O su juo nelengva...

8.4K 333 32
                                    

Jeigu jis man daug leidžia, gal leistų ir darbą susirasti? Reikėtų pasikalbėti kada apie tai, bet jau spėju, kokia jo nuomonė apie dirbančias moteris. Juk Esmė ir Izabelė nedirba ir neatrodo, kad greitu metu ir ieškotų darbo...

Pažvelgiu į rankoje laikomą naują telefoną. Visada man patiko tie „obuoliukai". Atrakinu telefoną. Pamatau įjungtą interneto ryšį. Neatsispiriu pagundai ir įjungiu paieškos langą. Suvedu Kailas Makena ir net pati nustembu kiek daug rezultatų išmeta. Paspaudžiu vaizdus ir iškart pasigailiu. Ekranas tiesiog sužimba nuo nuotraukų, kurios daugiausiai iš vakarėlių ar paparacių nufotografuotos. Beveik visuose jis yra su moterimis. Visos dažniausiai skirtingos, retai kada pasikartoja nuotrauka su ta pačia moterimi, nebent tai būtų Izabelė. Nustembu, nes randu ir savo nuotraukų. Viena iš jų ypač nustebina. Nes ji daryta labai seniai. Jeigu neklystu, tuomet jis darė man pasą. Atsiverčiu tą puslapį ir permetu akimis trumpą žinutę. Ten užsimenama, kad sklinda kalbos apie verslininko ir užsienietės merginos vestuves, bet Kailas Makena atsisako komentuoti apie tai.

Taip pat randu darytas nuotraukas išeinant mums iš restorano. Laimei, visuose aš nuleidusi galvą ir nesimato mano veido.

Grįžusi į paieškos langą, peržvelgiu antraštes. Pasirodo Kailui tik trisdešimt vieneri. Kvaila, bet nežinojau, kiek jam metų... Gimtadienis balandžio trisdešimtą dieną. Pasirodo jis net devyneriais metais už mane vyresnis. Zodiako ženklas- jautis. Cha, nėra ko stebėtis, kad raguotas ir nuolat dirba... Jis vienas iš turtingiausių žmonių Italijoje ir net patenka į dvidešimtuką turtingiausių Europoje. Dabar aišku, kodėl jį persekioja paparaciai... Vienas straipsnis dar labiau suintriguoja- jis buvo prieš porą metų kaltinamas, už bandymą papirkti aukštą politiką, bet buvo neįrodyta tai ir kaltinimai panaikinti. Nuotraukoje užfiksuotas Kailas su Tomu išeinantis, spėju, iš teismo rūmų. Tomas tikrai turi gerai uždirbti, nes pakankamai dažnai jis vaikšto peilio ašmenimis.

Aišku, Kailas visada laimi. Kažkodėl kitaip ir nereikia tikėtis. Ta kita jo pusė baugina mane, nes įsitikinu, kad jis visada eina iki galo... Viskas, nereikia skaityti paskalų, nes greitai klykdama pabėgsiu nuo jo kuo toliau. Kalbant apie pabėgimą, ką aš šiandien veiksiu? Kai suteikiama visapusė laisvė- nieko negaliu sugalvoti...

Pirmiausia nusiprausiu ir apsirengiu. Telefone radusi Luko numerį, paskambinu jam ir perspėju, kad važiuosime į miestą. Pasidažiusi blakstienas, pasigriebiu paltą ir rankinę. Lukas manęs jau laukia. Kitaip nei vakar, mano angelas sargas nevairuoja, o visą dėmesį skiria mano saugumui. Kailas apie viską šį kartą pagalvojo.

Nors ir kaip vilioja apžiūrėti Eifelio bokštą, bet tikiuosi jį aplankyti su Kailu, tad pasirenku aplankyti Luvrą. Noriu išvysti garsiąją Mona Lizą. Tik neapskaičiuoju, kad eilėje tik įeiti su Luku pralauksime daugiau nei dvi valandas. Norint prieiti prie paveikslo, dar pralaukiame gerą valandą. Kadangi nesitikėjau kokių eilių, avėjau aukštakulnius, tad paveikslo grožis manęs ne tik nesužavėjo, bet rezultate- nebejaučiau kojų.

Greitai peržvelgę likusius eksponatus, grįžome namo. Ak, kaip gera buvo nusimesti tuos aukštakulnius... Nebejaučiau padų, skaudėjo blauzdas. Svetainėje įsitaisiau ant sofos ir užsikėliau kojas. Jaučiausi lyg po geros treniruotės... Neturėdama ką veikti įsijungiau televizorių ir junginėjau vieną po kitą kanalus. Dėmesį patraukė žinių kanalas, jame kaip tik rodė vaizdus iš šiandieninės Kailo spaudos konferencijos. Dieve koks jis gražus... Gaila, bet kalbėjo prancūziškai, tad nieko nesupratau. Bet susižavėjau juo dar labiau. Jis taip laisvai jautėsi priešais žiniasklaidą, atsakinėjo į klausimus ramiai ir nuosekliai.

- Matau, labai manęs pasiilgai...

Krūpteliu nuo šalia ausies pasigirdusių žodžių.

- Kaip išgąsdinai... Nori man širdies smūgį įvaryti?

...man nebaisu...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum