bölüm 64 çıkmaz yol

2.9K 189 18
                                    

64: part 1

Sara'dan

Neden hayatım artık yolunda gitmiyordu ki herkes her sey o kadar karmakarısık oldugu bir yerden topluyordum bir yer dagılıyordu.

Bir kazak gibi gibiydi hersey biri örüyordu biri örülen örgüyü tamamen acıyordu ve sonu bitmeyecekti.

Murat yanımda kalmayı bir gece bile istemiyordu. Sahranın aglayısı ve benim aglayısım birbirine karısmıstı.

Eve gelirken bile döktügümüz dil hic bir ise yaramıyordu. Gelmekle hata mı yaptık biz. Onun dedigine uyup gelmeseydik keske.

" pappaaa meni biyakma"

Sahranın ufacık bedeni bile büyürken bu kadar aglamamıstı. Ben ne ondan vazgecebiliyordum ne semihten ben gecsem bile sahra vardı. Artık her sey bir kargasaydı.

" oglum kal iste len kırma artık sevdiklerini"

Ömer destek verirken murat esyalArı toparlamayı bitirirken konusmuyordu.

" murat nolur gitme "

Yalvarak söyleyip akmaya devam eden gözyasımı sildim  artık girdigim bu cıkmaz yol beni darmaduman ediyordu.

Murat yanıma yaklasırken avucunun arasına sıkıstırdıgı telefonuyla sahra kolları actı. Kucagına atlamasina izin vermeyip sahranın yanagına son kez dokunup alnına öpücük koyarken icimi cektim. Ayni hareketi bana da yapınca bir anlık duran göz yaslarım yine aktı.

" ikinizide cok seevii.."

Sesi titrerken veda konusması oldugunu anlayabiliyordum. Gözleri ilk kez kızarıyordu ve ilk kez murat gidecekti.

"Yorumm.. bu hayattaki herseyden cok "

Sözünü kesmem icin dudagıma dokunan eli sarayla benim yanagıma geldi.

" yapamıyorum sara olmuyor ikinizin de hayatınızda engelim! Aglamayın artık ben kalsamda sizi paylasamam onla lütfen artık aglamayın sen onu seviyorsun hala sahra da onun kızı ben sizin hic bir seyinizim.. "

" murattt  seen.. "

"Şşşş.. beni dinleyin siz benim en degerlimdiniz benim melegim su hayattaki tutunacak tek dalımdınız her seyi sizin icin yaptim.  Sakın aglamayın  bu zamana kadar aglamanız hep mutluluktan oldu. Simdide öyle olsun ben gidince her sey..."

" papaaa..."

Sahra haykırırken muratın gözünden yas damlamıstı.

" herseeyy iyi olaca.. "

Sözünü tamamlamadan uzaklasırken arkasından sadece bakakalmıstım. Gidecek dermanım yok gibiydi gidemiyordum. Sahranın haykırıslarına derman olamıyordum. Biz ona cok alısmıstık.

" murattt gitmeee .. "

Odadan cıkarken arkasından yürüyüp kolundan ceksemde durmadı. Merdivenlerden indirdigi cantanın arkasından sahrayla beraber cekilirken sahra yine aglamaya devam ediyordu.

" ömer durdur sunu..."

Ömer önümüze gecip muratı tutarken bir anda yüz ifadesi dondu onunda murat anından yararlanıp kapıyı acmıstı. Bahceden çıkarken yine yetissemde durmadı. Yalın ayak yola cıkıp muratın sürükledigi valizi tutup aglamaya devam etsemde durmadı.

" papaaa gitme meni de götüy.."

Sahra haykırırken yine murat susuyordu. Valizi yerlestirip yüzüme bakınca akan göz yaslarını gördüm. Ben zamanında yapmamalıydım kendi acımı onunla kapatmamalıydım. Onuda yaralamıstık iste onuda biz gibi yaralamıstık.

Beni gecip sahrayı duymayıp arabayı acip binerken cama defalarca vursam da araba calıstı.  Cama sahrayla vurup durdurmaya zorlasakta hızla gitmeye baslayınca kostum kostum kosttumm !

  Yere cökünce kollarımdan ayrılan sahra yere kapanmıstı.

" ayynee.. papaamm gittti."

Ellerini acıp aglayan göz yaslarını silerken daha cok canım yandı.
Ben onunla iyilestim sanırken onu kendi cukuruma atıp üstüne basarak tırmanmısım. O çukura muratı hapsetmistim.

" murAttt  benn haaattaa.."

Duymayacaktı kelimeler bogazımda dügümlendi. Birdaha acılmayacaktı kolumu tutan eli sonradan hissetmedim. Kapandı kapanacaktı gözlerim keske o gittiginde ölseydim  simdi murata bunları yasatmasaydım. Belki de en bastan yanlıstı bu hayat herseyiyle herkesiyle yanlıstı. Hayatımdaki en dogru kisiye su an veda etmistim.

...

Bu bölüm kısa olsun..

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now