Aš arba tu

8.3K 302 24
                                    

Man prieš akis buvo aksominė to vyro krūtinė. Jo oda maloniai įrudusi saulėje, o per visą dešinę ranką einanti tatuiruotė dar labiau užgniaužė kvapą. Mačiau, kaip smulkūs lašeliai ritasi krūtine žemyn. Akimis sekiau juos iki ištreniruoto pilvo. Žemiau pažvelgti nedrįsau. Pajutau, kaip pradėjo kaisti skruostai. Po truputi kilau aukštyn. Nuo jo kaklo link peties nulašėjo dar vienas lašas. Jis pasiekė petį ir tatuiruotės krašteliu judėjo tolyn. Pakėliau ranką ir pirštu paliečiau tą lašelį. Jis iškart suvilgė man pirštą. Drėgnu pirštu vos liesdama odą braukiau tatuiruotės kontūru. Jutau nuo jo odos sklindantį karštį. Mane ir pačią pradėjo mušti karštis. Pakėliau galvą ir sutikau jo žvilgsnį. Jo akys buvo tamsiai mėlynos, kurios tiesiog užbūrė mane. Jis lėtai pakėlė ranką ir atlaisvino mano plaukus laikantį rankšluostį. Plaukai drėgnomis sunkiomis sruogomis nukrito man ant pečių ir nugaros. Jis suėmė vieną sruogą ir užkišo man už ausies. Neatitraukdamas rankos perbraukė pirštais ausies kaušeliu, žandikaulio linija... nykščiu jis švelniai perbraukė man per lūpas. Aš pražiojau lūpas ir nejučia tyliai sudejavau. Pajutau, kaip pilve pradėjo skraidyti drugeliai. Aplink pasidarė karščiau. Jis švelniai, vis dar neatitraukdamas žvilgsnio, suėmė man už smakro ir kilstelėjo aukštyn. Jis lėtai pasilenkė link manęs. Užsimerkiau. Pajutau, kaip jis karštomis lūpomis vos vos palietė manąsias. Suaimanavau. Tuomet jis stipriau priglaudė savo lūpas prie manųjų ir liežuvio galiuku švelniai pakuteno man lūpas. Atrodo, kad pilve viskas susitraukė ir užkaito. Uždėjau ranką jam ant krūtinės aukščiau širdies. Jutau, kaip smarkiai plaka jo širdis. Pravėriau lūpas ir jo liežuvis iškart pradėjo glamonėti manąjį. Sudejavau ir pasistiebusi, kita ranka apsivijau jo kaklą. Jis suėmė mane už liemens ir dar labiau pagilino bučinį. Atsakiau į jo viliojimą ir mūsų liežuviai susipynė. Man apsvaigo galva ir pradėjo linkti kojos. Jis viena ranka nutraukė mano kūną dengiantį rankšluostį ir numetė ant žemės. Delnais suėmęs man už sėdmenų, kilstelėjo mane aukštyn pasodindamas ant spintelės krašto. Kojomis apsikabinau jo klubus. Jis mane bučiavo vis intensyviau. Atitraukęs lūpas nuo manųjų, jis toliau leidosi mano kaklu žemyn. Viena ranka jis glamonėjo man šlaunį, kita liemeniu kilo aukštyn man link krūtinės. Pajutau, kaip į pilvą įsirėmė jo vyriškumas ir mane perpylė lyg šaltu vandeniu. Ką aš darau? Juk jis mano skriaudėjas!

- Ne čia...- šiaip ne taip sušnabždėjau.

Jis pakluso mano prašymui ir užsikėlęs mane sau ant klubų, nunešė į kambarį. Nugara pajutau paklodžių vėsą. Jis toliau mane beperstojo bučiavo, bet šį kartą jo bučiniai man buvo atgrasūs. Jis bučiavo man krūtinę, į burną įtraukdamas spenelį. Sudrebėjau, bet tikrai ne iš malonumo. Bet jis nesustojo. Užsimerkiau ir pajutau, kaip pro akies kamputį nusirita ašara ir dingsta plaukuose. Negalėjau kęsti jo rankų, kaip jis liečia mane. Lėtai ištiesiau ranką ir pakišusi po pagalve, užčiuopiau šaltą peilio rankeną. Suspaudžiau ją delne.

- Patrauk savo rankas nuo manęs!- surikau ir įrėmiau peilio smaigalį jam į kaklą žemiau smakro.

Jis iškart mane paleido ir atsitraukė. Išlindau iš po jo ir atsisėdau.

- Traukis!- vėl riktelėjau ir spustelėjau ašmenis giliau jam į odą.

Jis nepasijudino iš vietos, todėl įspausti ašmenys padarė įdubimą jo odoje.

- Traukis, nes papjausiu tave!

Bet jis tik prisimerkė, o jo akys iš mėlynos spalvos pasidarė visai juodos.

- Pirmyn.- ištarė jis ir per milimetrą palinko prie manęs, o ašmenys taip įsirėmė jam į odą, kad bet kada galėjo pasirodyti pirmasis kraujas.- Ar turi pakankamai drąsos, cara?

Aš spustelėjau peilį giliau ir pasirodė pirmieji lašai kraujo. Nežinojau, ar galiu nužudyti žmogų... Net ir tokį pašlemėką kaip jis. Pasirodę kraujo lašeliai sumažino mano drąsą. Jis bandė sugriebti peilį, bet aš tuo metu kaip tik jį atsitraukiau, tad jis sugriebė peilio ašmenis. Bandydama ištraukti peilį perrėžiau jam delną. Jis atšoko. Plūstelėjo kraujas. Išsigandau. Jis sveikąja ranka sugriebė mano riešą ir stipriai suspaudė. Skaudėjo labai, bet aš vis tiek neatgniaužiau pirštų ir nepaleidau peilio. Jis staigiu judesiu atlenkė mano ranką ir nepaleisdamas riešo, prispaudė prie lovos. Priešinausi kiek tik galėjau, bet skausmas buvo nepakeliamas. Jis taip stipriai suspaudė man riešą, kad net jutau kaip sutraškėjo kaulas. Skausmas nudegino visą ranką. Suklykiau ir mano pirštai atsigniaužė, o peilis nukrito ant žemės prie lovos. Kita ranka suspaudžiau pulsuojantį riešą. Skausmas buvo toks stiprus, kad vos galėjau įkvėpti...Jis, vis dar apsižergęs mane, pakilo ir antklodės kampu bandė sustabdyti kraujuojančią žaizdą. Dabar tik jis arba aš- pagalvojau ir sutelkusi paskutines jėgas pasisukau ir puoliau prie lovos krašto bandydama sugriebti numestą peilį. Bet jis buvo greitesnis. Kailas užspaudė mane prie lovos ir trenkė man į veidą. Ištryško ašaros, o burnoje pajutau kraujo skonį. Sukukčiojau ir užsispaudžiau prakirstą apatinę lūpą. Jis sugriebė man už smakro ir stipriai suspaudęs palinko prie manęs.

- Patinka kraujas, mažyte?

Jis šiurkščiai sugriebė mane ir apvertė ant pilvo. Koja praskėtė man kojas. Pradėjau verkti ir muistytis. Jis trenkė man per sėdmenis ir aš suklykiau. Vos galėjau kentėti nuo skausmo. Jis ranka sugriebė mane už kaklo ir užvertė man galvą.

- Ar patinka, kai tave paima šiurkščiai?- sušnibždėjo jis ir dar stipriau spustelėjo man gerklę. – Patinka, kai tave dulkina kaip purviną kekšę?

Dusau, ašaros springdino mane. Jis stumtelėjo mane į priekį, bet nesustojo manęs smaugti. Prievarta išsilenkiau ir pakilau ant kelių. Kita ranka jis lėtai perbraukė man tarp sėdmenų. Pasiekęs mano išangę jis stabtelėjo ir apsuko aplink ją ratą. Aš iškart bandžiau atsitraukti į priekį, bet jis tik dar stipriau suspaudė man gerklę.

- Ateis laikas ir aš išdulkinsiu tave per visus galus. Labai laukiu kada sukišiu savo pimpalą tau į užpakaliuką ir giliai nuleisiu...

Sukukčiojau, o jis, patenkintas mano reakcija, tęsė pirštu kelione tolyn. Jis įkišo pirštą man į makštį ir aš vėl bandžiau ištrūkti.

- Ša...- sušnibždėjo jis.- Pasakyk man, mažyte, kaip tave, po tokio tavo poelgio, iškrušti?- Jis įkišo ir antrą pirštą.- Kokia tu siaurutė... Taip ir prašaisi negyvai iškrušama... Kaip purvina kekšė.

Jis pirštus įkišdavo, tai ištraukdavo.

- Tai ką pasakysi?

- Užsikrušk- anglišku žargonu pasakiau jam.

- Tą ir ketinu padaryti.

Jis ištraukė pirštus ir vienu smūgiu iki galo įėjo į mane. Suklykiau. Iš plaučių išėjo visas oras. Bet jis tik dar stipriau įėjo į mane. Kai jau maniau, kad nebegalima giliau manęs draskyti, jis užspaudęs man gerklę privertė atsitiesti ir nugara įsiremti jam į krūtinę. Viena ranka jis vis dar laikė suspaudęs man kaklą ir skaudžiai atlošęs galvą, o kita apkabimo mane per liemenį, taip kilstelėdamas dar aukščiau. Jis įėjo dar giliau. Norėjau klykti iš skausmo, bet traiškoma gerkle negalėjai išleisti nei garso. Bandžiau rankomis atplėšti jo ranką nuo gerklės, bet jis buvo stipresnis. Jis varstė mane iki pat galo, jo šlaunys daužėsi į manąsias. Jau pradėjau manyti, kad nualpsiu iš skausmo. Pagaliau jis įėjęs kaip niekad giliai, sutrūkčiojo ir išsiliejo manyje.

Jis lėtai ištraukė penį.

- Matai, ką priverti mane daryti, cara. O galėjau tau suteikti tokį malonumą...

Jis paleido man gerklę ir aš susmukau ant lovos. Jis tiesiog nutrenkė mane kaip panaudotą šiukšlę. Kaip purviną kekšę...Tokia ir jaučiausi.

Jis atsistojo ir paėmė peilį. Prisitraukiau kojas arčiau savęs ir susigūžiau.

- Kitą kartą, geriau eik iki galo.- tarė jis ir nuėjo į vonią.

Įsisupau į paklodę ir nuropojau nuo lovos. Susirangiau kamputyje ir įsisupusi į paklodę pravirkau.

Po kelių minučių jis grįžo į kambarį ir atitraukęs užtiesalą, atsigulė į lovą.

- Miegosi lovoj ar kampe?- ironiškai paklausė jis.

Nieko nesakiau, tik įkniaubiau veidą į kelius. Baisiausia, nuojauta man šnabždėjo, kad dar ne kartą taip bus. Jis teisus, turėjau eiti iki galo. Kitą kartą man ranka nesudrebės. Kai reikės rinktis, kas išgyvens, jis arba aš, kitą kartą tai būsiu aš.


...man nebaisu...Where stories live. Discover now