Büyük Final 💓

5.7K 167 49
                                    

BÜYÜK FİNAL: Evli, Mutlu, Bebekli...

Anlatıcı'dan

"Ya semih sancım var diyorum anlamıyor musun beni ?" Sara'nın doğumuna haftalar kala agrıları şiddetlenmisti. Semih yanında hic aldırmadan gözleri kapalı Sahra'ya sarılmıs uyurken Sara sabır çekti icinden.

"Ayı gibisin Semih ya hadi kalk bana yemek hazırla. Canım kek çekti. Semih söyle şireli mmmmhhh.. nasıl lezzetli olur... yaa kime diyorum..." Sara geceliğinin altından karnını ovarken doğacak oglu tekme atınca masumca güldü. Ama yine sancı içinde kıvrılıp aş ermesi uzun sürmedi.

"Aaaaa. Aaaaa. geliyor Semih!" Semih gözlerini açıp hemen yataktan zıplarken uyumadığı hemen belli olmustu. Sadece yine ve yine dışarı çıkıp bir seyler almak istemiyordu. Dokuz ay Sara karnında taşıyordu ama tüm çile Semih'e kalmıştı.

"Şaka mıydı len?" kızarık gözlerini ovalayıp şişman hatununa homurdanarak baktı. "Bana kek yapar mısın?" Sara tüm masumluğuyla söylenip gözlerini açınca Semih yok diyemiyordu ki.

"Yemeyeceksin yine biliyorum." Anlık aş ermelerinden biri diye düşünüyordu Semih. "Ya Semih yiyecegim hadi. Bak oğluşumuzda istiyor." açık olan ipek yatak elbisesinin dügmesinden Sara'nın göbeği sarkarken Semih elini karnına koydu.

"Oluma canım feda."erkek çocuk merakı hep devam ediyordu. "Bana.." hamilelik duygusallaştırıyordu ya insanı. Duygusala bağlamıştı Sara. Semih yanagını avucuna alıp şu hayattaki en en en çok sevdigi kadının şişmiş yanağını öptü. "Sen iste ömrümü vermezsem serefsizim. Ama zaten ömrümü yedin güzelim." Sara ağlamaklı bakınca Semih gülümseyerek dudagına yaklaştı.

"Yemedin şaka hatunum benim!" dudagına hafif etkili bir öpücük kondurup yerinden kalktı. "Nereye gidiyorsun?" Sara merakla sorarken Semih akşam cıkardığı eşofmanını yatağın kenarındaki komidinin üzerinden alıp Sara'nın ayak ucuna oturdu.

"Sana kek yapmaya sonrada işe." uyku yoktu Semih'e altı ve sekiz arası kestiriyordu sadece. Sara'nın istekleri bitmesede doğumu yaklaştı diye gözüne uyku girmiyordu.

"Beni de kaldırır mısın ?" Semih esofmanını giyip karısının yanına geldiginde elinden tuttu. Oldukça kilo almıştı ama normaldi internette arastırmıştı bunları Semih. Dogumun ne kadar zor olduğunu okuyarak ögrenmişti çektiği acıyı kendi çekmesede Sara'yı anlayabilirdi.

Sara yataktan kalkınca Semih Saranın üzerindeki açık ipek gömleğinin düğmelerini ilikledi. Sonrasından yatagın ucunda bulunan beyaz tişortunu giydi.

"Artık ben söylemeden yapıyorsun?" Sara konuştugunda ne demek istedigini anlamıstı Semih. Bazen üzeri açık Semih balkona çıkıp sigara içerdi ve buna Sara hep sinir olurdu. O yüzden evde yatak odası hariç açık gezmesine izin vermezdi.

"Karımın sözünü dinliyorum yavrum. " Sara yatağın karşısındaki çeyizlik beyaz dolabına bakınca şişmis yanaklarını ve düz olsada yakışmayan saçları onu da geçmis kocaman göbegine bakarak Semih beni begenmiyor nutku çekerken bulmustu kendini bir anda. Semih kollarını Sara'nın arkasından kavusturup gömlegin altındaki karnını oksadı. Kendinden bir bebek olacaktı ve mutluydu. Nikahta aldığı en büyük haberdi bu.

"Ne düşünüyorsun yavrum?" boynundaki saçlarını çekip boynuna dudağını bastırdı Semih.

"Beni beğenmiyorsun değil mi baksana çok çirkinim!" Sara Semih'in görünüşü altında kendini hep ikinci plana atıyordu. Hamile olup son iki ayda şiştiginden bu yana dogumunun da yaklamasına son aşamaydı dolmustu.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now