bölüm 60 (yay

3.2K 190 0
                                    

60:part 2

Anlatıcıdan

"Aglama saram lütfen aglama seni aglatmayacagım istersen giderim ama yalvaririm aglama! Bir daha seni aglatmayacagım dedim kendime"

Semih yine acıyla kalktı yerinden bunu yapmak istememisti. Sarayı üzmek istemiyordu bir umut beklemisti her yeri düzenlemisti saranın elinde sonunda gelecegini hesaplamıstı. Onun sarasıysa ona bakmaya gelecekti. Semih zaten bunları coktan hesaplamıştı ki ama su an yanlıs yapmıstı. Uzaklasacaktı o gidene kadar bir yerlerde gezerdi birilerine takılırdı belki. 

" k-ka--ll.."

Saranın sesi semihin gitmesine engel olmustu. Bunu fırsat bilerek sevdigi ve özledigini kadının tekrar elini tuttu. Günahtı belki de en büyük günahlarıydı. Muratla evliydi sara kendini lanetlenmis gibi hissediyordu ama sara icin degerdi herseye. Belki ne kadar yanlısta olsa birlikte olabilirdi tekrar bir umut bekliyordu.

" aglama saram yapma güzelim. "

Sarayı susturmak isterken onu gögsüne yaklastırdı bir elini ensesine koyarken bir elini bedenine koydu. Sarada artık pes etmisti kollarını dayadı.

" semih yine yanlıslarımla dogrularımı karıstıyorsun yapmaaa.."

Semih biliyordu zaten yanlıs oldugunu ama hayattaki en büyük dogrusu saryken ondan uzak durmak en büyük yanlısıydı. Bencilmiydi bu konuda baskalarına göre evet olan cevap semih icin hayırdı. Aglaması omzunu ıslatırken semih sustu biliyordu saraya acı cektirdigini gitmek istiyordu. Ama bir kere gitmisti ondan simdi gidemiyordu saradan da onayı almıstı.

Bir süre daha bekledi onun gidecegini biliyordu ama bu onun icin bir ömür sürerdi.

Sara kollarını gevsetince semihte gevsetmisti.

" ben gitmeliyim semih muratla sahra gelir simdi"

Yine aglarken muratla sahrayı düsünüyordu sara. Keske bu kadar iyi niyetli olmasaydı bu kadar canı acımazdı.

"Gelsin saram biraz daha kal yanımda biraz daha seveyim seni. "

Eliyle saranın sacını arkaya itip karsısında duran kadına taparcasına baktı. Onu seviyordu kim ne derse desin seviyordu murat mesele degildi sadece sahra meseleydi. Onu babasız yasatamazdı saranın düstügü duruma düşüremezdi onu. Semih artık cıkmaza sürükleniyordu ve zorlanıyordu her gecen gün.

"Semiihh olmazzz "

Burnunu cekerken sara semihin ıslattıgı omzuna baktı.

"Yapma güzelim lütfen surada biraz benimle kal"

Semih pes etmezken sara yine yenildi. Belki de onun sahı her zaman semihti onun  dısında hic bir piyona boyun egmemisti diger taslar ise semih dısında bostu. Tabi oyuna kızını muratı katınca isler degisiyordu.

" peki "

Dedi sara. Semihin yanına neden gelmisti bilmiyordu. Kendi duygularını anlayamacaktı hic bir zaman belki de .

Ikiside kanepe ye oturdular saranın aklına yine gecmisi gelmisti yutkundu semih onu omzuna yatırıp sarmalarcasına koluna alıp saclarından öptü. Bütün derdi tasası gecmisti dünyada hic bir sey umrunda degildi. Aniden yemedigi yemekle karnı guruldamaya baslamıstı semihin sahi kac gündür yemiyordu yemegini saranın gelisini beklerken unutuyordu aksam oluyordu ardından sabah evi temizlemisti esyalar almıstı ardanın yanında calıstıgî parayla bes kurusu kalmamıstı simdide tabi Sigaraya verecegi paralar dısında da umrunda degildi paralar zaten. Bu gün  mahmut amcayada ugramamıstı.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now