Zordu, onların yaşadığı kadar, benim yaşananları kabul etmem de zordu. Seyhun hatasını anlamıştı, Derya oyunundan pişman olmuştu... Ben kendi içimdeki bencilliğin kabuğunu kırıp insanları görebilmiştim.

Peki şimdi ne olacaktı? Böyle devam edemeyeceğimiz açıktı. Ya gidecektim, aralarından çekilecektim geç de olsa... Düşünmek bile ruhuma acı verirken kendimi olaydan soyutlamaya, dışardan bakmaya çalıştım.

Gidersem bir araya gelecekler miydi? Mutlu olacaklar mıydı? Seyhun, aşkı için hayallerini feda eden adam, merhameti yüzünden beni hala koruyup kollayan adam... Tüm öfkesine rağmen, bana yaptığı tüm gaddarlığa rağmen yanımda kalan adam.. Mutlu olacak mıydı?

Düşüncelerim midemin kazıntısı ile sekteye uğradığında yataktan çıktım. Odanın girişinde cam kırıklarını dikkatlice avucuma topladım. Öyle dehşete düşmüştüm ki Seyhun için, onu hızlıca kollarıma hapsederken yere düşen bardağın farkına varmamıştım bile. Görünen parçaları topladıktan sonra doğruldum, Seyhun'un sırtı dönük kalmıştı.

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin