bölüm 61 (yolculuk)

3.5K 178 4
                                    

Bölümler iki part olacak ve yaptıgınız yorum ve oylar icin tesekkur ederim 😀

61: 1.part

Anlatıcıdan

Sabah erkenden uyanan dört yolculuk icin valizleri arabaya yerlestirmisti. Ömer de kendi evinden valizi aksam arabasıyla getirince muratla ömer arka arkaya yola koyulmuslardı.

Sahra uykusuzlugun verdigi yorgunlukla uyurken sarada arka koltukta kızının yanında bir süre sonra uykuya teslim oldu. Sekiz saat olan yolculuk öglen on iki de baslamıstı.

Murat ve ömer dört saatin sonunda dinlenme tesisinde kısa bir mola verirken sahra ve sara uyumaya devam etmislerdi. Yine yola cıkarlarken murat önden ömerse arkadan takip etmisti. Son iki saat kala sara ve sahra uyanınca bir süre yola bakıp basınctan dolayı kızının sikayetleri ve kulak agrısını dindiren ikili antalyaya girmeden yine dinlenme tesisinde mola verip karınlarını doyurmuslardı. Tekrar yola cıkılırken ceydanın aramasıyla yol adresini alan murat ömere mesaj atıp navigasyonu acmıstı.

Iki defa karıstırılan yolla sonunda bir caddede durup dördü bir kafeye girerlerken gecenin karanlıgında ısıklanan sehre doya doya bakmak icin terasa cıkmıslardı. Sara icin buralar önceden bir hayal gibi gelsede muratla fransada gezdigi yerlerden sonra burası cokta iyi degildi. Ardayı beklerken sahraya hamburger söylemek zorunda kalan sara kızının yedigi yemekte yagın bu kadar yogun olması sorun ederken murat ömer bir süre sonra alısıp sustular. Her anne gibi sarada düskündü cocuguna.

"Bu navigasyondaki karıyı ..."

Ömerin sinirli sesinden hemen anlayan sara

" küfür etme en azından sahranın yanînda" diyebildi.

Sahra hamburgerin kızarmıs patateslerini yerken ömerle murat sigara icmek icin yerinden kalkıp demir parmaklıkları olan mekanın ucuna gittiler. Rengarenk olan kafenin tıka basa olması sarayı sasırtamamıstı. Yazın ya insanlar gezerler yada arkadas grubuyla cevre yapardı.

" ayy...neee.. hayy..nniii eevdee uff olan abiy vayya"

Sahranın söyledigi saranın dikkatini cekince kızına bir süre baktı. Semihi nerden durduk yere aklına getiriyordu.

" evet kızım"

"Oyunn papası yoggh mu?"

Sahra yine ellerini kaldırarak dolu dolu anlatmaya baslarken sara kızının merakına verdi bu olayı.

" var kızım babası olmaz olur mu? "

" oooyuu döyenleyken paapası yog muymus?"

Kızının aklına alısmasaydı hayret edebilirdi sara iki hafta önce yapılanı unutmazdı kızı. Simdide bunu aniden aklına getirmesine sasmadı.

" babası varmıs ama koca adam olmus kızım. Babanında babası var ama su an bizimle . "

" penn büyüyüncee papam oymayacak mı yayımda"

Sara ic ceken kızına bütün masumluguyla gülümsedi.

"Baban elbette yanında olacak ve her zaman seni koruyacak. Ama insanlar büyüyünce yeni aileleri olur biz babanı her seyden koruyoruz  ve onun babasına ihtiyacı yok"

Sahra kafa sallarken bir cocuk aklıyla düsündü.

" o yaman pen büyüyüp semijle eyleniip onuu jen gibii koyuycamm"

Sara sahraya baktı apar ailesini istemeden de olsa ailesi gibi saranın dedesinin ve sahranın hepsinin ilgisini cekiyordu. Ne garipti sahradan bu düsünceyi beklemiyordu.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now