Prologas 2

9.9K 395 23
                                    

Užtrenkęs duris išeinu į balkoną ir prisidegu cigaretę. Girdžiu net balkone, kaip ji daužo duris ir kažką rėkia. Bet man vis vien. Jau išmečiau ją iš savo gyvenimo. Bet man vis tiek skaudu. Ji išdavė mane, nors pati mane privertė jai pasipiršti. Ji pati norėjo, kad įsipareigotume vienas kitam. O dar ta žinia apie nėštumą... Jau buvau susigyvenęs su mintimi, kad tapsiu tėvu. Net džiaugiausi dėl to, nes žinau, kad vaikai, kitaip nei moterys, lieka visada tavo gyvenime. Bet dabar... Mintis, kad ne aš galiu būti vaiko tėvas, mane graužia iš vidaus.

Turiu dingti iš čia, prasiblaškyti. Tomas Milane, tad jam skambinti negaliu. Išsitraukiu mobilųjį ir prikandęs cigaretę, perverčiu adresatus. Daugybė moterų, kurioms tik užtektų vieno skambučio ir jos jau atlėktų pas mane. Bet ne, nenoriu to. Ranka sustoja prie Rikio vardo. Tai, ko man reikia. Vaikystės draugas, su kuriuo mačiau šilto ir šalto, su kuriuo užaugau ir kuris dar labiau pasileidęs, nei aš kadaise buvau.

Surenku jo numerį ir jis po kelių signalų atsiliepia. Per daug neklausinėdamas kodėl taip staiga užsinorėjau susitikti, susitariam susitikti bare netoliese. Noriu kaip reikiant prisigerti, kad tas skausmas krūtinėje apmalštų.

Pasiimu piniginę ir išeinu. Laimei, Aleksės nesimato aplink. Bet man ir nesvarbu, jei ji ir maldautų, nebepriimsiu jos atgal. Todėl ir negalima pasitikėti moterimis. Nėra daugiau tokių geros širdies moterų, kokia buvo mama. Moterys silpnos. Jos greitai pasiduoda. Jos visada nueina pas tą, kuris gali jai pasiūlyti geresnį gyvenimą. Tą žinojau jau nuo paauglystės ir dar niekada niekas nepaneigė šio mano įsitikinimo. Taip gavau ir Aleksandrą. Pasiūliau jai geresnį gyvenimą nei jos vaikinas ir ji iškart jo atsižadėjo. Kai pamačiau ją pirmą kartą, ji su juo rimtai draugavo. Atsitiktinai su Tomu užklydau į vieną vakarėlį ir išvydęs ją, iškart jos užsinorėjau. Nesvarbu, kad ji buvo su kitu. Aš visada laimiu. Deja, šį kartą, matyt pralaimėjau. Arba greičiau pralaimėjo ji, nes neteko pinigų gyslelės.

Bare sausakimša. Belaukdamas draugo ištuštinu kelias taureles. Draugui pasirodžius, leidžiamės nusinešami alkoholio jūros...Neužilgo prie mūsų prisistato ilgakojės gražuolės, kurių dirbtinumai tiesiog bado akis. Man patinka tokios merginos, nes su jomis lengviau. Jos žino, kad man reikia tik pasidulkinti, o joms- nemokamai prisigerti. Todėl tokių nesusipratimų neiškyla, kaip šiandien. Galvojau, kad Aleksandra kitokia, bet ji tik dar kartą įrodė, kad visos moterys yra kekšės.

Galiausiai visi keturi atsiduriame mano bute. Su Rikiu įsipilam viskio, nors ir taip jau galva nuo tekilos sukasi. Mums įsitaisius ant sofos, man ant kelių iškart užsiropščia viena iš tų kekšių. Ji pradeda trintis man į pimpalą, kol man pradeda stovėti. Pažvelgiu girtomis akimis į Rikį, kuris jau nurengęs kitą merginą iki pusės ir glamonėja jos silikonines krūtis. Ji ištraukia jo pimpalą ir pradeda smaukyti.

Atkreipiu vėl dėmesį į šviesiaplaukę merginą sau ant kelių. Sugriebęs ją už klubų, švelniai nuleidžiu ant kilimo. Ji iškart supranta ko aš noriu, todėl iškart imasi mano kelnių. Išlaisvinusi mano pimpalą, ji susikiša jį giliai į burną. Liežuviu jį glamonėdama ji padeda man iš galvos išmesti prieš mane klūpinčios Aleksės vaizdą. Susiverčiu visą taurę ir nurijęs deginantį skystį, leidžiuosi nunešamas siūbuojančio malonumo jausmo.

Rikis man pameti prezervatyvo pakelį. Sugaunu jį ir iškart atplėšiu. Rikis nuslenka savo merginą ir priverčia ją atsistoti ant keturių.

- Pasimėgauk, brolau, ne viena neverta mūsų.

Pradedu dulkinti tamsiaplaukę, o blondinė pradeda čiupti mano draugui. Dulkinam tas kekšes visą naktį. Tai ne pirmas toks... vakarėlis. Rikis dažnai mane nuveda klystkeliais, nors žinau, kad tai tik žiedeliai. Man dalinimasis moterimis niekada nepatiko, bet čia tik eilinės kekšės iš baro.

Galiausiai išsikrauname ir netekę jėgų susmingame ant sofos. Gurkšnojame viskį ir stebime kaip nuogi merginų kūnai trinasi vienas į kitą. Man pradeda įsiskaudėti galvą. Rikis, išsitraukęs pluoštą banknotų, įteikia juos merginoms ir palinki gero vakaro. Jos greitai susirenka savo skudurus ir dingsta iš mano buto.

Jaučiuosi geriau, esu seksuliai patenkintas, atsipalaidavęs ir vis dar apsvaigęs. Man to reikėjo, reikėjo atitrūkti nuo tos atsakomybės, kuri mane buvo užgriuvusi pastaruoju metu. Už tai esu dėkingas draugui, kuris taip gerai mane pažįsta ir žino ko man reikia norint užsimiršti.

...man nebaisu...Where stories live. Discover now