bölüm 62(tesadüf)

3.2K 174 4
                                    

62:part 1

Semihten

Mahmut amcanın yanına gidip eve gidecekken aldıgım haberle yönümü degistirip kullanmadıgım arabayı almak icin ardaların sirketin önünde uzun süre önce arabayı aldım.

Eve gitmek yerine babamların evine sürdüm. Amacımı unutmayarak sessizce girecektim eve. Yukarı tepeye giden yola saparak evin otomatik kapısının açılmasını beklerken duraklayıp devam ettim. Verandanın hemen önüne park edip eve girmek icin arabanın torbidosunda bulunan anahtarı cıkarıp aldım.

Zile basmayıp anahtarı cevirip eve giderken yakalanmak istemedigim icin sessiz olmaya özen gösterdim. Parmaklarımın ucunda yürüyerek benim olmayan evdeki odam icin sag merdivene cıkıp kapıyı actım. Dagınık yatak örtüsüne dikkat etmek önemsiz gelirken dolaba ilerledim. Özgenin odama yerlesmesine nedense hic oralı olmamıstım. Dolaptan bir kac esya alarak babamın harclık diye verdigi paralarıda elbisenin arasından aldım. Bir amacım yoktu evli basıbos bir adam dan farkım yoktu ama deneyecektim. Giderken söyledigi sözleri tutacaktım saranın.

Odamdan çıkıp bir süre saranın karsımda bulunan odasına baktım. Onun icin aldıgım her esya özge sayesinde tar mar edilmisti. Sonra da hepsini alıp attırmıslardı zaten artık sara buraya gelmezdi. Kapıyı kapatıp elimde bulunan kücük siyah spor cantasıyla merdivenden inmeye baslarken kulagıma isittigim sesle durdum.

" ...ben  semih icin elimden.."

Ses bos evde yankı yaparken merdivenden indim. Ses kesilirken salona giren koridorda bir süre bekleyip kenara sinerek baksamda kimsenin olmamasıyla dönecekken yine özgenin sesi gelince beklemeyi tercih ettim.

"Mete eniste ama anlasma"

Mutfagın kösesine gelince durakladım.

"Mete zorlama iste sara gitmis daha bu neyin davası ya ! Canım sende bir süre evine gidebilirsin betül seni cok özlemistir"

Annemin sesini duyup bir süre daha bekledim.

"Olmaz gupse bu oyunu baslatan oydu semihe sahip çıkmalı bosuna karsılamıyoruz masraflarını"

"Ya eniste ben elimden geleni yapıyorum ama aklı hala onda anlamıyor musunuz her sabah aynı tantana"

"Demekki iyi yapamıyorsun semihi elinin altına alman gerekiyor neden anlamıyorsun bes senedir ben bosuna mı besliyorum seni"

Babamın kükreyisiyle biraz daha durdum.

" yeter mete kızın üzerine gitme artık her istedigini yaptı. Her gün aynı muhabbeti yapma semihi rahat bırak kendi istegini yapsın "

" olmaz gupse semihi rahat bırakamam bir daha gitsin yatsın altına hamile kalsın. Kısır kızdan hamile olmasını bekliyoruz lan. Bir de düstü dediniz ne güzel bir cocuk alacaktık. Bıktım sizin böyle olmanızdan o kıza artık bulasmasın anlıyor musunuz? "

Duyduklarımla duvara daha bir yapısırken midem kasıldı.

" eniss..tteee.. ben elimden geleniii yapıyorum zaten.. "

" burada oturarak mı lan anlamıyor musun semih artık ayrılamayacak ondan. Necatinin ölmesi de gerekiyor sirketin bize gecmesi icin hakkımı almam icin. Borc icinde borc yapamam! "

" yeter mete yeterr !"

" ne yeteri lan ilk basta bu plana dahil olan ikinizdiniz özgeyi semihin evine yollayan da sendin. Baslattınız isi neden bitirmiyorsunuz sömürdünüz ikinizde benii. "

" ya mete ne bilelim sonucunda oglumun bizden temelli vazgececegini evliler iste gerekli sorumlulugu semih üzerine aldı. Artık sara diye biri hayatında yok ! "

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin