78.Bölüm

2.8K 133 3
                                    

Merhaba 🙈🙉 bir okuyucum ki kendini biliyor 😀 onun icin karakteri yaptim ya şimdi millet başında verir ben sonunda veriyorum ya kusura bakmayın 😍

78.bölüm

Sara'dan

"Anne ben geliyorum birazdan !" dedim. Bu isler acayip yoruyordu ev boyamak benim ne haddime ya. Belim kopacaktı yalnız basıma. Annemi ve Sahra'yı salonda bırakıp ikinci katta bulunan yesillenen odama çıktım. Üzerimdeki mavi işci tulumunun askısını actığımda boya yaparken terleten badimi cıkardım.

Boyanın kokusunu bile sevemiyordum ki. Babamların evinde kalmak icin yeni bir temizlige ihtiyac vardı. Nerdeyse babamlar gittiginden beri evde tadilat yapılmamıstı. Dolaptan beyaz v yaka bir tisort bulup dolabı kapattığım sırada odaya kapı calma adeti olmayan Semih tesrif etmisti. 'Bu gün evi boyacayacagız' diye tutturduk ama 'Sabah evden işim var ' diye cıkıp ögleden sonra eve gelen insana alkıs gerekti.

"Hic yaklasma yanıma !" tisortu kollarımdan gecirecegim sırada eli cıplak belimi sardı. "Atar yapma yavrum." Atar yapmaymış. "Ya Semih ceksene hem ise gelmiyorsun hemde bana engel oluyorsun !" koca evi yalnız bitirecektim nerdeyse. Gupse ablada olmasa Sahra'yla zor olacaktı bu ev isi. Daha mutfagın boyasının az bir tarafı kalmıstı. Salonda yarımdı tek başıma o kadar oluyordu. Esyaları çek yerleştir koy.

"Engel olmuyorum ama olabilirim." Eli belimden yukarı dogru kaydığında tisortu elimde tutarak vurdum. "Üzerin kirlenecek sonra yine dırdır yapacaksın hanım evladı. " sabah evden cıkmadan boya yapmaya basladıgım sırada yanagımı öptüğünde takım elbisesine boya bulastı diye kızmıştı. Simdi ise gelip sarılıyordu.

"Hanım evladı deme!" Icimdeki siyah sütyenin arkasına iliştiğinde eli eline vurdum yine. "Diyorum !" dedim. Diyorum sonuçta bırakıp gidiyor birde bunu yapıyor.

"Özledim seni !" daha cok özler. Yakınlaşamıyordu bana çünkü Gupse abla 'yanyana evlenmeden durmayın' diye sacma ama komik bir kural koymustu. Kanepede otururken icli icli bakması elbette hoşuma gidiyordu ona nispet yaparak yanından geçerken kur yapmayı seviyordum.

"Özledin mi ? ANNNEEEEEE.." eli ağızıma kapandığında gülerek sırıttı. Bunu genelde yapmazdı planı oldugu sırada bunu düşünür ve yapardı. Yoksa direk bırakırdı bağırdığımda "Ne anne ? Güzelim. " arkamdan kancayı çıkardığını hissedebiliyordum. Cünkü tenimi sıkan lastik izi yok olmus gibiydi. "Yapma !" dedim gülerek. Hadi ama üc haftadır cok icim gidiyordu aynı evde iki yabancı gibi liseli asık olup birbirimizi seyretmek cok tuhaftı. Cocugumuz bile vardı ve biz uzaktan birbirimizi seyrederek günlerimizi heba ediyorduk. Oysaki sarılıp bir ömür boyu hayata tutunmak vardı.

"Yaparım ! "dedigi sırada sag omzundan kaydırdı askılıgı. "Tulum bile ayrı seksi göstermis benim hatunumu !" tisortu gecirip boynuna iki elimle çektim kendime. "Hatunun olmadım daha " kasları çattıgında yanagını ıssırmak geliyordu.

"Hatunumsun ve hatunum olarakta kalacaksın yemisim böyle isi !" Üzerimi çıkardıgında tisortu cektim boynundan. "Eger üzerin boya olur..." parmagı dudagıma narin dokunusunu sundu. "Boya olsun yavrum sen benim olda."dudağıyla dudağımı kapatıp güldügünde kapının çalması bir oldu.

"Aynneee babbaaa !"ufaklık yine babaannesi gibi tam zamanında gelmisti kapıya. "Böyle isin ta... bilmem neresi koyuyum."ıssırdıgım dudağını eliyle tutunca güldüm. "Yalnız kalamıyoruz bu evde ! " yalnız kaldıgımız sırada geceleri Gupse abla nöbet tutuyor gibi her an odamızın dibindeydi. Benim odamın dibi desem daha doğru olur cünkü hemen banyonun yanında bulunan misafir odasında kalıyordu. Sesi duyuyordu geliyordu. O olmayınca da Sahra cok güzel yapıyordu onun islerini.  Semih'te hüsranla yaklaşık on yada on bir denemesinden sonra sabahı ediyor uyuyordu. Sabahta işe gitmiyordu yani geç gidiyordu. Bardan nihayet ayrılmış babamın sirketinin başına gecmisti. Beni de evden dışarı çıkarmıyordu Gupse abla'yla beraber evde oturuyorduk. Bazende bahçeye ama Semih'in bahçeye çıktığımdan pek haberi olmazdı olsa eminim kızardı.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now