...kartu

7K 290 19
                                    

Šokome susiglaudę, mūsų kūnai susilieję į vieną. Su juo taip lengva pasimiršti, kad leidau seksualiajai savo pusei išsiveržti į paviršių. Mes glaustėmės vienas prie kito, mūsų kūnai trynėsi vienas į kitą, kol visa viduje užsiliepsnojau. Atsukau ja nugarą ir pasiūbavau klubais. Pajutus, kad jis irgi susijaudinęs, plačiai nusišypsojau. Jis atsuko mane priekiu į save ir įsisiurbė man į lūpas. Vos man pravėrus lūpas, jo liežuvis iškart pateko vidun. Kailas palinko link manęs ir aš rankomis apsivijau jam kaklą. Jis uždėjo rankas man ant užpakalio ir stipriai prispaudė mane prie savo kūno. Pajutusi koks jis susijaudinęs, suvaitojau jam į lūpas. Jis atsiplėšė nuo manęs, bet aš prigludau vėl prie jo.

- Jeigu tuoj pat neatvėsim, paimsiu tave artimiausiame tualete.- sukuždėjo jis man į ausį ir lyžtelėjo mano drėgną kaklą.

- Labai to norėčiau,- sudejavau.

- Tu per daug išgėrei, mažute. - nusišypso jis.

- Tu pirmas pasiūlei...- patempiu lūpą.

- Tu verta geresnės vietos nei tualetas.- pakštelėjo jis man į skruostą ir nusivedė mane link staliukų.

- Man tikrai reikia atvėsti...- apsiveju jo ranką.

- Palauk minutę, tuoj grįšiu.- Kailas išlaisvina savo ranką ir nueina prie staliukų. Atsiremiu į sieną ir užsimerkiu. Jaučiu sienomis sklindantį ritmingą bumsėjimą. Turbūt esu girtesnė nei maniau.

- Eime, gražuole, kol dar nenulūžai.- išgirstu Kailo balsą.

Jis mano pečius apgaubia savo odine striuke ir pirma savęs palydi laiptais aukštyn. Patenkame į didelę terasą ant stogo. Žiemos oras apgaubia mane, bet nėra taip šalta kaip galvojau, nes šonuose įrengti šildytuvai. Tolėliau pamatome stoviniuojant ir rūkant Rikį ir Domą, kuriems kompaniją palaiko Eglė su Sandra. Mes prisidedam prie jų. Apglėbęs mane, Kailas iš striukės kišenės išsitraukia cigaretę. Prisidegęs jis išpūčia į viršų baltus dūmus. Atsisuku į Kailą ir užverčiu akis. Kailas mane apkabina ir priešais veidą ištiesia tarp praskėstų pirštų kabančią grandinėlę su pakabuku. Jame, aišku, maži deimantukai.

- Iš kur tu juos trauki?- atsisuku į jį.

Kailas lūpų kampučiu suspaudžia cigaretės filtrą ir primerkia vieną akį nuo dūmų. Prieš mane iškelia savo delnus ir juos pasukioja kaip magas prieš triuką.

- Kiek dar turi?- sukikenu ir kišteliu ranką jam į priekinę džinsų kišenę bandydama surasti jo atsargas.

- Čia ne deimantai, o šis tas geresnio.- sulaiko mano pirštus savo kelnėse ir plačiai nusišypso.

- O Dieve...- suvaitoju staigiai atitraukdama ranką ir išpūtusi akis.

Išgirstu, kaip nuvilnyja juokas ir suvokusi, kad mes ne vieni, tirštai nuraustu. Įsikniaubiu savo vyrui į krūtinę ir užsinoriu, kad žemė prasivertų ir įsitrauktų mane.

- Va, matai.- išgirstu Felisitės balsą.- Kodėl tu man nieko šiaip sau nedovanoji?- kumšteli ji Sebastianą, kuris bando prisidegti cigaretę.

- Kailai, visai išskydai, palaikyk nors kiek ir kitus vyrus.- kumšteli Sebas Kailui.

- Nepergyvenk, nes jeigu taip ir toliau, tai greitai turėsim juos nešti į lombardą.- patempiu lūpą ir net pati to nesuvokdama perimu iš Kailo cigaretę ir įtraukiu giliai į plaučius.

- Gerai,- jis iškart atima ją.- kai kas per daug atsipalaidavo...

Sušvelnindamas barimą, jis pabučiuoja mane į smilkinį. Jau seniai nerūkiau, todėl plaučius nudegina kartūs dūmai. Vien dėl to bjaurumo burnoje nerūkau.

...man nebaisu...Where stories live. Discover now