artık MAATTEESSÜF değiliz!

8.6K 582 181
                                    

Selamun Aleykum Mattycan'lar!

Öncelikle, Wattys2016 ya katıldık ve desteklerinizi bekliyoruz. Geçen sene alamadığımız "Çok konuşulanlar Ödülü"nü bu sene alabiliriz! -Tabi adil bir yarışma olursa. Sizin eşsiz yorumlarınız bu ödülü çoktandır hak ediyor.

Bunun için yapabileceğiniz şeyler, hani şu yazarların bir tık dediği o ☞☜ yıldıza basmak. Ve çevrenizde ulaşabileceğiniz kişilere bizi önermek.

Dürüst bir üzüntümü itiraf edebilirim ki, 25-35. Bölümler arasındaki oylar şimdikinden çok daha düşük. Şu anki bölümler okuyanlar oraları da okumuş olmalı ama sanırım beğenilmemiş. Şimdi kimseye gidip tek tek hepsini oylayın diyemem ama o bölümlerde sıkıcı olan şeyleri belirtirseniz düzenleme yaparken göz önüne alırım.

Wattys içerisinde ayrıca, Tweeter üzerinden hikayeyi tavsiye ederek ismini duyurma etkinliği var. "My Watty Choice" hashtagı ile hikayemizin adını ekleyebiliyorsunuz.

♡ ♡ ♡

Diğer önemli mesele;

Gördüğünüz üzere kitabımızın adı değişti. Bu konu uzun bir süredir gündemdeydi. Ve karar vermek hiç de kolay olmadı. Hikayemizin dikkat çeken ve en çok sorulan şeyi şüphesiz ismi.

Maatteessüf; 'Ne yazık ki, maalesef anlamlarında bir kelime. Benim içinse daha özel. İkilem ve zıtlıkları simgeliyor.

Her harften iki tane, her yaşanmışlıktan iki tane. Tanıtımda yer alan, 'her insanın iki yüzü' gibi. Güzel hayaller ve acı gerçekler gibi. Ateş sizi soğuktan koruduğu gibi canınızı da yakabilir. İçimizdeki iyilik ve kötülüğün amansız yarışı gibi Maatteessüf. Hayaller, hatalar ve alınan derslerin özeti gibi. Hikayenin hemen her bölümünde okuyucu 'Maatteessüf'ün manasını hissedebilir.

Hikayeyi okuyup bilenler için çok anlamlı bir kelime, açıkçası Maatteessüf'ün yerini tutabilecek ve hikayeyi bu kadar güzel özetleyecek başka isim bulmak imkansız gibi.

Ama;

Hikayenin adının zor telaffuz edilmesi, anlaşılamaması, ilginç bulanlar kadar kitaba karşı önyargı da oluşturuyor. Keşfedilmemizi zorlaştırıyor. Birinin hikayeyi bulması için ya okurlara arkadaş olması ya da benzer kitapları falan okuması gerekiyor ki hikayemiz dini kitaplar arasında çıktığı için çoğu zaman da dini kitap algısı var.

Dini bir hikaye yazmayı isterim ancak Maatteessüf dini değil. Ve artık 'Maatteessüf' değil. Daha ulaşılır olması için bir süreliğine "Zamansız Düşler" olacağız.

Bu eşsiz isim için kiki953 e sonsuz teşekkürler. Başından beri bu hikayenin ruhunu tamamıyla benimsiyor olması, şimdi bu dokunuşla daha manidar oldu ^^,

Ve güzel bir haberim var! Facebook Wkk sayfasının oylamasını kazandık, bu ay afişte Seyhun olacak. Yayınlandığında o çalışmayı size gösteririm. Destekleriniz için teşekkür ederim ♥

~ Kocaman kollarla kucakladığımız 11 Ayın Sultanını yüzümüzde buruk bir tebessümle uğurluyoruz. Dudaklarımızda, hiç bir vakit hiç bir canlının açlıkla imtihan edilmemesi duasıyla... Yüreklerin kan ağlamadığı, mazlumların ahının semada yakınlanmadığı nice Hayırlı Bayramlara. Selam ve dua ile.

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin